Redoutistele fidele laredoute.fr (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Am pentru voi si un site cu incaltaminte, livreaza din UK si shipingul e 18 lire. http://www.shoe-shop.com/page/home

Daca se termina cu LR de luna viitoare, propun sa facem un subiect, unde pe prima pagina sa punem toate siturile care livreaza in ro si sfaturile adiacente. Sunt bolnava rau, e clar!

Clau, nu esti bolnava ,mai, io imi salvez la favourites tot ce puneti voi ca site cu livrare in RO, cred ca imi fac si un word pt siguranta. Pai m-am obisnuit sa shopping-uiesc stand la calculator, cand se uita barbate-miu la meciuri,toata lumea-i fericita in familie

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Matei face 5 ani in decembrie si tot se trezeste. Vine cu noi in pat, ma trezesc, ii fac loc, il invelesc, astept sa adoarma si apoi il duc la el in camera. Chestia asta se intampla de 2 ori pe noapte obligatoriu. Uneori il las cu noi, imi e prea somn sa-l mai mut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:

Am pentru voi si un site cu incaltaminte, livreaza din UK si shipingul e 18 lire= 23 euro. http://www.shoe-shop.com/page/home

Daca se termina cu LR de luna viitoare, propun sa facem un subiect, unde pe prima pagina sa punem toate siturile care livreaza in ro si sfaturile adiacente. Sunt bolnava rau, e clar!

de la astia comanda colega mea de birou; ajung f repede .

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna,
vreau si eu un ceas de pe Maty, dar nu inteleg de ce nu imi accepta cardul, card ce merge la redoute; a comandat cineva bijuterii de aici?
cumparaturi placute,

Mergi la inceput

merci, ella. Chiar acum ma uitam la Clearence. Au preturi bune avand in vedere marcile.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Buna,
vreau si eu un ceas de pe Maty, dar nu inteleg de ce nu imi accepta cardul, card ce merge la redoute; a comandat cineva bijuterii de aici?
cumparaturi placute,

sandra

Pentru ca nu livreaza in Romania?

Mergi la inceput

Citat:

Matei face 5 ani in decembrie si tot se trezeste. Vine cu noi in pat, ma trezesc, ii fac loc, il invelesc, astept sa adoarma si apoi il duc la el in camera. Chestia asta se intampla de 2 ori pe noapte obligatoriu. Uneori il las cu noi, imi e prea somn sa-l mai mut.

nu citesc decat raspunsuri optimiste

BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, ce mi-ai facuuut! Ma uit la pozele cu bb David si am patit ca-n "poezeaua" aia cu "mananc si plang. mananc". Nu stia barbata-miu ce-am patit de plang cu sughituri. Da' asa mi-a venit cand am vazut puiutul
P.S. eu imi pun de mancare cand vin de la job si mananc in fata laptopului in timp ce citesc ce s-a scris de cand am plecat de la job si pana acasa

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Buna,
cumparaturi placute,

sandra

Gravi a vrut sa comande pentru Mara cercelusi parca; la fel, n-a putut sa plateasca si le-a scris; poate iti spune ea mai mai multe...

BOB

Mergi la inceput