Redoutistele fidele laredoute.fr (131)
Raspunsuri - Pagina 18
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Nici eu nu am primit catalogul. Apropo de cizme. Am intrat asta-seara, pe Turda, in dreptul parcului Sf. Maria, la magazinul fabricii de incaltaminte.... (imi scapa numele acum)- poate il stiti, au magazin si in zona ASE-ului. O pereche de cizme fara toc, simple dar dragutze, 6 milioane |
Comart - aia au tot timpul fite. Pantofi babesti la preturi de Superb.
Am trimis pe mailul comun o invitatie la o vente priveee. Ella, ti-am trimis si tie pe mailul tau, ca nu stiu daca ai primit-o de la ei.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Dari_Scumpi spune:
'neatza!
si eu am trimis ceva info pe contul comun.
am dat si eu drumul la o comanda de vreo sutica de euro, cu ceva lucrusoare pentru bambina mea: 2 gecute, bluzici si o pereche de ghetulici. cod folosit 13366 fdp 1 euro.
V-anunt cand primesc ce si cum sunt!
Intre timp o pregatesc pe urmatoarea! comanda!
anka.san spune:
Neatza!
Am fost matinala si am bagat si eu o comanda de 4 produse, dintre care 2 geci pentru Andreiutz. Sper sa vina mai repede ca sunt putine.
A, am folosit codul primit pe mail de fdp 0 / 61425 - si au fost toate reduse, cum spuneam si ieri.
Anka si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
Raluca_u spune:
Buna
stiu ca ati luat asta vara sandalutele www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-la-redoute-creation.aspx?productid=324139954&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">astea
se potrivesc marimile?
merci mult de tot.
PS: trimit pe mail-ul comun un excel cu ultima mea comanda, desi cred ca deja voi aveti mare parte din produse.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Brigit spune:
neatza!
Inni, multumim frumos de info legata de scoruri.
e clar - cumva tre sa mai bag si eu o comanda pana se taie macaroana.La astia nu comand nici sa ma bati.
Dari, am vazut info de pe contul comun.
Ce sa mai zic... e plina tara asta de intreprinzatori...
April
Emma are nevoie de ajutor !
mirunajr spune:
BUna dimineata!
Va multumesc si va pup pe toate pentru ca mi-ati fost aproape!
Deocamdata sintem bine, nu am inca diagnosticul clar, mai astept cateva rezulate, sper sa le aflu azi....
Vesti nu am sa va dau...nu am avut nici cum sa citesc tot din urma, poate recuperez azi de la birou....
aaa, ba da, am primit si eu aviz pentru catalog
ralucadiana spune:
neatza.
mi-a fost dor de voi
am primit un catalog si comanda din 19.09.
toate lucrurile au fost puse c exceptia storcatorului de fructe in forma de portocala,insa nu mai e pe site. l-am testat aseara si ii ok, in plus arata super: itit vine sa il mananci. daca vreti ii ac poze sa vi-l arat
Delyutz spune:
Am primit un cod nou pe mail:
27197: Le sac EveryDay by Redoute gratuit
- grand sac en toile canvas 100% coton, large ceinture en PVC chocolat, 2 grandes poches devant et dos fermees par des pressions, anses en PVC Chocolat, sac ferme par zip et entierement double.
- dimensions L 40cm, P 16cm, H 29cm.
Raluca_u spune:
tot vream sa va povestesc ceva de cateva zile. am fost pana la miniprix-ul din otopeni sa mai luam cate ceva si am avut surpriza sa gasesc f f multe haine LR, mare majoritate la 1 leu bucata, rochii, fuste, bluzite, la copii v-am mai spus si alta data ca am gasit hainute LR dar atunci erau mai scumpe fata de LR. unele le am si eu luate la reduceri cu 1, 2 euro...
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
CristinaT spune:
Buna dimineata,
va ofer o cafea
si vreau sa ii multumesc lui tusferi pentru geanta.
Tusferi, esti tare draguta.
Spor la cumparaturi.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!