Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Parca as renunta sa mai schimb usile si mi-as comanda asta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324123187&documentid=381308&virtualtool=anneweyburn_AH08
Imi place rau de tot. Ce ziceti?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella am vazut ca are Bob pantaloni de astia. Sint de vara sau de toamna-iarna? http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons.aspx?productid=324120905&documentid=346108&single=false&categoryid=38139153

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Nushu, felicitari si sa creasca bb mare si frumos! Si eu am avut probleme cu sanii si am folosit Garmastan. Face minuni. Poti alapta fara sa te speli dupa utilizare, conform prospectului.

Miruna, sanatate puiului tau!

Si eu ma pregatesc, probabil, pt o ultima comanda. Incerc sa-i gasesc fetitei niste hainute...

Dar cum pitiva e nu stiu ce succes o sa am.

Va pup.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare ! Am venit aseara de la munte, si, cum nu mai intrasem de ceva vreme pe DC, am zis ca dau o mica raita pe topicul LR … am stat pana la 2 noaptea sa citesc de la capitolul 126 incoace. Incredibil ! De-abia am apucat si eu si prix ronds din februarie si soldurile din vara
Am cateva intrebari, daca nu va este cu suparare:
1. daca imi schimb adresa de pe contul actual LR, si in loc de adresa din Rom pun una din Fr am vreo sansa sa pot comanda? Sau trebuie sa imi fac un alt cont ? (cum am patit pe Vertbaudet, pana sa ma prind ca nu livreaza la noi). De adus, are cine sa mi le aduca, partea proasta e ca am deja doua conturi la care am folosit ambele carduri, si daca trebuie cont nou, trebuie sa imi fac si card nou :(
2. daca LR vine in Rom, mi s-ar fi parut logic sa isi faca o publicitate turbata pana la lansare. Asta chiar n-o inteleg… de unde sa afle lumea de ei, daca nu isi fac publicitate ? (adica eu vad lucrurile de genul “cineva arunca bomba… sa ne taie noua trompa” fata care ne-a spus de "cataloagele lr.ro deja tiparite" unde este ? a mai zis ceva ? … Pe mine ma depaseste ce s-a urmarit prin lansarea unui astfel de zvon )
3. voi ati intrat pe lr.ro si v-ati completat toate datele acelea cu * ? (recunosc, n-am intrat de acasa, pentru ca nu cumva sa imi vada adresa de ip , in schimb am intrat azi de la serviciu, din curiozitate). Mi se pare super obraznic formularul… pare mai degraba o porcarie de genul taloanelor de concurs pe care le ofera marile magazine, ca sa isi faca o baza de date pe care s-o vanda apoi celor care fac vanzari prin corespondenta . A completat cineva formularul lr.ro si l-a “trimis” ?

Lorenza, eu mi-am luat costume de baie intregi, si au fost exact invers decat m-am asteptat: Anne Weybrunn, marimea 42, mi-e perfect, iar un costum LR marimea 40 mi-e mare . Eu port pe LR 38-40.
Miruna, multa sanatate !
Nushu, felicitari pentru bb si refacere rapida !
Camelia_daniela, vroiam sa te intreb ceva, dar sa nu te superi pe mine daca ai scris si eu n-am vazut… ca din august n-am mai apucat sa va citesc din scoarta-n scoarta: ce ai facut cu coletul ala pe care l-ai primit pe numele tau, dar cu alte produse ? (just curious …)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Parca as renunta sa mai schimb usile si mi-as comanda asta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324123187&documentid=381308&virtualtool=anneweyburn_AH08
Imi place rau de tot. Ce ziceti?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Cristina e imitatie, deci va arata "ieftin" desi nu e.
Mai bine schimba usile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Intrebare:

Stiu ca a luat cineva in vara rochia asta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3682161&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Merita?

Merci

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

O am eu. Imi place, e foarte draguta. E dintr-un material f.subtire. De vara, cand este f.cald e perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Christina, referitor la coletul incurcat - l-am pastrat asa; ce mi-a venit am pastrat eu, ce am putut am vandut si mi-au mai ramas cateva produse cu care n-am avut ce face.

Lorenza, eu mi-am luat costume de baie in 2 piese mai multe marimi www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324097997&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> 36 (pe asta l-am luat din greseala), 38www.laredoute.fr/vente-2-pieces-fleurs-placees.aspx?productid=324097897&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> asta si 40 (www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?productid=324117960&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank">asta si mai e unu' pe maro cu un desen turquise metalizat)- sutienul de la 38 mi-e mic, pe cand slipul imi vine chiar si la marimea 36! Deci mie imi e ok mar. 40 la costumele de baie din 2 piese.
Aaa, si pe www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-ripcurl.aspx?productid=324139896&documentid=414708&single=true&categoryid=25997528" target="_blank">asta mar 38, l-am avut in coletul incurcat si imi vine bine.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Codulete, nu stiu daca merge la toata lumea dar merita incercat:
14729 - cadou set de pus masa http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14729&omniturecode=001RP0028
50423 cesti
68284 SAU 68292 genti pt copii

Ce nu am gasit e fdp 0, dar macar un cadou sa prind nu?

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danadc

Intrebare:

Stiu ca a luat cineva in vara rochia asta
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3682161&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=27&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Merita?

Merci

........................
Dana, mamica Amirei (02.03.2008)

Da, 7 euro merita in mod sigur, insa tine cont ca e de vara si-i trebuie jupa.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput