Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 7
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky N-am disparut,va salut de aici de la Mystic House ,Anda nu vii si tu daca tot esti icoana topicului. Off..mai m-am enervat pe moment la faza cu manastirea si maicutele dar pe urma m-am amuzat impreuna cu consortul. Violeta,draga, merci ca m-ai tras de mineca ,desi nu imi amintesc sa fi fost vulgara cu tine,e drept ca si eu iau de multe ori unele lucruri prea in serios ceea ce stiu ca nu ar trebui sa o fac ,insa nu ii prima data ca faceti misto de poza mea ,s-a mai intimplat sa faceti misto de pozele mele si de asta nici nu am mai pus poze. Acuma daca deranjeaza poza mea puteti sa o si luati din album ca nu ma supar. Tunellaaaaaa, unde esti mai,sper ca nu ai plecat din cauza asta,vino mai inapoi.A fost o chestie de moment care de obicei nu tine mult la mine.Hai mai,doar stii ca eu te admir. Vik,mai fac sport,imi fac doar orele, de trei ori pe saptamina.Ar trebui sa fac mai mult dar n-am cind,mai fac yoga din cind in cind acasa. Zuzi,bravo ,ma bucur ca merge slabitul,tine-o tot asa,nu te lasa.Chiar vreau sa te vad intr-o rochie misto de sarbatori,iesi din starea de blue,ca nu ai de ce sa stai acolo. Hai,ca merg sa fac ceva rapid de mincare ca imi vine cumnatelul la masa si pe urma o tai la sala. O seara placuta la toate Anca , Bianca si Cris |
Please lamuriti-ma si pe mine despre ce povestiti Am senzatia ca am sarit un capitol intreg ca sunt in ceata: cine si unde a ras de pozele tale? Pe mine nu ma deranjeaza nimic.
Ce e Mystic House? Eu vin, dar vezi ca nu imi iau rama de la icoana
Tzuni: eu te pup in continuare. Nu iti spun ce sa faci, dar daca pb e mama ta, atunci stiu senzatia, doar ca la mine a inceput de ceva vreme ignorarea si implicit vindecarea - puterea ar trebui sa o gasesti in Meri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Buna! Vin si eu cu raportul 81.5 kg Cred ca stresul isi spune cuvantul, cu toate ca am mancat si echilibrat. Imi pare rau ca nu mai am timp de sport, ajung tarziu si nici la Regina nu mai apuc sa ma uit
Zuzi, Rolo..ce fac colegutele mele? Sa nu-mi spuneti ca am castigat concursul ca la noi a avut de unde sa se duca kg
Imi pare rau ca nu pot posta mai des si nici nu pot citi tot ce ati scris....sper sa nu ma uitati
Un pupic ptr. fiecare
Crys si Dany
vikinga spune:
Cred ca s-au sters niste postari, ca nu inteleg la ce se refera Anky. A facut misto Violeta de pozele tale? Ca birfele alea de la job eu nici nu le citesc. Pai tu arati super bine, lady lady cine ar avea ceva de zis!? Si tie Gusta iti trimit fetele PM-uri naspa pe tema pozelor de la nunta? Pai facem o curatenie de sezon si dam deleate astora de le plac rautatile. Zuzi cum sa nu daca te pot ajuta cu o parere asa, ca nu mi-s profesionista, doar parerista.Nu stiam ce a scris Tzuni pe blog. Intra maica-sa pe aici ori ceva de genul asta? Tare aiurea cind un parinte umbreste fericirea copilului. Tzuuuuni noi te iubimVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gusta spune:
Anda si Vikinga nici eu nu stiu la ce se refera Anky .
Vikinga este o chestie de-a mea si am primit un mesaj pe yahoo si m-a lasat rece asa ca cred ca cel mai bine e sa numai postez poze publice.
Anda de cand am inceput si eu sa tratez cu indiferenta rautatile care mi se transmit din jur ,ma simt mult mai bine.
Sa va zic ca am primit un mesaj in care mi se spunea sa imi fie de bine cu mosneagul meu.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
Am facut modificarile de rigoare in lista.
Gusta, esti la "active", spor la treaba.
Nu inteleg cine ar putea zice rautati referitoare la pozele tale.
Crys, imediat modific si la tine.
Vik, se pare ca tu ai muncit cel mai mult din echipa noastra, meriti un brat de .
Eu stagnez. In concursul asta am reusit sa pierd 1 kg. Se putea si mai bine, categoric.
Haideti fetelor la raport, va astept: Roxa, Carmen, Gabi, Larissa, Violeta, Sabina, Yubi, mamicadulce, Donna, Dordia, Eftimie.
Pozele nu mi-au iesit bine de data asta, o sa incerc sa pun citeva dar nu foarte curind ca vreau sa le pun pe site-ul meu care sufera momentan de niste probleme tehnice. Ii voi trimite poza de la intilnire Carinei si o rog sa o faca ea publica.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Fetelor mie mi-e cam rau, imi vine sa si nu stiu de ce. imi vine sa pic de rau ce-mi e si am o durere de cap....de-mi vine sa ma dau cu el de pereti.
Tzuni tu stii ca noi te iubim si indiferent de ce-ar spune cineva (mama ta) doar cine nu te cunoaste poata sa-si plece urechea la astfel de nimicuri. Sincer eu cred ca ea se pune intr-o lumina mult mai proasta vorbindu-te pe la spate decat incearca sa te puna pe tine prin comentariile ei. Nu stiu exact ce spune, nu i-am citit comentariile dar chiar daca te doare ca e mama ta, nu pot sa nu spun ca din pacate caracterul ei lasa de dorit.
Doamna draga (adica: Mama Tzunelei) imi pare rau ca nistre straini trebuie sa v-o spuna in fata, dar asta este adevarul: Aveti o fata minunata, pe care multi parinti si-ar dori-o. Din pacate dvs. o aveti, dar sincer, n-o meritati. Pacat! Mare pacat c-aveti o varsta si m-asteptam sa va loveasca intelepciunea mai devreme. Sper totusi sa va loveasca si sa nu fie prea tarziu.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
CRISCOSTY spune:
Nu stiu ce s-a intamplat cu Tzunica noastra, dar vreau sa-i spun ca-i sunt alaturi si chiar daca nu am scris niciodata asta, o admir din tot sufletul. Si cred ca orice parinte ar fi mandru cu o astfel de fiica, asa cum o fiica v-a fi tare mandra de mama ei.
Crys si Dany
yubi spune:
Buna seara!In primul rand imi pare tare rau ,pt.ca Tzuni ne-a parasit.Chiar daca nu vorbeam noi prea des ,imi era foarte draga.Tzuni ,daca ne mai citesti , ne este foarte doooorrrr de tine Raport: 60.8 kg.Felicitari fetelor care au slabit