MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Latrisha, eu zacusca o pap cu piine wassa sau cu brinza. acuma ca mi-ai adus aminte, cred ca fac o "excursie" pina la mama azi dupa-masa sa-mi iau un borcan de zacusca. yammmmyyy

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

latri zacusca mea nu e uleioasa deloc, as putea-o manca si pe paine , mama mea pune 0.5 l de ulei la 10 kg de legume, nici nu se simte uleiul in ea ... o pot manca si goala , sau pe ardei, cascaval

ce sa spun, sunt obosita, in depresii , nu am chef sa scriu nimic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

meniu ieri:

mic dejun: 1 mar (n-am avut timp pentru altceva)
pranz: 2 pulpe pui rotisate, fara pielita
cina (la ora 17.30): paste cu branzagasite prin frigider
dupa-cina: popcorn la microunde
dupa-dupa-cina: struguri
dupa-dupa-dupa-cina: 4 bomboane cu ciocolata

cine va slabi vreodata asa? si asta mai e stil de viata?

ce sa ma mai fac?

nu stiu altii cum sunt...dar de la kg astea m-au cuprins complexele; mi-e frica sa nu cumva sa ma intalnesc pe strada cu oameni care nu m-au mai vazut de 1-2 ani si sa ma trezesc ca nu ma mai recunosc...am ajuns sa ma ascund de lume, nu mai am chef sa ies, sa-mi cumpar hainute dar nici nu ma mobilizez 100% la slabit...si sunt destul de acra in ultima vreme...incerc sa ma tin departe de o depresie sau de vreo bulimie

andanii, din experienta ta de mers la sala, daca as face un efort si as merge la aerobic sambata + duminica, obtin ceva? ca parca si exercitiile astea trb facute regulat, la anumite intervale, nu una dupa alta, dar astea sunt singurele zile in care as putea rupe ceva timp (drum+dus+sala+imbracat/dezbracat necesita vreo 2.30 conform studiilor mele). Pur si simplu nu gasesc astea 2 ore in timpul saptamanii.

Mergi la inceput

Andanii, hai afara din butotiul cu melancolie! uite ce vreme buna e afara!!!! cel putin la noi asa e...si eu am fost super intoarse pe dos de dimineata, dar mi-am revenit...am gatit, am facut curat, am dat sfaturi monti pentru incepatori (frate-miu), hranit si distrat copilu', asistat omu' cu revizia la centrala termica...acu abia astept sa se trezeasca piciu sa-i dau ceva de mincare si sa ies cu el afara...si s-a mai dus o zi....
plus ca m-am suit din nou pe cintar si aveam 80,7 g...sint din ce in ce mai aproape de greutatea din tabel!!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ymca, si eu am bagat ieri trei bomboane de ciocolata neconforma... si doua mere la cina, pe linga ceaiul verde...
ce mult mi-as dori si eu sa am cele 2.5 ore pe zi ca sa merg la sala sau la bazin...din pacate nu am cu cine sa-l las pe stefan...abia reusesc sa gasesc pe cineva joia si vinerea cind merg la scoala, pentru 4 ore...
din experienta mea de data trecuta, merge mult mai repede daca fac si sport...asa, acasa, nu ma prea pot mobiliza nici pt 30 de minute de pilates...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ymca din experianta mea de mers la sala zic asa :

daaaaaa sala ma mobilizeaza enorm
cat merg la sala slabesc , cand nu merg nici un gram
cand merg la sala nu mananac asa de mult, nu stiu parca imi trece pofta de mancare
cand merg la sala am mai multa pofta de viata
cand merg la sala am mai mult tonus
cand merg la sala nu ma tenteaza toate mancarurile nepermise
cand merg la sala ma simt mai sigura pe mine si mai hotarata
cand maerg la sala .... daaaaa se misca parca cantarul mai repede
cand merg la sala ma simt psihic mult mai bine
cand merg la sala parca ma simt mai usoara , nu stiu cum , e psihica chestia sunt sigura , dar imi face bine

acuma sunt in depresii si pentru ca nu am timp de sala , inca sunt in renovari si nu mai termin, praf dezastru , nu mai potttt , am inceput si lucrul ... offffff ce mai sunt disperata .. chiar de e vremea foarte frumoasa

ce sa va mai spun , ma stresez de numa numa, nici nu ma urc pe cantar ... hainele sunt bune, nu ma strange inca nimic, probabil ca nu m-am ingrasat , dar ma enerveaza situatia

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ce melancolie-i aici .....

Ce aveti fetelor?

Azi am papat:

md:1 pulpa pui rotisor si 1 mic
p:1 friptura porc gratar
c:nimic-la asa mese.....

Si eu ma simteam bine cand mergeam la sala

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Fete fete cucuiete...
Dani nu te mai stresa atat, ca si asa nu i sezon de slabit, eu pe vremea asta greu dau ceva jos, primavara in schimb, ma topesc pe picioare...lol
Ce sa mai zic, eu m am si ingrasat ca o scrofita, cele 5 kg luate atarna tare greu, si n am nici un chef sa tin cure drastice, mananc normal, numa ca ma abtin de la dulciuri si fainoase de orice fel...si tot nu se vede nimik.Aveti mare dreptate cu sala, pacat ca nici eu n am timp de nici o culoare sa merg.
Mi a facut si mie mama o varza si asta o sa pap si azi ca fel principal, in rest fructe, supa si cam atat sper.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

ce sa fac fetelor , am un stres interior de nu pot sa ma linistesc , parca nimica nu imi iese cum trebuie, am facut acuma si o alergie , nu stiu la ce ... ori la mancare ori la praf .... doamne ce ma mananca fata si pieptul de nu mai pot ... toate merg pe dos , nimic nu merge calumea .... incerc sa ma linistesc da nu prea reusesc .... merg sa-mi fac un ceai de tei poate functioneaza .... nu va scriu prea des ca nu am ce , voi nu intrebati nimic la ce sa va raspund , ce sa scriu vaicareli si sa ma plang la voi intruna

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

auzita la carcotasi dimineata asta:

culmea optimismului: un bancher care-si calca duminica seara 5 camasi

Mergi la inceput