Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10
Raspunsuri - Pagina 20
misha71 spune:
felicitari fetele pentru rezultate!
Mitzi nu am inteles gresit. Tot din greseala am dat si eu peste timpenii care m-au distrus. Am povestit pe scurt cam prin ce am trecut, asa, preventiv , si nu numai pentru tine.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
alinam spune:
neata!
eu prima la gazeta de perete sa vazic ca ieri cantaream 63, ei bine azi dimineata cantarul imi arata iar 65kg desi ieri am fost foarte cuminte nu stiu de ce . mai bine nu ma cantaream, dar azi incepe saptamana 2 asa ca va urez o saptamana "usoara" .
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Mitzi76 spune:
Multumesc de incurajari! Sa stiti ca nu m-am lasat de dieta si azi dimineata, raportez 61,5, adica 1,5 kg in minus, cu toate scaparile mele! Va pup si spor la slabeala!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Marina spune:
io am dat-o in bara ieri. M-am dus la maica-mea careia nu pot sa-i spun ca tin regim ca si asa sunt prea slaba si mi-ar tine un discurs de 3 ore...plus ca gateste fantastic asa ca am bagat o fripturica la cuptor si niste cartofi + o zacusca fantastica. Maica-mea tot suparata ca am mancat putin, eu suparata ca am mancat mult Asa ca ma reintorc la 54 pt ultimele zile de regim.
Am incercat Reduccino...mi se pare ok, cu gust de ness dar de loc amara , poate unde eu beau cafeaua fara zahar in mod constant. O sa va zic daca ma da energia pe dinafara ca asta e unul din efecte
misha71 spune:
alinam or fi rushii de vina? asa patesc si eu cind sint pe vine. ma fac balon ambulant si bineinteles ca si cintarul tre' sa-mi faca in ciuda. Nu te mai cintari zilnic ca intri in depresie . O data pe saptamina e suficient, altfel te apuca toti si pentru 100 gr in plus.
Mitzi bravoooooooo!!!
Marina stiu cum e cu mamele astea: poti sa ai si 100 de kile, tot prea slaba esti. Pacat numai ca nu te-ai oprit macar la fripturica , restul le luai la pachet, ca sa le maninci mai tirziu, chipurile.
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
brianamica spune:
Poftiti la capitolul 11 ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128630
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...