Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Buna,
vreau si eu un ceas de pe Maty, dar nu inteleg de ce nu imi accepta cardul, card ce merge la redoute; a comandat cineva bijuterii de aici?
cumparaturi placute,

sandra

Livreaza in Ro, dar tre sa ai card emis de o banca FR. Nici eu n-am inteles logica. Solutia pe care mi-au dat-o mie este sa le faca plata in cont si sa atasez la comanda dovada platii. Iti dau mai jos raspunsurile lor:
"Merci de ne pas répondre sur courrier électronique. Pour nous recontacter cliquer ici.
Bonjour,
Vous souhaitez nous confier une commande.
Seul le paiement au comptant est possible :
§ soit par chèque ou carte bancaire sur une banque domiciliée en France métropolitaine uniquement,

§ soit par virement sur notre compte. CCP Dijon, n° R.I.P FR.87.20041 01004 0075026N025.65
Code Bic PSSTFRPPDIJ
Vous joindrez alors à votre commande la copie du récépissé de votre virement.
Merci de votre confiance,
Cordialement.
Cordialement
Nelly"

"Bonjour,
Vous devez nous envoyer votre commande par courrier, accompagnée de la copie du récépissé de votre virement.
Notre adresse est la suivante:

Maty
Boulevard Kennedy
25040 BESANCON Cedex 9

Cordialement.
Mireille
Service Relation Clientèle"

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da. Si cu converterul lor ajung la 102 euro, mai ieftini ca pe LR..desi cu un cod eu i-am cumparat cu 64 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella - si la noi la fel, plus ca urla, se tavaleste pe jos, nu mananca, vai de noi.

Claujro - deci asa ne incurajezi. 5 ani si inca nu doarme toata noaptea!

April - am vrut sa intreb dar mi-a fost jena, era o doamna in varsta.

Ati luat vreuna asa ceva? Ca as face cadou cuiva, dar nu vreau sa fie nasoale si sa nu le poata folosi. La noi se gasesc pe undeva?
http://www.laredoute.fr/vente-coussinets-en-silicone.aspx?productid=324116245&documentid=201208&single=false&categoryid=22931808#DescDetail

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, am "convertit" si eu. Poate or avea si astia coduri-ceva. Eu ma inregistrez si vedem dupa. La clearance mi se par super OK preturile, deci...ma bag

Ancamari ai fost super tare cu data de livrare, anyway.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

salutare!
iar sunt pe fuga ca bebe ar sta numai cu tzatza in gura dar l-am lasat un pic cu tati si am intrat sa va pun poze

bebe david

si nu mai dati atatea comenzi ca ma ofticatiii!!! eu n-am timp sa intru deocamdata

36+ DAVID-MIHAI

pt tine si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushu sa-ti traiasca bebeul, e tare dragalas

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumim frumos pt complimente!!!si eu m-am emotionat cand am citit mesajele voastre nu numai voi eu chiar imi doresc sa treaca timpul mai rpd si sa creasca macar sa il vad ca umbla cu okisorii dupa noi prin casa

clau tu ai grija ce-ti doresti, poate ti se indeplineste dorinta !

ella da cu productia stam bine de-ar manca el cat am eu ca deocamdata abia goleste un san si celalalt sunt nevoita sa-l storc/arunc

miki te astept sa vii sa-l vezi liveeventual poate schimbi un pampers ceva

inca o data multumeesc tuturor ma duc la el ca incepe sa maraie...azi cred ca-i cade buricutzul si facem baitza in cadita

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Odiseea mea cu comanda din 12 iulie - nesosita - nu se mai termina

Dupa ce mi-au cerut sa completez o plangere si sa le-o trimit (stiti, formularul acela), am intrebat luni (pe mail) daca mi-a sosit scrisoarea. Pana ieri nu imi raspunsese NIMENI. Asa ca am intrebat din nou, ieri seara, PE SITE. Ei bine, mi-au raspuns azi urgent. Trei raspunsuri, nu unul, de la trei persoane diferite - Kelly, Michelle si celebra Sabine.

Cica n-au primit nimic. Ba una chiar imi zice ca a observat ca am mai avut o problema asemanatoare in iulie. Adica, cu alte cuvinte, nu cumva mint?
Ma rog, nu stiu ce sa mai cred, cred ca mai trimit o data formularul, de data aceasta recomandat, sa vada ca nu incerc sa-i pacalesc, dar Doamne ce neseriosi sunt. Au trecut deja aproape 3 luni, ce bataie de joc...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nushu, sunteti frumosi frumosi amandoi felicitari inca o data! eu as scoate poza cu alaptatul de pe public, mie mi se pare prea intima, no offence e plin internetul de perversi...
laptele muls se poate pastra in pungute speciale avent, desi, daca esti ok, vei avea sa alaptezi mult si bine fara stocuri suplimentare...

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Moama ce de frumuseti Nushulica!!!! Zau ca sunteti superbi! of cors ca am plans si eu . Eu inca nu am bebe dar cred ca pe la anu prestez si eu ceva. Daca tot imi faceti voi pofte pe aici cu bebei care mai de care mai scumpi.
Monica sa nu ma bati daca nu iese ce faci.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput