Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ioiii gagiiiici, cate vreau sa va scriiiu si nu stiu cu ce sa incep...a..cu faptul ca si eu vad ca nu se deschide capitolul anterior si vreau multe si de acolo...

Delia, Anda, deja mip-e dor de voi si de Tzuni si de Anky si vreau mult mult s-o cunosc live pe lou si pe Vikinga si pe violeta, pe Carmen (meph) si pe Zuzi si de fapt pe toate, pe toate ... cel mai bine o stiu pe rolo ne-am chiar cateodata

Anda, ha ha am toate pietricelele la purtator eu si uitasem de gluma asta gagiici, ce de-am barfit cu fetele la intalneala, a fost tare mistooooo!!! Auzi, copila mamii, sa stii ac erai draguta in poza aia, dar acum ca te stiu asa mie-mi placi mai mult asa cum esti si mai ales ca esti multumita de tine si fericita de rezultatele efortului tau!

Delia, te rog sa-mi trimiti toate pozele si cu mine si cu tine si cu Anda, plsss!!!

No, ca in loc sa dau bold am dat send si s-a trimis inainte de vreme...

Vikingo, pe Delia am cunoscut-o aici pe topic si ne-am mai intalnit in Bucuresti, mai demult, cand tu nu scriai aici ca scriai doar la topicul acela vechi cu scandinavii...atunci am cunoscut-o si pe Cami (zisacami si pe Tzuni).

Lou

Zuzi, oare ce ai patit de ti-e asa de rau? Iti tin pumnii sa-ti treaca repede!

Sabinutzo, ce bine ca esti tare! Daneza nici chiar eu cu piticii mei de pe creier nu as mai tine-o!

Eu am avut o zi de supercacaooo. Asta noapte am visat urat cu sefa mea, urat de tot si azi ne-am certat rau...puii mei....nu stiu ce sa fac...

Raportul nu e cine stie ce...am o perioada naspa, desi fac sport si mananc putin si disociat, nu am reusit sa slabesc la loc, am 59.5 kg, cu mari eforturi. Am mers la sala aproape zilnic, chiar la 2 ore de sport, dar nu vreau sa ma descurajez, sportul este bun, am conditie fizica ok si chiar vreau sa ma tonific, sunt departe de ceea ce vreau sa fiu, dar important e ca se vad rezultate. Acum am venit de la Pilates, da sa va zic una haioasa: a fost mai greu decat sambata Pilatesul si chiar in spatele meu era un american care se straduia din greu si dupa cateva exercitii de fese a inceput sa icneasca foarte sugestiv si mai si vorbea, toata lumea radea de el, fiindca scotea sunete foarte foarte ... "inspiring"...eu abia imi tineam echilibrul sa nu cad...

hai, va las aici ca maine am o zi grea...iar seara merg la coafor sa ma tund un pic, sa ma fgilez si sa ma vopsesc, imi voi intinde parul cu placa, ca mi-e dor sa ma vad asa...va

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Roxa si pe mine vrei? atunci data viitoare stii unde sa iti programezi delegatia, ii spui sefului ca tu vii la mine!!!
Tumpi ti-am trimis pm!

eu mai bantui putin pe aici, de fapt il astept pe sotior sa ajunga acasa de la sedinta cu parintii, intotdeauna o pun astia seara la 8 si dureaza pana la 11, al meu n-a vrut sa mearga ca se plicti ingrozitor, da n-a avut incotro!!!

Mergi la inceput

hi hi Clau, te vreau si pe tine dar ma tem ca mai degraba te vad pe tine in Ro decat pe mine in Germania la cum se anunta treaba la mine

hai te pup!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,inseamna ca oi fi visat eu ca si faza cu rusii lui Claudia.V-am spus ca le iau prea personal.
Merg sa trag o baie si pe urma la nani ca miine ne trezim de dimineata pentru operatia de polipi a lui Cris.
By the way Carmen si Vik,multumim de voturi

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Am scos si eu nasul din rapoarte . Mai am, dar noaptea e lunga.
Carmen: asa e, lumea e rea, depinde de noi sa stam cu capul sus si sa zambim la rautati. Legat de mame care nu isi iubesc copiii: nu stiu daca nu ii iubesc (eu sunt convinsa ca a mea si poate si a lui Tzuni ne iubesc), dar o fac intr-un fel tare ciudat. Nu stiu sa isi arate dragoastea, nu stiu sa raspunda la strigatele noastre. Eu personal am fost de mica extrem de independenta si cel mai mult am urat sa cer ajutor (la fel si acum), iar mama era obisnuita cu sora-mea, un copil si acum un adult neajutorat, mereu cerand ajutor si vreau sa cred ca doar nu a stiut sa se comporte cu mine, nu a stiut cum sa imi dea ceea ce nu ceream, iar acum daca cer nu e obisnuita si nu stie cum sa imi raspunda. Are alte asteptari de la mine (ma vrea mamoasa, depndenta de ea), dar eu nu sunt asa si atunci o inhib si nu stie sa ma iubeasca. Probabil e asemanator si la Tzuni. Problema e ca eu personal nu mai am putere si chef sa o invat sa ma iubeasca sau cum sa ma iubeasca. DIn fericire cei 2 care sunt viata mea acum, imi ofera mai multa dragoste decat mi-am inchipuit vreodata si asta ma face implinita si mai pregatita sa o inteleg si sa o accept pe ea.
Uha, ce sirop am scris.....
Delia: ti-am trimis adresa.
Va pup si sunt prin preajma daca mai e vreuna fara somn,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anky, tinem pumnii maine lui Cris,sa treaca bine peste operatie.Tie si fi tare,ca mamele in situatii de genul asta sunt mai decat copii.

Carmen, Claudia, trimis e-mail.

Oare o fi primit larisa unda verde pt bb nr 2?Ca parca pe 7 a spus ca are termin la dr.

Ma retrag la nani ca maine iara nu ma trezesc.De cateva zile dupa ce ii fac cafeaua sotului si ma bag la loc in pat pic ca un bolovan si nu mai reusesc sa ma trezesc la timp, iar toata ziua dorm pe mine.
Asa ca ma retrag ,o noapte frumoasa fara vise cu sefi sau alte cosmaruri.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Ciao Anda , eram si eu prin preajma dar merg acum sa ma culc ca-s obo si am avut o zi grea! Ma arde rau stomacul si am bagat o muscatura de cascaval si 3 masline...Sper ca m-ai citit mai sus

hai va pup pe toate
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Si eu mai bantui pe aici.
Anky bafta maine la operatie cu cel mic. Asteptam vesti. Ma bucur ca ti s-a parut, dar chiar a fost ca in "Dosarele X".
Maine merg iar la sala, ca joi nu pot.

Dupa cum ati observat, sau nu, nu am mai postat meniurile ca sunt prea monotone si va plictisesc. Cand o sa le diversific, daca se va intampla asta, o sa le postez iar.

Felicitari fetelor care au slabit.

Va pup si de data asta merg la culcare, ca maine este zi de lucru si seful nu ma invoieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Tumpi, primit poza si mi-a placut mult, multumesc, si mai vreau!
Anky, ma gandesc maine la voi, piticul curajos si pe mama lui! n-ai visat de rusii mei, chiar am zis ca m-am saturat de ei pana peste cap!

acum chiar plec ca a venit al meu de la sedinta si vrea si el 2 minute la comp!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am intrat si eu repejor la raport...si cu rusine spun ca am 97.4...deci m-am ingrasat. Nu ma pot mobiliza deloc. La servici mananc fructe si iaurt degresat...dar acasa seara scap in frigi...si greu mai ies de acolo...Va rog sa imi dati ceva bice pe spinare.

Acum merg la nani dar revin maine...sigur!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput