Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Fetelor ,acum ,am citit ,ce a scris Tzuni , pe blog si ...Cata durere...am ramas fara cuvinte.Nu pot sa inteleg ,cum poate o mama sa se poarte asa fata de copilul ei? Trist si ... foarte dureros.Tzuni ,nu cred ca as putea sa iti spun ceva ,care sa te faca sa te simti mai bine...dar acum ai pe cineva ,care te iubeste foarte mult. Pt. fetita ta - tu esti tot ce are, ea ,mai scump pe lume.Noi suntem aici si te asteptam sa revii ,atunci cand vei crede de cuvinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara!

n-am avut net mai toata ziua si cand am avut, am fost in sedinta.

Raportul meu este stagnare; si inca nu mi-am reintrat in normal si inca ma simt rau fizic... Azi am mancat civilizat si sper sa-mi revin, caci e tare rau.

Meniu:

D: o felie de paine prajita cu branza de capra, cafea cu lapte
P; salata verde cu un ou fiert, 2 linguri de iaurt si cateva bucatele de branza; crackersi
G; un iaurt cu fructe
C: salata verde cu rosii cherry si somon afumat

Zuzi, felicitari pentru kg pierdute! Super si tot inainte!

Vik, si tie felicitari pentru noul "prefix"!

Io nu inteleg nimic despre povestea cu poze, icoane si tot asa... Sa-mi spuna si mie cineva despre ce este vorba!

Tumpi, vreau si eu poze in costum de epoca, te roooog!

Gusta, te rog eu, ignora mesajul ala primit pe mail; e multa lume proasta si rea care n-are ce face....

Tzuni,

Si cate o la toata lumea.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tumpi, vreau si eu pozeee in costum de epoca! Imi plac la nebunie, ce mi-ar place si mie sa ma pozez asa...

Gabi, Zuzi, un sa va reveniti mai repede. Daca mai povestiti mult de stari din astea negative ma apuca si pe mine.

Yubi, felicitari, esti la categoria fulg!

Gusta, imi pare bine ca ai inceput sa nu mai pui la suflet tot ce zice lumea.

Carmen, azi nu te-am vazut, pe unde esti?

Miine este ultima zi in care se da raportul. Seara vom vedea care este echipa cistigatoare.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor acum chiar ca m-ati pierdut. Sunt in ceatza rau! Ce se intampla pe-aici domnule? Icoane, poze criticate si alte nazbatii. Doamne Iarta-ma ca zau daca mai inteleg ceva. Parca-s in zona crepusculara.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Delia esti o draguta ...cum stii tu sa ma motivezi (am mai avut si 60.6 kg ,dar nu au vrut fetele sa-mi schimbe categoria ) V-am pupat pe toate ... am plecat la tv si apoi la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Yubi, cel mai probabil fetele au uitat, trebuia sa le tragi de mineca.

Zuzi, se pare ca nici eu n-am fost pe faza la discutia anterioara dar nu mai are nici o importanta acum.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Iar eu care sunt implicata, chiar nu inteleg nimic.
Anky scumpa mea, nu stiu despre ce vorbesti. Eu am povestit ce am patit cu o colega de la servici, dar nu inteleg legatura cu tine. Si in nici un caz nu am ras de vreo poza de a ta. Te rog explica-ne ce s-a intamplat. Nu as vrea sa ramai cu vreo impresie.

Mai, mai nu am intrat o zi si ce-mi vad ochii: Tzuni ne-a parasit? nu pot si nu vreau sa cred. Tzuni draga noastra suntem alaturi de tine, iar cea mai importanta acum este Meri, tu nu trebuie sa te gandesti la altceva sau altcineva, si cu atat mai mult la mama ta (daca se poate numi asa). Noi te iubim si te asteptam sa revii, cand crezi tu ca vei fi gata.

Delia, pentru raport trece stagnare: 65.5 kg Asta este la concursul acesta am slabit 1 kg
Vestea buna este ca azi am reinceput sala. Mi-am facut abonament de 8 sedinte, si voi continua.

Gusta superbe pozele, si amandoi sunteti minunati. Lasa gurile rele si invidiosii. Va sta bine impreuna, iar cea mica este o minunatie de fetita, si asta conteaza cel mai mult.

Zuzi la Brasov voi merge la sfarsitul lunii, cand este parastasul de un an pentru soacra sora-mii. Daca reusesc rezolv atunci si problema mea, daca nu voi merge dupa, probabil prima saptamana din noiembrie. Oricum nu vreau sa o lungesc ca nu mai am 25 ani.

Va doresc o noapte linistita si o zi frumoasa maine.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sara buna.
Raport: 62 kg

intreaga zi am fost prinsa cu treburi, n-am stat o clipa. Am reusit sa citesc acum din urma si am muuuuulte nedumeriri:

Ankyyyyyyyyy, te rog, fa lumina! Ce nu stim noi si stii tu???

am gasit intr-un tarziu blogul lui Tzuni (la cap. 228, ca 229 nu se deschide,) si am citit....o sa-mi scriu si eu parerea, totusi: refuz categoric sa cred ca o mama nu-si poate iubi copilul.
Sunt multe spus, dar nu vreau sa ma amestec in viatza ei...

mda, ma duc la culcare, m-au cam indispus cele scrise pe subiect. Lumea e rea...

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara doamne frumoase.

La drum de seara am aparut si eu.

Gabriela, Delia si cine mai voia poze, trimite-ti va rog adresele PM ca nu le am.
Delia, de mult imi doream o astfel de poza,cam piperata la pret,dar se merita.Tinutele sunt din timpul razboiului dintre Nord si Sud

Lou, asta e singura poza,daca in we gasesc sa fac unde plec, cred ca ma mai bag la o tinuta.

Gusta,nu baga de seama vorbele rele,unii sunt invidiosi pe fericirea altora incat arunca usor cu rautati.Eu nu mai vreau sa-mi fac publice pozele,cel mult nu toate,fiinca am patit-o cu poza de la nunta pusa aici si cineva "binevoitor" a luat-o si a trimis-o sotului pe e-mail.Nu am inteles atunci gestul, nu-l inteleg nici acum,da prefer ca pozele mele sa nu mai intre in posesia altor persoane cu care eu nu am chef sa am de-a face.

Tzunele, sper ca totul eok cu voi si nu uita in momentul de fata Meri e cea mai importanta, doare, e adevarat ca propia mama te vorbeste pe la spate,dar tu tb sa fi bine pt Meri.Nu uita, noi te iubim si vom fi mereu alaturi de tine.

Am o lene de ma doare si am ditamai teancu de rufe de calcat,maine am o mie de drumuri de facut dupa scoala,nici nu stiu cand ajung acasa,sper ca in timp cat sa mananc si sa plec la munca, iar seara tb sa ma apuc sa fac bagaje.Sper ca mai apuc sa mai intru, macar sa va salut.

Mai sunt in zona,daca e sa vreti poze.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Seara buna!
Tumpi, si io la fel am ditamai muntele ce ma asteapta sa le calc! si vreau si eu poza cu tine! da, am facut mancarica pana la urma, a iesit tare buna, dar copii n-au vrut!
Zuzi bravo, tine-o tot asa!
vik, si tie bravo!
si celorlalte fete felicitari pt ambitie si mult succes in continuare!

Noapte buna!

Mergi la inceput