MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
ymca spune:
si ca sa fiu si la subiect: am fost conforma dimineata asta si voi fi diforma seara
andanii asa da incurajare; deci la sala cu mine
anca, nici eu nu ma mobilizez acasa...cat am fost in concediu de maternitate mi-am luat exercitii pentru coapse cu Florentina (de la prima TV) si am facut exact de 7 ori, timp de 2 saptamani. acum nici nu mai stiu unde e DVDu.
sanse, eu sunt la fundul butoiului dar cu ajutorul acestui grup minunat sunt convinsa ca-mi voi reveni...dar numai daca dau jos rapid 5kg care sa ma readuca pe linia de plutire...bravo pentru meniu si pentru cina lipsa
latrishia, bine ca rezisti...dulciurile pentru mine sunt totul, viata mea! n-am tinut in viata mea o cura in care sa renunt total la dulciuri; asa am fost de mica si cred ca ma vor mosteni si fetele mele. Am fost crescute si eu si sora mea in aceeasi casa, cu aceleasi principii alimentare: ea n-are nicio legatura cu dulciurile iar eu nicio legatura cu legumele crude (rosii, sfecla, varza alba, gulie,etc). incerc acum sa-mi feresc fetele de dulciuri, le mananc pe ascuns - seara dupa ce se culca ele - dar cand ajungem in magazin tare si-ar mai dori cioco kinder sau un ou. la fainoase renunt destul de usor si rapid si mananc doar conforme monti si in cantitati mici
sa ne auzim cu bine si din ce in ce mai des
sanse spune:
Vad ca toate poftiti la cinele mele
La asa mic dejun ca al meu .....ce sa mai pap seara....
Azi iarasi am fost la Selgros si am papat 3 mici rotisati si un carnacior..asa la prima ora
La prinz care oricum va fi pe la ora 3-4 am ciolan de porc la cuptor cu muraturi
CINA-probabil 1-2 ardei,NU!?pai.....
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Androix spune:
da, sa fiti voi slabe si frumoase!
Nu ca vreau sa ma disculp, dar stiti ca nu dau pe-aici daca sunt nesimtita si sunt nesimtita rau de tot ca desi mananc porceste melcul merge saracu' tot cu juma de kil pe luna. Da simt eu asa ca in curand o da si el dracului de treaba si asa ma tranteste de nu ma vad.
So, tot gandindu-ma eu asa mi-a venit o idee. In principal ca sa ma mobilizez, ori eu nu pot sa ma mobilizez daca nu am de cine sa-mi fie rusine asa ca iata-ma cum ma intorc spasita printre voi.
Ce ziceti sa facem un concurs? Daca va surade ideea haideti sa ne gandim impreuna sa stabilim niste detalii si sa dam un start de luni asa ca io mai am sarmale in frigi...
Si un pupic pentru Andanii, nu mai fi suparata, mergi la medic vezi ce e cu alergia aia si fruntea sus si nu te mai stresa. Bucura-te de rezultatele pe care le-ai obtinut deja si nu uita ce zice monty ca ultimele 5 kg sunt cele mai dificile! Abia astept sa te ajung din urma
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
androix imi surade ideea, si eu sunt la fel ca si tine, am nevoie de putina cearta si ma mobilizez .... eu sunt de acord cu propunerea ta si as vrea sa incepem de la 1 noiembrie
ce sa va spun, am vorbit cu doctorita si am alergie , mi-a dat sa iau aerius, inca sunt in santier ... ieri am scos parchetul din camera copilului , am cumparat altul , mai trebuie sa dam cu tifel si sa montam parchetul nou.
mi-am cumparat inka, doamne ce dor mi-a fost , mananc acuma finn crisp cu lapte cu inka .... inka e tot cereala e ok cu lapte si biscuiti
in rest .... da intr-adevar e bine si ca ma mentin, daca stau asa e ok deocamdata , dar eu mai vreau 5-10kg sa slabesc, sper ca pana la vara viitoare sa reusesc , normal ar trebui sa reusesc nu? de ce nu??
ce sa va mai spun ... sa vedem ..... nu stiu ce sa va spun ca sa va mobilizez, doamne ce activitate era inainte , am gresit eu cu ceva ce sa fac sa va readuc inapoi va rog feteleleeee haideti la monti
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
puisorul spune:
Buna fetelor.
Ma primiti si pe mine printre montignace?
Va citesc de ceva vreme si am inceput si eu sa tin un fel de Monti. Zic un fel, ca abateri is multe ( ca de, alaptez si am voie)
mai ales la capitolul legume. Adica din comodiate si lipsa de timp mananc aproape zilnic legume congelate: mexicane, chinezesti, etc si astea toate sunt cu porumb, morcovi, mazare. Dimineata mananc de obicei peste si branza( e ok?) iar seara daca se poate deloc.
Ma putei ajuta cu niste idei de mic dejun care sa includa finn crisps? Am o cutie si nu prea stiu cu ce se mananca.
Ma inscriu si eu la orice concurs se va organiza.
O zi buna sa aveti si cu mancare putina
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
puisorul spune:
A, si am uitat sa va zic. Incerc sa ma tin si de un pic de gimnastica. Adica programul cu leg magic de 3 ori pe saptamana si acum vreau sa incep sa fac tae bo. Tot acasa, din cauza de pitica pe care nu o pot plasa niciunde. Dar tare mi-e dor de mers la sala
anca.b spune:
Salutare!
Ani, bine ai venit. Finn crisp poti papa cu lapte degresat, cu brinza slaba de vaci, cu legume (zacusca de ex, daca nu are ulei mult)...in general cu orice fel de glucide.
Adroix, eu ma bag la concurs. de cind ziceti voi START. si mie mi-ar prinde bine un stimulent de genul asta.
nu stiu cum sa cuantificam rezultatele pentru concurs...ca daca numaram doar kg pierdute, mi se pare un pic simplist...la cele care au slabit mult acum se duce greu, la cele care acum incep e mai usor...
am putea sa facem un top dupa cea mai mare scadere a Imc? poate asta ar fi mai relevant?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ymca spune:
puisorul, bine-ai venit si mult succes...fin crisp se poate manca cu lapte, eu il mai mananc cu iaurt 0%, cu zacusca stiu ca au mai mancat fetele pe-aici. cat despre abateri, mai toate avem parte de ele dar e bine daca raman abateri si nu devin un obicei (a se vedea cazul meu cu dulciurile)poate ne spui si noua cum e cu leg magic: da rezultate? cat timp il folosesti pe zi, 10 min?
ieri am fost la gradi cu cea mare si am servit dintr-o placinta cu branza facuta acolo....de-atunci nu mai sunt de gasit pe nicaieri, doar in baie! copila n-are nimic numai eu bolesc asa...cred ca mi s-a dezobisnuit organismul de mancat placinte
m-am apucat de scris mesajul acum 1 ora si ma tot intrerupe lumea asa ca ma las pagubasa...revin mai tarziu
puisorul spune:
Ymca, cu leg magic fac cate 13 minute, parca atatea sunt pe cd si includ inca cateva exerciti pe langa cele cu aparatul. Ce efecte are nu pot sa spun ca nu fac decat de vreo 3 saptamani. Dar muncesti la greu sa faci exercitiile alea . Cand termin de facut exercitiile sunt terminata
andanii spune:
ani bine-ai venittttttt
e ok ce ti-au scris fetele
eu mananc dimineata finn crisp cu lapte sau cu ceai .... cam asta ... da poti sa il mananci si cu tot ce spun fetele
am papat acuma mazare cu putina smantana marar si carnat de casa si roosii , ardei
pe mai incolo mai am struguri si pomello
merg sa pun niste pozici noi, de dum facute in parc (credeam ca imi revin facand o pauza prin parc ... sunt innebunita dupa copacii cu frunsele aramii ... doamne m-as culca pe frunze
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet