Daca iubesti aceasta planeta
Raspunsuri - Pagina 2
addinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Aici a invatat si sotul meu sa mearga la birou cu autobuzul cel putin de 3 ori pe saptamana. Aici mi se pare ca totul functioneaza din punt de vedere ecologic diindca oamenii sunt educati O intrebare am, ce fac daca sunt vegetarian ? Sophia 2ani [gravi |
dar de ce de cel putin de 3 ori pe saptamana? de ce nu se duce in fiecare zi? si ma intreb daca s-ar mai duce cu autobuzul daca acesta nu ar veni la timp si cand ar veni intr-un final ar fi plin ochi si ar trebui sa stea pe scara sau intr-o dunga, etc.
acolo functioneaza totul ecologic nu pentru ca oamenii sunt mai civilizati ci in primul rand pentru ca au alte conditii, pentru ca isi permit sa actioneze in sensul asta.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
ariel_7000 spune:
deci, folosesc numai detergenti ecologici, deodorante naturale, am redus carnea la minim (al meu nu consuma deloc, eu 99 %, teo deloc, cu fiica-mea mai am de lucru serios...e "inoculata" deja:)), urasc vanatoarea si pescuitul si alte practici pe care le consider barbare, nu port blanuri si piele naturala, nu fumam, nu bem, mancam sanatos sau macar incercam, fara fast food, fara crontonele, fara seminte si cojile lor scarboase scuipate peste tot...nu conducem masina (avem carnet de 8 ani eu, de 10 ani sotul), dar ne e sila de asta si eu una recunosc public ca sunt pericol real:), ador gradinaritul si imi plac animalele...
mai am de lucrat la unele aspecte...consumul mare de apa:) dar la spalat nu renunt!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lorelaim spune:
Deci - daca iubesti planeta - mananci canguri:
http://www.canada.com/topics/technology/story.html?id=e4b60579-d6fa-477b-94c4-0fac29144427
si folosesti laptele matern pt inghetzata:
http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/news/new-threat-to-dairy-farmers-ndash-ice-cream-with-mothers-milk-944765.html
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
sirimie spune:
citat din mesajul lui desprecopii Si totusi, englezii sunt de parere ca fiecare poate face ceva concret. Deci - daca vrei sa salvam planeta - trebuie sa mananci cel mult un litru de lapte pe saptamana, maximum de patru ori pe saptamana carne, mai putin alcool, dulciuri si ciocolata. In plus, daca iubesti aceasta planeta - nu mai trimiti emailuri lant cu pilde despre fericirea eterna si teoreme despre ce este dragostea. |
Nu inteleg ce legatura exista intre mail-uri si ratia de mincare si dragostea mea pentru planeta?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ariel_7000 spune:
dar cu ciocolata??? eu de asta nu ma las!!
ionica spune:
In romania si mai exact in bucuresti exista containere pt.reciclaj,le este lene omenilor sa se deplaseze pana la ele.
Iar cu autobuzul merge cand nu are mult de lucru adica poate veni acasa la 7pm.
In romania se merge pe scara sifonati fiindca face parte din cultura, la fel ca la Dominicani sau Costaricani, ca sa se racoreasca omul.
Citat: | ||
citat din mesajul lui addinel
dar de ce de cel putin de 3 ori pe saptamana? de ce nu se duce in fiecare zi? si ma intreb daca s-ar mai duce cu autobuzul daca acesta nu ar veni la timp si cand ar veni intr-un final ar fi plin ochi si ar trebui sa stea pe scara sau intr-o dunga, etc. acolo functioneaza totul ecologic nu pentru ca oamenii sunt mai civilizati ci in primul rand pentru ca au alte conditii, pentru ca isi permit sa actioneze in sensul asta. mama lu' maria Ajutati-o pe Sonia! |
Sophia 2ani
+15
Letitia1 spune:
Ionica saidaici in germania am invatat sa fiu ECO.
Mi-a fost foarte greu sa inteleg ca la supermarket nu se mai dau pungi de plastic pe gratis,dar si mai greu mi-a fost sa ma acomodez cu cosuletul pt. cumparaturi vesnic in port-bagage.
Greu a fost cand am inceput sa triez tot,plastic la plastic, hirtie, etc.
Avem un program draconian de la primarie de ridicare a gunoaielor si merge ca pe roate.Intr-un an de zile nu au lipsit niciodata .
Aici a invatat si sotul meu sa mearga la birou cu autobuzul cel putin de 3 ori pe saptamana.
Aici mi se pare ca totul functioneaza din punt de vedere ecologic diindca oamenii sunt educati
Subscriu! De un an de zile ne chinuim cu reciclatul dar acum ne-am obisnuit si e mult mai usor.
Dar la avion nu renunt fie ce-o fi. imi place sa-mi fac concediul in tari exotice
Natasa spune:
Daca iubesc planeta nu mai maninc ciocolata? :) Pai tocmai pentru ca o iubesc, maninc! Acum, ca englezii or prefera sa iubeasca planeta mincind porridge, e o chestie de gust :)
ariel_7000 spune:
natasa, te bagi la o ciocolata??? ...pai acum imi dau seama!!! inca vreo cateva mii de iubitoare de cioco ca si noi si dispare arborele de cacao!!!!
p.s. azi m-am "ocupat" de una cu(de)menta!!! delir!!!
tlaura spune:
citat din mesajul lui ionica In romania si mai exact in bucuresti exista containere pt.reciclaj,le este lene omenilor sa se deplaseze pana la ele. Iar cu autobuzul merge cand nu are mult de lucru adica poate veni acasa la 7pm. In romania se merge pe scara sifonati fiindca face parte din cultura, la fel ca la Dominicani sau Costaricani, ca sa se racoreasca omul. |
Da, si la noi in cartier exista asemenea containere. Noi ne chinuiam saptamanal, strangeam toate sticlele, bidoanele, absolut tot ce era de plastic, cartoanele cu tot ce era din hartie, si cele din sticla daca aveam, in saci mari si le duceam acolo o data pe saptamana. Si vrei sa-ti spun ce se intampla cu ele? Sunt incarcate in aceeasi masina de gunoi, amestecate! Cand a venit sotul si mi-a spus ca i-a prisns acolo pe cei care golesc containerele si le pun pe toate la un loc, nu mi-a venit sa cred! pe motiv ca nu pot sa vina cu trei masini, sa le ridice separat! pai si atunci eu de ce ma mai chinui sa le strang? Imi ocup o bucata buna de debara tinandu-le acolo, ca sa ce? Sa le amestece ei? Nici nu stiu acum ce sa mai facem? le mai sortam, ori le dam asa la ghena?