Ce parfumuri va plac ? (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Vad ca tot vb de produsele de la Clinique, am si eu sapunul de la ei,dar il folosesc doar dupa ce m-am demacheat ca sa elimin tot, ca altfel nu e cine stie ce.
Am mai avut fondul de ten pt ten gras, vax.

Pana la urma am luat azi Dior - Pur Poison Elixir ca era apa de parfum, iar Miss Dior Cherie, era apa de toaleta.
Vreau sa va spun ca si acum persista Pur Poison.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Eu am Miss Dior Cherie apa de parfum

Mergi la inceput

Am primit parfumurile, mai bine zis mini parfumuri:

- Van Cleef&Arpels-First ABSOLUT ORIBIL, miros de pe vremea bunicii
- Van Cleef&Arpels - First Love, mostra, imi place mult
- Quelques Fleurs Houbigant - nu e genul meu, miros vechi, floral, am inteles ca e facut din peste 250 de flori
- FLOWERBOMB - imi place mult

Duminica placuta parfumatelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Danamiha, sa folosesti parfumelele cu drag!

Am incercat Shalimar - Eau legere - e suuuuper ! Sa va spun ca mie mi s-a parut ca aduce a Roma - Laura Biagiotti ! La primul puf m-au lovit notele citrice destul de puternice si dupa putin timp s-au "topit" si s-au pudrat cu ceva vanilie si ambra... Se mentine bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Danamiha, sa folosesti parfumelele cu drag!

Am incercat Shalimar - Eau legere - e suuuuper ! Sa va spun ca mie mi s-a parut ca aduce a Roma - Laura Biagiotti ! La primul puf m-au lovit notele citrice destul de puternice si dupa putin timp s-au "topit" si s-au pudrat cu ceva vanilie si ambra... Se mentine bine!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Cami, devii o experta in parfumuri Ai perfecta dreptate cu Shalimar, asa il simt si eu, la inceput lamaie si dupa... preferata mea vanilia
Ai testat si Shalimar EDP? E pentru toamna/iarna, e mult mai puternic
Sunt dezamagita si de Flowerbomb, la mine nu persista, m-am dat ieri pe la ora 13 si pe la 19 nu se mai simtea La fel si cu Quelques Fleurs, asta e, nu-s de mine, la ce preturi au, ce bine ca nu persista
Am uitat sa va spun ca am testat 4 parfumuri de la Lolita Lempicka si in final mi-a placut doar unul singur si anume Lolita Lempicka / L, e f.dulce, le-am testat doar pe hartie. L-am testat cu un an in urma si nu mi-a placut, dar acum mi s-a parut ok, dar tot mai mult imi place Hypnotic Poison
Nu mai retin, Carrye, tu acesta il ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana, eu pe asta il am:
http://www.amazon.com/LOLITA-LEMPICKA-Women-eau-parfum/dp/B00023IYY4/ref=pd_sbs_bt_2
De fiecare data cand deschid dulapul cu parfumuri sa imi aleg ceva, de vreo 2 luni nu imi sare in nas decat asta. E drept ca mi-a dat o desteapta geanta pe jos de pe scaun la un moment dat si nu ii mai sta motul ala pe care apas. Mi-e si mila sa il mai iau in geanta ca mereu iese de acolo si am senzatia ca pulverizeaza in geanta. Probabil de asta si miroase dulapul a Lolita dar mor dupa el, cat este de dulce...O sa il miros si pe acela, m-ai facut curioasa.
Apropo, toata vara nu il simteam, acum de cand a venit frigul il simt foarte bine, chiar si pe Brit, ca m-am suparat atunci ca n-ar fi original, cred ca era si de la caldura ca acum se simt foarte bine.
Cred ca o sa ma sucesc, si o las parfumurile pe care nu prea le simt vara pentru perioadele de primavara si toamna.

Mergi la inceput

Neatza...

Am intrat sa va spun impresii "mai la rece" despre Alexander McQueen - Kingdom.
Nici nu stiu cum sa-l descriu mai bine! Este un parfum puternic, intunecat... aproape barbatesc! Am citit revie-uri cum ca mirosul difera de la un ph la altul (il voi incerca si pe alte persoane, inclusiv pe sot!)
Nota de inceput este destul de tare si nu foarte feminina(pe mine), simt bergamota si citrice, apoi devine usor floral (se simte mirosul de garoafa, trandafir si ghimbir), insa nici aceste note de "mijloc" nu sunt feminine pentru mine; baza este lemnoasa intr-adevar, spicy, puternica si iarasi ... barbateasca! Un review zicea ca pare a fi un miros "metalic", as putea subscrie, desi e greu de descris! Pe mine aduce un pic cu Poeme-ul...
Sincer, sunt dezamagita, dar voi mai incerca si pe alte peroane , poate functioneaza altfel!

Mergi la inceput

Ia sa schimbam capitolul ...
9

Mergi la inceput