Redoutistele fidele laredoute.fr (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nici eu nu am primit catalogul.

Apropo de cizme. Am intrat asta-seara, pe Turda, in dreptul parcului Sf. Maria, la magazinul fabricii de incaltaminte.... (imi scapa numele acum)- poate il stiti, au magazin si in zona ASE-ului.

O pereche de cizme fara toc, simple dar dragutze, 6 milioane

Comart - aia au tot timpul fite. Pantofi babesti la preturi de Superb.
Am trimis pe mailul comun o invitatie la o vente priveee. , ti-am trimis si tie pe mailul tau, ca nu stiu daca ai primit-o de la ei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

am primit Gravi o invitatie la vente prive de Levis si pepe jeans si altele...m-am inscris; cica vand cu discount de 60%; sa vedem...

multumesc.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

Buna

stiu ca ati luat asta vara sandalutele www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-la-redoute-creation.aspx?productid=324139954&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">astea
se potrivesc marimile?

merci mult de tot.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

io le-am luat pe argintiu,in varianta fara toc; da, se potrivesc masurile, port 37 si am luat 37.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

merci Ella

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Buna dimineata,
va ofer o cafea

si vreau sa ii multumesc lui tusferi pentru geanta.
Tusferi, esti tare draguta.

Spor la cumparaturi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Multumesc mult Cristina!
Ciocolatelele sunt foarte bune

Sper ca ti-a mai trecut raceala. Pupicei

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Dierna,nici eu n-am dat nici o comanda la Yves Rocher.Nu stiu de ce,de la inceput nu mi-au placut si uite asa am resusit sa ma abtin,desi...daca ma uitam prin catalog parca ma mai tenta cate ceva.

M-am uitat si eu pe contul comun.Acolo scrie ca nenea e mare presedinte de firma din data de 12.10.2001 !!!! Si ca la ora asta firma are 2 angajati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Jas, si mai scrie ca e concitadin cu Anne.
Anneeee, unde esti? Ia fa matale o ancheta locala.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetele care ati primit catalogul Lr,va rog spuneti-mi si mie cum este daca are langa catalog un flier cu o poseta cadou si scrie catalog toamna-iarna 2008-2009?
eu am primit in posta numai flierul acesta si cred ca a fost in plasticul in care am avut catalogul.
Postarita probabil a luat catalogul si mi-a lasat flierul.Astfel nu-mi imaginez de ce am primit numai flierul?
Ce ziceti?
Ma gandesc la faptul ca postarita avea si ea nevoie de catalog ca la noi de poarta/
A mai primit cineva asa doar un flier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

As vrea si eu sa inteleg. Cineva din Romania a deschis site-ul LaRedoute in varianta romana ?
Si in acest caz nu vor mai trimite comenzi de pe site-ul LR.fr in Romania ?
Se va intampla cam cum s-a intamplat cu Quelle?

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu am primit doar leierul cu codul pentru poseta neagra 41920

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Merci Camelia!

Mergi la inceput