Produse cu melamina si la noi???DAAA!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sebica spune:

Eu ii dau lu bebe lapte Nestle, si le dau si cereale si batoane cu cereale. Credeti ca ar fi cazul sa le evit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu am citit pe undeva ca ar fi vorba de Snickers, Mars, bomboanele M&M`s. Ce mai fac eu toata ziua daca nu mai pot rontai Mars?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalMar

Eu am citit pe undeva ca ar fi vorba de Snickers, Mars, bomboanele M&M`s. Ce mai fac eu toata ziua daca nu mai pot rontai Mars?

o sa slabesti ...asta e tot ce o sa patesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ar fi fost o treaba interesanta; dar la 45kg la 1.6 inaltime, cred ca nu prea mai am de unde sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Chinezii cu bani isi fac cumparaturile in japonia.cumpara inclusiv lapte praf(in cantitati industriale)

Haine,pantofi...tot ce-ti trece prin minte,numa de la firme si cele mai scumpe Mall-uri din tokyo sau alte mari orase.Cred ca s-au saturat de fake-urile lor.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Dar eu nu inteleg un lucru, poti sa importi asa, orice produs alimentar? Nu este nevoie sa notifici institutiile statului de profil si sa comunici compozitia, concentratia, etc si sa ai o aprobare de la ei?

Daca eu impachetez sosete si le vand pe post de acadele nu patesc nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Dar eu nu inteleg un lucru, poti sa importi asa, orice produs alimentar? Nu este nevoie sa notifici institutiile statului de profil si sa comunici compozitia, concentratia, etc si sa ai o aprobare de la ei?

Daca eu impachetez sosete si le vand pe post de acadele nu patesc nimic?

In mod normal, da, atunci cind importi un produs alimentar, insa nu sta nimeni sa-ti controleze produsele ca atare pt. fiecare lot, sa vaza daca se respecta retzeta, si sint anumite produse care sint acceptate la import, nu orice le trece chinezilor sa exporte. Exista de ex. tari din care nu se importa aici nici un produs pe baza de lapte si carne pt. ca au avut/au/se banuieste ca au maladia vacii nebune, ceea ce este o masura buna de preventie. Insa cel mai bine e sa selectam noi insine ce cumparam si de unde cumparam, pretul fiind mai putin important atunci cind vorbim de siguranta produsului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui sebica

Eu ii dau lu bebe lapte Nestle, si le dau si cereale si batoane cu cereale. Credeti ca ar fi cazul sa le evit?

Si eu ii dau lapte nestle junior...m-am uitat pe cutie si este produs in elvetia.
aici se vb despre produsele produse in china, nuuuu???????

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Se vind produse chinezesti autentice la Europa, probabil importate fara acte si fara controale. Intre astea intra si lapte praf, si ciocolata. De la Europa se aprovizioneaza si vinzatori din alte orase/sate din Rom. E o problema serioasa daca laptele era contaminat si oamenii de la tara neinformati il consuma sau dau copiilor.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaIonita spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalMar

Buna ziua tuturor.

Va rog sa regasiti mai jos pozitia oficiala a companiei Mars privind contaminarea cu melamina a produselor proprii. Mars Europe nu foloseste pentru nici unul din produsele sale lapte praf sau alte ingrediente de provenienta chineza de la companiile ale caror produse lactate au fost contaminate cu melamina.

Multumesc,
Oana

--------------------------------------------------------

Mars Europe nu foloseste lapte praf sau ingrediente din China si in special de la compania Sanlu.

Mars doreste sa isi asigure consumatorii si clientii ca produsele Mars precum M&Ms®, Snickers® sau Mars® sunt perfect sigure pentru consum.

Siguranta produselor alimentare este de maxima importanta pentru Mars, astfel ca acordam o mare atentie evenimentelor recente care au afectat industria produselor lactate din China.

Mars Europe nu foloseste pentru nici unul din produsele sale lapte praf sau alte ingrediente de provenienta chineza de la companiile ale caror produse lactate au fost contaminate cu melamina.

Mars se angajeaza sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Toate produsele Mars sunt fabricate si testate pe baza unui set strict de proceduri interne, bazat pe standarde internationale recunoscute.

Nici unul dintre produsele noastre din ciocolata sau snack food fabricate in Europa nu contine ingrediente lactate contaminate cu melamina.

Impartasim ingrijorarea publica privind aceasta chestiune si vom continua sa monitorizam situatia cu mare atentie.

---------------------------------------------

Mergi la inceput