Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nu pot dormi....am citit din urma si m-am socat!!!

Tzuni iti dau 1000 baxuri de chipsuri si toate snaksurile din lume dar vino inapoi ca ne lipsesti mult de tot. Te poti intoarce sub alt pseudonim ca noi te vom recunoaste oricum. Plssssss.... revin-o ca noi suntem alaturi de tine! Acuma merg sa citesc si eu ce s-a intamplat ca nu stiu...dar orice ar fi eu sunt alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva...orice...astept sa vb.

Laura... acum vazui ca iti cauti de lucru...dar ce stii sa faci?

Anky...bafta maine la operatie....tinem pumnii...cat despre faza aia....sincer ....m-am intors de 2 ori sa citesc...si nu am gasit nik din ce faci tu aluzie...so....poate ti s-a parut ceva aiurea...sau...cine stie. Numai tu poti sti ce ai vrut sa spui cu postarile alea.

Gata...merg la nani...dar mai intai caut sa vad ce a patit Tzunella noastra.

Edit: am citit...si m-am ingrozit. Am plans...si imi dau seama ce e in sufletul ei. Dar draga Tzunele....o imbratisare calda si plina de dragoste din partea prietenelor nu te alina putin? Cred ca toate sunteti de acord sa o imbratisam taaare si cu dragoste pe prietena noastra Tzuni si in speranta ca va reveni.......poate chiar o vom face live.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: pupici lui Cris si tie si ma gandesc la voi maine.
Roxa: am citit, sa traiti! Iti multumesc si tie la fel ca si Deliei ca ma apreciati mai mult acum decat mai demult.
Mai am vreo ora si apoi fug si eu la nani.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda n-am reusit sa-ti raspund la intrebare asa ca daca tot esti nocturna o fac acum. Beau protein shake pentru ca exista asa ceva la mine in companie, pentru ca au mai putine grasimi decat orice alte proteine solide si pentru ca am inceput sa beau cam de cand m-am pus serios pe treaba si-mi face impresia ca ajuta.

Anky bafta maine la operatie. Te si pe tine si pe Cris si-i doresc sa fie curajos. Apropos despre ce vot era vorba????? Eu sunt cam aeriana in ultima vreme.

Delia ai facut si clasamentul echipelor???? Cine-a castigat ca nu m-am dumirit.

Dordia nasol momentul cu tine. Zau ca meriti . Hai incearca sa mananci mai consistent in timpul zilei si lasa frigi pentru altii seara.

Noapte Buna!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tumpi am vazut si eu faimoasa poza. Super tare. Mi-a placut enorm si chiar mi-ar place sa fac si eu o astfel de poze.

Meniul meu de azi:
MD - cafea + protein shake + 1 bagel cu crema de branza fat free
P - 3 linguri de spaghete cu vegetale
C - salata verde cu ridichi si ceapa verde + 1 mar

La cat de rau mi-a fost azi la pranz ma mir c-am mai avut chef sa mananc. Mai mult fortata am mancat. Insa am ajuns acasa mai mult lesinata si-nghetata. Aza ca in seara asta am luat-o pe aratura, i-am cerut lui F sa-mi faca o tuica fiarta. Deci am comis-o cu un paharel micut de tuica fiarta. M-am incalzit de-a binelea acum.

O noapte linistita va doresc.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Va las www.twinings.ca/images/photos/tea_with_mint.jpg" target="_blank">ceai, www.barleywine.dk/5storage/427/kaffe.jpg" target="_blank">cafea, smoothie si miculdejun a alegere 1 sau www.caswells-moms.com/e-shop/images/categories/Cereal.jpg" target="_blank">2

O zi frumoasa tuturor

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
am intrat scurt sa vad cand imi sosesc pachetele cu ce mi-am comandat (ca iar mi-am comandat cate ceva, adica imi refac garderoba) si am bagat nasul pana la voi!!!
lou, pai la cat de bine arata, eu le vreau pe amandoua! plus cafelutza!!! cu multumiri!
Dordia, ce fac micutzii?
Roxa vezi ca data viitoare cand vin iti fac o vizita!!! (am si eu rude la Cluj, si cum toata lumea peste tot unde citesc zice ca tare frumos e Clujul, poate se lasa cu o vizita)

da mai ininate poate ii bag o vizita lui Zuzi, ca ne bate gandul sa ne facem o minivacanta in Canada atata timp cat mai avem rude acolo, fiindca anul viitor vor sa se intoarca inapoi in ro!!!

pupici la toate si o zi buna!
Anky tinem pumnii lui Cris! sa ne spui cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Iar sunt interziata la raport...si bag de seama ca nu am fost de mare ajutor pentru echipa, ca raportez iar..stagnare. A fost pentru putin timp 87 pe sambata si acum iar ..88.
Stau si eu sa-mi treaca depresiile, inca nu am terminat cu casa, si apoi reiau luptele.
Am citit si eu ieri blogul lui Tzuni, am fost uimita, acum sunt trista si nu vreau decat sa-i spun ca trebuie sa se impace cu trecutul, sa priveasca viitorul cu incredere si speranta iar cu Meri alaturi sigur nu-i va fi greu. Si cand va dori o imbratisare si o vorba buna, sa vina aici ca are de unde primi. Tzuni!
Imi pare rau pt echipa...nu stiu ce s-a intamplat, Adi_dalma a disparut, Hopes...vad ca ai tot atat timp liber cat am eu, adica mai deloc. Eu stau pe aproape, va citesc dar nu prea pot posta zilnic.
pentru toate fetele.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata fetelor.

Incep prin a trimite un catre Tzuni, si poate daca vede atatea imbratisari si pupici special ptr. ea, vine inapoi la noi.

Zuzi - felicitari

ptr. celelalte cate un la fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Intai vreau sa o imbratisez pe Tzuni si sa-i spun ca ii suntem alaturi. Imi inchipui ca e dureros prin ce trece si nu stiu ce am putea sa ii spunem ca sa ii luam aceasta durere... Dar eu pot sa ii spun ca ii sunt alaturi, ca stiu ca e o persoana minunata, eu o admir pentru ceea ce face si a facut!

In alta ordine de idei, am citit ultimele pagini din capitolul asta si zau daca am inteles o parte din postari!!!

In rest, sunt cu multa treaba, am iarasi un deadline pentru sfarsitul saptamanii. Dar mai trec pe aici ca astept cu nerabdare sa vad echipa castigatoare la concurs . Pana atunci le felicit pe toate care au slabit , si o in plus pentru cele care au schimbat categoria!

Delia, nu merge link-ul din primul post catre capitolul 229.

Mai trec pe aici cand mai prind putin timp liber. Va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Anky bafta la operatie azi.

Tzuni un pupic dulce si sa stii ca ma gandesc la tine.

Anda adevar graiesti despre iubire.

Claudia vroiam de ieri sa iti zic eu dezghet carnea intr-un vas cu apa clocotita .

Claudia ce ti-ai cumparat?

Delia sincer numai pun la suflet ca nu imi face bine deloc.

Gabriela cine a comentat nu ma puteam astepta mai mult de la ea si crede-ma ca am inceput sa rad cate rautati a scris si mi-am propus sa nu ii raspund ca ar fi pierdere de timp.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput