MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
ymca spune:
buna dimineata
vorbiti aici despre varza ...nu mai mananc deloc de cand alaptez pentru ca o deranjeaza pe cea mica...am mai luat 1-2 guri cand s-a gatit prin casa dar nu o portie intreaga.
eu am fost foarte priceputa si am cules 2 viroze respiratorii de la fetele mele, le-am insumat si le port cu mandrie pe umerii mei...nu am miros, gust, dar foame esteeeeeeeee...cat cuprinde; ma ustura in gat si-atunci simt nevoia sa mananc/ beau non stop; deci saptamana asta a fost una de crestere...pun pariu ca urmatoare e de stagnare ...dupa care scad si ma intorc de unde-am plecat. rebreanu scria parca romane circulare...incepea romanul cu o imagine si il termina cam la fel...asa si eu cu cele 79-82 kg...oscilez intre ele pana nu mai pot
ieri am mancat 2 pere dimineata, la pranz niste salam ca asta aveam la birou si seara o supa de legume....inainte de culcare putin pomelo si gata. am fost foarte multumita de mine
azi am inceput cu una bucata merdeneasi voi continua cu un smuls de par din cap
eu incerc sa intru in mod regulat aici, asa ca va rog sa nu ma puneti pe lista de absente. scriu putin si pe langa obiect, dar scriu.
fetita mea cea mica a facut ieri cativa pasi singura..suntem pe drumul cel bun...daca ar si manca ceva as fi extrem de fericita...culmea ironiei: mama lupta sa slabeasca si fata nu vrea sa manance aproximativ nimic
ymca spune:
suntem pe prima pagina, da?
voi bea un ceai in cinstea acestui eveniment
verde cu menta ca asta avem la birou
anca.b spune:
salutare!
ymca, felicitari pentru pasii fetitei si pentru ziua cuminte de ieri. incerc si eu sa fiu cit mai cuminte...deocamdata nu-mi iesi ...iau si niste antibiotice si imi fac stomacul varza...trebuie sa maninc si seara din cauza asta, pt ca altfel nu le pot lua. duminica le termin si atunci sper sa revin la programul normal.
andanii, mai scriu si eu pe aici, desi ma simt un pic invizibila. no', acuma asta e...mi-a trece!
sanse, vad ca revii in forta! bravo tie!
androix, felicitari!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
inapreda spune:
Saluti!!
Hopa si eu sa ingros rindurile Montignac-elor!
Desi nu merit acest nume pt. ca aseara, in numai a 4 a zi de Monti am dat-o in bara
Am mincat:
MD: portocala, kiwi
11.00: iaurt
P: file peste cu legume la cuptor
C: brinzeturi cu rosii, ciorba de burta cu piine
E rau ca n-am rezistat nici 4 zile dar am fost la o petrecere unde toata lumea isi comanda bunatati felurite.
Diseara mergem din nou la "Al Capone party" si tare ma tem ca voi cadea din nou in ispita
Pateati la fel la inceput???
15+
Baietel sau fetita???
andanii spune:
NO ANCUTO nu te supara pe mine , am zis si eu rapid ce mi-a venit in minte , sunt la lucru , stresata , ma intelegi ca am scris sa fie scris , nu am cugetat prea mult ce sensibilooo
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
latrishia spune:
Si eu am stagnat sapt asta, pt ca am bagat in mine seara cam tarziu si cam mult. Dar de sapt aviatoare promit ca nu ma mai prinde ora 7 seara nemancata...mi-ati facut o pofta de varza...care mi da si mie o portie, ce mi-e lene sa-mi fac.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
miniuta spune:
hello! am vazut ca va plangeti ca nu mai tine nimeni regimul, ca se duce subiectul de rapa. andanii, nu mai plange, stii cum e, cine nu are ce spune, mai bine sta in banca lui! eu una sunt fix unde eram acum un an, nu am mai slabit deloc. asa ca la ce bun sa mai scriu aici? sa scriu abaterile??? nu m-am putut aduna nicicum sa mai tin vreun soi de regim...am reinceput acum, sperand ca ma tine mai mult . dau trei kile jos, si apoi le pun rapidut la loc....of of, mai mai.
meniu ieri:
ora 8: doua felii de paine integrala cu o rosie si jumatate de ardei gras, o cafea.
ora 10: doua mandarine
ora 12: la fel ca la ora 8, doar ca am mancat doua rosii (fara cafea)
ora 16,30: un piept de pui la gratar cu salata de fasole verde si un iaurt mic
cina: un mar
azi: micul dejun ca ieri, la ora 11 doua mandarine, acum am la cuptor piept de curcan cu ciuperci, pe care o sa-l mananc cu salata de varza (cred).
problema mea majora sunt rontaielile (la mancare respect in general principiile lui monti, dar ce folos cand mananc intre mese toate cele???). sa vedem cat ma tine de data asta.
va las acum, si va doresc mult spor la slabit. ceea ce-mi doresc si mie .
mamica lui david(21.05.2007)
anca.b spune:
Andanii, hai ca nu m-am suparat! fata.
de miine reintru in forta. promit sa fiu super cuminte. o sa ma si cintaresc de dimineata sa vedem proportiile dezastrului. oricum nu ma dau batuta, pina la craciun nu mai am de ce sa nu ma tin de treaba, s-a terminat cu petrecerile si aniversarile.
Povestea Nasterii
anca.b spune:
salut!
eu inchid balu', eu il deschid!
m-am cintarit de dimineata: 81,6 kg...deci am pus ceva pe mine de la ultima raportare. obiectivu' pe termen scurt e sa ajung la greutatea din tabel...cred ca o sa-mi ia doua saptamini.
md:lapte cu piine neagra
g: banana si cola zero
p: ochiuri cu brinza
c: ceai verde
Povestea Nasterii
latrishia spune:
Fetelor pe unde umblati? Pai eu ce fac singura pe aici, ma indop ca n are cin' sa ma traga de urechi. Nu stiu ce o sa slabesc eu sapt asta, ca e mama la mine si mi face numa bunatati. Mi a facut si o zacusca, cred ca i ok, doar ca mi se pare cam uleioasa si asa goala nu prea intra. Voi cum o mancati?
Hai va pup si sper sa vad populatie pe aici in curand ca iar imi pierd tot elanul
Lori&Luanna(5.11.2005)