Regimul Scarsdale - 7 Kg-2sapt -cap 10

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mitzi lasa slabitul asta cu "ajutoare" Crede-ma pe cuvint ca sint una dintre cele care au incercat aproape tot ce a iesit pe piata in ultimii 20 de ani. Tot ce am reusit a fost sa-mi dereglez metabolismul in asa hal incit nici o cura de slabire (pina la Scarsdale) nu a avut efect. Toata lumea slabea, eu nu, orice as fi incercat. Daca vrei iti spun citeva incercari, atit cit imi amintesc, ca au fost o gramada:
Herbalife: -16kg in 3 luni, stagnare 2 luni, in conditiile in care am "mincat" doar produsele lor timp de 4 saptamini, fara nici un gram de mincare, renuntare, dupa care +20 in 1 an.
Reductil: 3 luni, palpitatii nasoale, mentinere (nici un gram in minus).
ceaiuri: cu nemiluita, de toate felurile. rezultat-primele 2-3 zile inchiriam wc-ul, dupa care, ca de obicei, nimic dat jos.
normoponderol: rezultat-curatat intestinul gros foarte bine in prima saptamina, si atit.
1-2-1 si multe altele de prin toate natiile de reviste care promiteau zeci de kile pierdute. rezultat-pierdut banii cu promisiunea ca nu mai fac, care ma tinea pina la urmatoarea revista in care era publicata alta natie de pastila minune.
...si multe altele, care duceau toate la un singur rezultat: pierdut putin din greutate, dereglat metabolismul si pus la loc dublul kg pierdute

Acum tu faci ce crezi, insa eu sper ca orice incercare de fentare a unei alimentatii sanatoase cu tot felul de minuni d-astea sa nu-ti deregleze metabolismul, ca atunci, mai ales de la o virsta, e foarte greu daca nu aproape imposibil sa mai reusesti sa-l reglezi la loc.

Am auzit acum mai bine de 4 ani de hoodia asta. Inca nu aparuse in tara, si costa o avere (in dolari) + transportul. Acum a aparut si la noi de ceva timp, insa deja mi-am impus sa nu ma mai las amagita de promisiunile minunilor, indiferent sub ce forma apar: pastile, prafuri, ceaiuri, gume, etc., chiar daca poate dau rezultate.
Scaderea in greutate cu ajutoare d-astea e doar temporara, crede-ma, dupa care, Dumnezeu cu mila. Degeaba iti vei promite ca odata ce ai slabit, vei minca rational ca sa te mentii. Nu-i adevarat. Nu vei reusi asta. Azi vei pofti la ceva dulce (ca de! nu ai mai mincat demult si n-o fi foc acum), miine la altceva si tot asa, fara sa-ti dai seama in prima faza ca incepi incet, incet sa pui la loc.
Si mie mi-ar place sa ma culc seara si dimineata sa ma trezesc cu 10 kg in minus, dar nu se poate. Nu exista minuni, exista doar vointa!
Succes!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Morcov ai incercat?
Apa cita bei? Mie imi cam taie foamea apa, pt putin timp ce-i drept (max 1/2 ora), dar continui sa beau pina la masa urmatoare.

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Mai am 2 zile si termin dieta. Ma simt f.bine, recunosc ca am baut 1 sau 2 cafea reduccino pe zi cu 20 min inainte de masa si nu mi-a fost foame. De ex in ziua cu fructe am mancat salata de fructe la 13:30 si cina la 19, fara cafea nu as fi putut, de unde stiu? sunt la a treia incercare de dieta, de data asta am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca s-a inteles gresit. Am dat peste asta din intamplare si voiam pareri. Nu vreau sa slabesc peste noapte, desi mi-ar placea. Ma enerveaza faptul ca mi-e tare foame intre mese si nu reusesc sa nu iau cate ceva din frigider. Ma gandeam ca poate taie foamea aia si imi e de ajuns dieta. Cred ca e psihica treaba, caci de slabit nu slabesc, deci corpul are cat ii trebuie si as fi vrut sa reduc un pic ratiile, sa renunt de tot la paine, caci scrie pe ea 8 g proteine (asta o fi proteica???) si sa nu mai poftesc la tot ce mananca astia mici, ca e belea. De doua zile mi-am pus o sticla de doi litri pe chiuveta si ma uit cum se goleste. Am baut chiar mai mult de doi litri, desi eu si apa suntem cam dusmani (in afara de aia de la mare ). Morcovii ma fac sa sughit rau de tot, pana ma doare pieptul de atat sughitat. Am descoperit ca daca ii mananc cu telemea e muuult mai bine. In concluzie trebuie sa ma apuc din nou de dieta, ca nu sunt deocamdata in starea psihica necesara. Ma enerveaza faptul ca imi da o stare de nervi si cu trei copiii, fiecare cu moftu` lui mi-e cam greu si nu vreau sa ma descarc pe ei. Cam asta e. De asta voiam sa vad daca taie foamea chestia aia.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce e cafeaua asta reduccino? are gust de cafea? de unde o cumperi?
eu am mancat in seara asta toata lista ...prima data cand mananc si friptura si salata si cu toata jena marturisesc ca am mancat si o felie de toast ca muream de durere de stomac....am bagat juma de ora stepper drept pedeapsa si mai fac jumatate putintel mai incolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

ce e cafeaua asta reduccino? are gust de cafea? de unde o cumperi?
eu am mancat in seara asta toata lista ...prima data cand mananc si friptura si salata si cu toata jena marturisesc ca am mancat si o felie de toast ca muream de durere de stomac....am bagat juma de ora stepper drept pedeapsa si mai fac jumatate putintel mai incolo.

Marina

Exista un subiect chiar pe forum, cum de ti-a scapat
Uite www.reduccino.com/" target="_blank">aici
Personal m-a ajutat enorm, eu sunt o gurmanda si cand mi-e foame sunt tare nesuferita, in aceasta seara cina am luat-o fortat pt ca nu imi era foame.
Am uitat sa-ti spun ca are gust de cafea, eu o fac cum scrie pe plic, in 50 ml apa calda o dizolv, pun zaharina si o beau rapid, o cutie cu 12 pliculete, ca cele de ness, costa 26 Ron. Iti taie pofta de mancare . La cat papi tu Marina, daca bei un plic pe zi, garantat ca nu mai papi nimic

Mergi la inceput

pai crezi ca ajung sa citesc toate subiectele, sarumna mult de link...o incerc si pe asta de ce nu

Mergi la inceput

vad ca se cumpara de la farmacie...de la ce farmacie ai luat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

vad ca se cumpara de la farmacie...de la ce farmacie ai luat?

Marina

Am gasit la un magazin cu produse naturiste, dar si la o farmacie mica de cartier, nu se distribuie doar in anumite farmacii. Chiar acum beau una, azi am la pranz salata de fructe
Sa-mi spui cum ti se pare, chiar sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!
Mitzi si eu patesc la fel, ai mei vor tot felul de chestii(nu mai departe dimineata au vrut friganele ) ieri m-am scapat si eu la bunatati da nu m-am simtit vinovata, decat frustrata mai bine asa, azi iar sunt pe dieta sper sa ma tin de treaba, aia cu pregatirea psihica necesara pt dieta mi-a venit si mie in cap decateva ori zilele astea, da tot nu m-am lasat, chiar dca am calcat pe alturi continui sa o tin, oricum e mult mai bine cate o scapare decat sa bag in stomac non stop ca inainte.
Si acum vestea cea mare (cu toate abaterile mele) dimineata cantaream 63.4kg adika -3.6kg pierdute . deci eu continui si icnerc saptamana asta sa fiu cat mai cumnite.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput