Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 10
claujro spune:
Da, lavi, imi amintesc "A doua nastere e mai usoara" , "Cat pot sta cu colul deschis" , "Bebei cu greutate" si altele. Probabil ca nu-l voi mai face pe al treilea, am sterilet pe 7 ani , ramane doar o umbra d eregret.
Rochia aia am luat-o eu, e subtire, e de vara, e draguta, nu-i tb jupa, ii tb doar un corp "bine" pt ca-ti scoate suncile in evidenta . PS. Nu am purtat-o niciodata!
Lorenza spune:
Citat: |
Lorenza, eu mi-am luat costume de baie in 2 piese mai multe marimi www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324097997&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> 36 (pe asta l-am luat din greseala), 38www.laredoute.fr/vente-2-pieces-fleurs-placees.aspx?productid=324097897&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> asta si 40 (www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?productid=324117960&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank">asta si mai e unu' pe maro cu un desen turquise metalizat)- sutienul de la 38 mi-e mic, pe cand slipul imi vine chiar si la marimea 36! Deci mie imi e ok mar. 40 la costumele de baie din 2 piese. Aaa, si pe www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-ripcurl.aspx?productid=324139896&documentid=414708&single=true&categoryid=25997528" target="_blank">asta mar 38, l-am avut in coletul incurcat si imi vine bine. Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga. |
Aha,mersi mult!Deci 40 ti-e bun.Dar in rest cat porti?
Lorenza spune:
citat din mesajul lui CristinaT Parca as renunta sa mai schimb usile si mi-as comanda asta http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324123187&documentid=381308&virtualtool=anneweyburn_AH08 Imi place rau de tot. Ce ziceti? www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Eu as zice sa-ti faci usi,ca nu e chiar ieftin si pe nevazute,sa nu-ti "cada fata"cand l-oi vedea pe viu.Cu LR nu se stie niciodata.
tusferi spune:
CristinaT, iti donez eu geanta aia Lulu, sa imi zici doar cum facem. Poti sa imi scrii pe PM.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
ancamari spune:
Eu am rochita asta, 38/40, pe negru, am purtat-o la un party fara pretentii, mie imi place cum imi vine, are banda cu un pic de elastic chiar sub sani, materialul e subtirel si moale, ca de tricou.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3682161&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
ancamari spune:
Mi-am comandat asta. O are cineva? Daca nu o sa-mi placa o s-o dau la mica publicitate.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-style-empire.aspx?productid=324135634&documentid=346108&single=false&categoryid=32665599
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
CristinaT spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lavi02
Cristina e imitatie, deci va arata "ieftin" desi nu e. Mai bine schimba usile |
din pacate din fericire am ales deja - sunt de cires desi as fi vrut niste hainute.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
CristinaT spune:
citat din mesajul lui tusferi CristinaT, iti donez eu geanta aia Lulu, sa imi zici doar cum facem. Poti sa imi scrii pe PM. "Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel |
vorbim pe PM, am mai implicat pe cineva...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
vl-ad spune:
salutare!
stiti ca vi-am zis saptamana trecuta ca prietena mea a facut o comanda la ei care i-a si ajuns deja , mai putin un produs care in suivi ii aparea cum ca ar fi comandat intr-o alta data , dar ii apare si un cec pe acel produs. vineri a primit un mail de la ei in care ii spuneau ca isi cer scuze ca acel produs nu a fost disponibil atunci cand i-au trimis comanda dar ca deja l-au trimis intr-un colet separat.va vine sa credeti?eu de un an de zile de cand fac comenzi la ei si de cand va citesc pe voi nu am auzit sa fi procedat cu cineva astfel.oare ce i-au apucat?
v-am
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
lizzy spune:
citat din mesajul lui claujro Da, lavi, imi amintesc "A doua nastere e mai usoara" , "Cat pot sta cu colul deschis" , "Bebei cu greutate" si altele. Probabil ca nu-l voi mai face pe al treilea, am sterilet pe 7 ani , ramane doar o umbra d eregret. |
bueeeey... parca am vorbit io . cu singura diferenta ca io nu stiu ce a ala col deschis, iar steriletul e pus pe 5 ani
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc