SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 5
bretonica spune:
....BANCUL DE SEARA
La Bula vine un vecin: - Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie...
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Breto, ia pune si meniul de azi ca esti sub observatie stricta, stii doar
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Breto, ia pune si meniul de azi ca esti sub observatie stricta, stii doar April Emma are nevoie de ajutor ! |
...ce crezi ca mi frica??? ...eu sunt foarte cuminzica sa stii...deci azi dimineatza am bagat apa de rigoare,dupa care cafeaua si o piersica de aia giganta...intre mese apa cit cuprinde..dupa care pe la 11,30 o para mare(era prea faina...mare asa ca mine)...dupa care la amiaza...fiind la ora 15 am mincat frunze de papadie fierte si cu ulei de masline asa oleaca...iar amu pe seara am bagat prune..prune..prune...SINCER?...azi nu am suferit deloc de foame...si acum sunt satulaaaaaaaaaaaaaaaa...satulaaaaaaaaaaaa...mi-e doar sete...ma duc sa mai bag niste apa...stiti ca eu intr-o zi beau si 3 sticle de 1l si 1/2 ...asa ca merit .......trebuie mama sa slabesc,ca mi-e frica sa nu ma rostogolesc prin casa,si cine stie ce mai rup
Brigit spune:
papadii fierte?
pe buuuune? ce gust au astea? Ca eu primavara mai puneam cateva frunze in salata si mi se pareau amarui.
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
pe bune...amarui...dar daca sint alea tinerele.sunt bune rau..eu mor dupa ele...daca ti se ofera ocazia sa iei masa intr-un restaurant italienesc,cere linga gratarel "cicoria"dar facuta putin in tigaie cu ulei...bunaaaaaaaaaaaaa...dar bunaaaaaaaaaaaaa....numai sa fie fiarta "al dente"(adica mai tare)..dupa care trecuta putin prin tigaie cu ulei de masline...ah,ce buna este...
bretonica spune:
...cicoarea sau frunzele de papadie pentru mine e acelasi lucru,tot de pe cimp(cicoare salbatica)e culeasa ...vezi in supermarket poate gasesti congelata,si incearca sa faci acasa,dupa te invatz eu cum sa o prepari...ma duc la pat gagicuzelor..va pupacesc de nu va vedetzi....incepe sa ma ia foamea,mai bine sa o tai din zona.. NOAPTE BUNAAAAAAAAAAAAA
dan_ny spune:
hai ca ies de dupa canapea, numa' sa nu ma bateti prea tare, da?
va pup pe toate dragelor, bun venit si succes noilor luptatoare... si iertati-mi va rog absenta indelungata. nici nu mai stiu ce-am facut de cand n-am mai scris, atat de multe probleme am avut pe cap, si cu computerul, si diverse altele, am fost si in concediu 2 saptamani, am lasat balta si dieta... sa-mi fie rusine...dar gata, acum ma adun de pe drumuri si ma apuc de treaba.
breto ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit, meriti o cantare...... am vazut ca ai fost in romania, imi pare rau ca te-am ratat, mi-ar fi placut sa ne-ntalnim... ufff
aprilush multam fain, eu ma inscriu in cursa saptamana viitoare, pana atunci ma antrenez putin, sa-mi reintru in ritm ca m-a dat peste cap concediul.
oricum, sunt multumita ca nu am luat nimic in greutate, dar nici n-am facut prea mari excese ce-i drept. asa ca de sapt viitoare ma prezint la raport. si sper sa fiu mai activa de-acum incolo...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
bretonica spune:
BUNA DIMINEATZAAAAAAAA...DAN-NYYYYYYYYYYYYYYYY ...BINE TE-AI INTORS...m-am saturat sa cint singura pe aici ...haide-ti sa ne punem la o cafea....si va doresc o zi buna la toate
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dan_ny hai ca ies de dupa canapea, numa' sa nu ma bateti prea tare, da? va pup pe toate dragelor, bun venit si succes noilor luptatoare... si iertati-mi va rog absenta indelungata. nici nu mai stiu ce-am facut de cand n-am mai scris, atat de multe probleme am avut pe cap, si cu computerul, si diverse altele, am fost si in concediu 2 saptamani, am lasat balta si dieta... sa-mi fie rusine...dar gata, acum ma adun de pe drumuri si ma apuc de treaba. breto ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit, meriti o cantare...... am vazut ca ai fost in romania, imi pare rau ca te-am ratat, mi-ar fi placut sa ne-ntalnim... ufff aprilush multam fain, eu ma inscriu in cursa saptamana viitoare, pana atunci ma antrenez putin, sa-mi reintru in ritm ca m-a dat peste cap concediul. oricum, sunt multumita ca nu am luat nimic in greutate, dar nici n-am facut prea mari excese ce-i drept. asa ca de sapt viitoare ma prezint la raport. si sper sa fiu mai activa de-acum incolo... _ priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller poze filmuletz iarna 2007-2008 |
.....lasa ca o sa mai vin prin Romanica..si o sa ne intilnim noi pina la urma....o sa facem in felu urmator,cind imi iau biletu de avion,am sa mi-l iau in functie de orasele in care locuitzi....cind aterozare la sibiu...cind la bucuresti...cind la timisoara....oradea...si mai vedem noi...ihihiihihihi
emiliapop spune:
Buna,
si eu prin zona
ma bucur ca v-ati mobilizat ca imi era si frica sa intru sa nu gasesc site-ul gol si sa vb singura.
Asa despre dieta eu ii dau in continuare cu :
-dimineata: apa de rigoare apoi grefa, mere si resturi de pe la bebei de fructe
-la pranz: salatele de ciupercuteze cu putin ulei de masline,
spanac fiert cu usturoi
salata de diverse cruditati ca salata,rosii,masline,ciuperci, porumb,conopida,brocoli,morcov, si ce se mai gaseste prin casa
-seara mere, struguri astia nu stiu daca intra la dieta dar am papat ieri si alte feluri de salata cu sfecla rosie etc
asta la idei de meniuri
ieri nu am intrat ca am inregistrat o stationare la kg dar azi anunt iar - 700 de grame asa ca haideti fetele sa ne facem subtirele subtirele ....ce mai fotomodele !
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline