Ce parfumuri va plac ? (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Daniela, merci.

Am sa ajung totusi in parfumerie maine(sper) si am sa mai miros una alta.Azi am mirosit Chopard -Casmir, prea greu pt gustul meu si Versace - Bright Crystal, interesant si nu, mi se pare putin comun.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui clyo

Dana, sunt super multumita de parfumuri; mi-am luat Glamourous si Ca Sent Beau - Kenzo, pe care inca nu l-am inceput (am multe deschise de ceva timp si as vrea sa le termin).
deocamdata, iau o pauza de la parfumuri si cosmetice, in general.
saptamana viitoare cred ca plec din tara pt cateva zile si sper sa am timp si pt o sesiune de mirosit.
o sa-i transmit mesajul tau referitor la comision

cat despre fdt, chair daca nu sunt Carrye, imi dau si io cu parerea.
nu se poate generaliza, fiecarei persoane i se potriveste altceva, dar crede-ma pe cuvant ca in timp se simte diferenta in DW si restul.
eu folosesc fdt de ani buni (pt a acoperi anumite semne dar si pt a-mi feri fata de poluare, etc) si am incercat multe produse, mai ieftine si mai scumpe: de la Oriflame, MF, Revlon, pana la Lancome, Clarins, Shiseido, MAc, EL.
de DW sunt pur si simplu incantata (la mine la birou e o gasca maricica de fete "purtatoare" de DW, pe cateva le-am convins chiar eu).

scuze pt offtopic

Parerea ta conteaza mult pentru mine, cred ca stii asta
Sa ai un timp minunat unde mergi!

Mi-am amintit ce am mai mirosit si anume Van Cleef de la Van Cleef and Arpels, mi-a placut, am mirosit f.putine pe piele, din lipsa de spatiu, dar f.multe pe hartie. Intreba cineva de parfumurile de Salvatore Feragamo, am mirosit aproape toate de www.salvatoreferragamo.it/en/#folderId=/en/perfumes/women" target="_blank">aici, dar mi-a placut doar www.salvatoreferragamo.it/en/#folderId=/en/perfumes/women" target="_blank">acesta, am testat Green Tea de la E.Arden, nu e pe gustul meu, nici parfumurile de la Bvlgari nu imi plac, despre Magnifique chiar vanzatoarea spunea ca miroase a nimic, exact asa am gandit si eu, parca nici nu are miros, nu il poti defini, dulce, fresh, floral, nimic, mi-a placut Armani Code Elixir chiar mult. As mai avea multe de scris, dar plec la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Clyo, nu retin exact cum miroase Very pentru ca nu e un parfum pe care as da banii. Tin minte ca este usor dulce dar nu m-a convins. Oricum, este un parfum placut, nu stiu sa iti spun mai multe imi pare rau. Cat despre Absolutely asta mi-a placut tare mult, este spicy, l-as duce putin in zona lui Kenzo Jungle. Are o combinatie foarte interesanta, pentru ca doar notele de varf sunt spicy apoi se lasa un miros dulce...
Danamiha, ma bucur ca te-a convins DW! Chiar o sa te mai intreb peste o luna cum ti se pare kitul ala in 3 pasi Clinique ca l-as cumpara si eu dar mi s-a cam luat de creme si tratamente scumpe si degeaba...M-am uitat si eu la blush-ul lor insa eu vroiam ceva sidefat si ale lor sunt mate. Dar sa le folosesti cu placere.
Danielag, aseara am mirosit parfumul ala de la Clinique barbatesc e bestial!! Totusi, mie mi se pare destul de barbatesc . Eu sunt cu parfumurile dulci ca prajiturile. Da, eu de Dior Homme Sport vorbeam insa stai linistita ca si eu am stat cu nasul vreo 3 zile in hartiuta de la Allure Homme Sport.
Mi-a zis mama ca mi-a luat Paco Rabanne Ultraviolet. Am citit o descriere, dar cum e?

Mergi la inceput

Am venit de la o tura de mirosit parfumuri de iara ma ustura in gat

Carry, eu am avut Ultraviolet,pe moment mi-a placut,apoi l-am dat doparte,cred ca si acum zace in tara daca nu cumva l-a folosit mama.

Cineva ma rugase mai demult sa miros cateva parfumuri.Spre mirarea mea, e al treilea Duglas in care intru si nu au ce era pe lista.Pe site-ul lor am gasit aproape tot dar sa miros, nici o sansa.Defapt am gasit First - Van Cleaf & Arpels,da parerea mea ,sau mai bine zis a nasului meu e ca aduce a apa de colonie.Prada by Prada dulcegut dar dragutel, Prada Tendre nu am gasit, in schimb a aparut unul nou acum Prada - Infusion, nu am mirosit pe cel de dama, in schimb celbarbatesc imi place.

Si acum sa revenim la ce am mirosit:
Dior - Pur Poison Elixir, vai capul meu,cand mi-a pulverizat vanzatoarea am crezut ca dau oe spate.Prima impresia, f tare,poate prea tare,defapt otravitor,ca nu degeaba se cheama asa,dar ajunsa acasa incepe sa-mi placa,desi sunt constienta daca ma dau mult nu doar eu mor,dar si cei din jurul meu.A doua impresie, dulce si tare,dar placut.

Gucci by Guccy , EDT imi place, EDP prea tare

Bvulgari - Voile de Jasmin - ramane pe lista pt data viitoare

Dior - Miss Dior Cherie elegant,nu foarte dulceag si cred ca raman la asta.

Tot va aud pe voi de Kenzo Elefant, eu nu-l gasesc sa-l miros, ca tare curioasa m-ati facut.
In schimb sotul are Kenzo - Jungle si L´eau Par Kenzo, cel din urma avand note de citrice si e tare fresh

Cam asta pt tura asta,desi tot suspin dupa Chanel 5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Clyo, nu retin exact cum miroase Very pentru ca nu e un parfum pe care as da banii. Tin minte ca este usor dulce dar nu m-a convins. Oricum, este un parfum placut, nu stiu sa iti spun mai multe imi pare rau. Cat despre Absolutely asta mi-a placut tare mult, este spicy, l-as duce putin in zona lui Kenzo Jungle. Are o combinatie foarte interesanta, pentru ca doar notele de varf sunt spicy apoi se lasa un miros dulce...
Danamiha, ma bucur ca te-a convins DW! Chiar o sa te mai intreb peste o luna cum ti se pare kitul ala in 3 pasi Clinique ca l-as cumpara si eu dar mi s-a cam luat de creme si tratamente scumpe si degeaba...M-am uitat si eu la blush-ul lor insa eu vroiam ceva sidefat si ale lor sunt mate. Dar sa le folosesti cu placere.
Danielag, aseara am mirosit parfumul ala de la Clinique barbatesc e bestial!! Totusi, mie mi se pare destul de barbatesc . Eu sunt cu parfumurile dulci ca prajiturile. Da, eu de Dior Homme Sport vorbeam insa stai linistita ca si eu am stat cu nasul vreo 3 zile in hartiuta de la Allure Homme Sport.
Mi-a zis mama ca mi-a luat Paco Rabanne Ultraviolet. Am citit o descriere, dar cum e?

Carrye, mie nu imi place Ultraviolet

Sa stii ca eu nu ma pricep la farduri, dar blush-ul nu pare a fi mat ci sidefat, este 02 bare pinks de la Clinique, acum il studiez, sper sa nu gresesc, parca straluceste...un pic, dar nu bag mana in foc, s-ar putea sa ai dreptate. Sa stii ca de un an tot am cochetat cu sistemul de la Clinique, sa-l iau sau nu, iar acum cu DW, seara desi ma demacheam si ma spalam bine, zic eudupa care foloseam si un servetel demachiant care ramanea cu fond de ten. Desi am folosit sistemul doar aseara sunt asa incantata ca azi mai vreau sa-mi comand de pe fragrancex sau de pe strawaberry. DW are acelasi pret ca si la Douglas pe cele doua site-uri in schimb sistemul e mai ieftin cu ceva pe site-uri. Sapunul nici nu il aveau, mi-a spus vanzatoarea ca s-a vandut tot in prima zi cand s-a deschis parfumeria, adica in 16 octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io am blush de la Clanique, super incantata sunt de el.
in schimb, sistemul 3 pasi nu m-a convins.
sapunul ala nu curata cine stie ce, imi ramane o groaza de fdt pe fata, lotiunea tonica e super, o folosesc cam de 1 an si inca imi place.
la cateva zile dupa ce am inceput sa folosesc crema, coincidenta sau nu, m-am umplut de niste cosuri uriase asa ca zace in dulap.
cum mi se termina avenul in curand, as putea sa-i mai dau o sansa.

m-ati omorat cu toate parfumurile astea de la Kenzo, musai sa le incerc.
eu am doar Flower care imi place mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:

Carrye, io am un PH groaznic, toate parfumurile cu care ma dau se indulcesc pe pielea mea. Nu pot spre exemplu sa ma dau cu parfumuri care au la baza vanilie, pentru ca intr-o jumatate de ora miros ca o prajitura cu vanilie, de mi se face pana si mie rau! Am avut Cerutti 1881 si chiar daca ma dadeam putin, dupa o jumatate de ora ma durea capul. La fel, am primit Premier Jour de la Nina Ricci si l-am dat si pe ala, era mult prea tare pe mine. Unei prietene ii place foarte tare Very Irresistible de la Givenchy, pe pielea ei miroase foarte frumos. Pe pielea mea, in schimb, e tare si foarte dulce. N-am ce face, asta is...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Doamne cat de urat miroase!!! I l-am dat inapoi, este igrozitor de innecacios, dur, mult mai dur decat 1881 sau Red.
Dana, daca e un rozaliu, da are putin sidef, insa eu imi cautam un blush auriu sau piersica si nuantele astea nu aveau sidef.

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc pentru raspunsuri!
Doamne cat de urat miroase!!! I l-am dat inapoi, este igrozitor de innecacios, dur, mult mai dur decat 1881 sau Red.
Dana, daca e un rozaliu, da are putin sidef, insa eu imi cautam un blush auriu sau piersica si nuantele astea nu aveau sidef.

Are 3 nuante, sa fiu mai colorata

Mergi la inceput

Vad ca tot vb de produsele de la Clinique, am si eu sapunul de la ei,dar il folosesc doar dupa ce m-am demacheat ca sa elimin tot, ca altfel nu e cine stie ce.
Am mai avut fondul de ten pt ten gras, vax.

Pana la urma am luat azi Dior - Pur Poison Elixir ca era apa de parfum, iar Miss Dior Cherie, era apa de toaleta.
Vreau sa va spun ca si acum persista Pur Poison.

Mergi la inceput