Produse cu melamina si la noi???DAAA!!!

Produse cu melamina si la noi???DAAA!!! | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Am primit acest anunt...
http://www.newsreport.ro/articole/Romania/2631319/Produsele-contaminate-cu-melamina-ar-putea-exista-si-pe-piata-romaneasca.html?tk=xx412xz39748z1

Ar fi nasol daca ar fi adevarat...Daca nici in lapte praf nu mai poti avea incredere...

"Luni, 29 septembrie, produc#259;torul Cadbury a anun#355;at retragerea de pe pia#355;#259; a 11 sortimente de ciocolat#259; dup#259; ce testele au ar#259;tat c#259; aceastea con#355;in melamin#259;.Cele 11 sortimente de ciocolat#259; erau produse în unitatea din Beijing #351;i distribuite în Taiwan, Hong Kong #351;i Australia.China a fost implicat#259; recent într-un scandal de propor#355;ii, la descoperirea faptului c#259; laptele destinat copiilor era contaminat cu melamina, un produs chimic fol in producerea plasticului. In Romania Cadbury detine acum marcile ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus!!!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Este foarte adevarat. Colegii chimisti sint in alerta. Ei analizeaza acum bomboanele importate din China, pt ca in USA nu se importa lapte de acolo).
Producatorii chinezi in disperarea dupa profit au diluat laptele,dar au dat de alta problema, cantitatea de proteine(care se poate verifica prin nivelul azotului) nu mai corespundea normelor deja stabilite. Atunci au inceput sa foloseasca melamina ..si asa au aparut.. insuficientele renale, mai ales la copii..Se vorbeste de 53 000 de victime..

...ne vom "sinucide"...prin lacomie..

edit...despre aceste bomboane vorbesc
http://en.wikipedia.org/wiki/White_Rabbit_Creamy_Candy

daca exista in Ro, nu le cumparati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

groaznici, sper sa-i ia naiba pe ei, pe cei pe care atat i-a dus mintea, sa obtina profit si sa nu-i intereseze de atatea vieti.
Kim, multumim pt informatie.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si din Sevilla au fost retrasa de pe piata niste bomboane importate din China[http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=546747&idseccio_PK=1021]
cata nesimtire in lumea astea, nu ii intereseaza nici macar de copii, numai averile conteaza

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

In Canada (dar nu si in provincia Quebec) s-a retras de pe piata si cafeaua Mr. Brown instant coffee produsa in China http://ca.news.yahoo.com/s/capress/080923/health/health_china_cda_coffee_recall

Aici in Montreal chinezii sunt printre cei mai cheap, sunt in numar mare, muncesc mult, pe bani putini, sunt ca furnicile, misuna toata ziua in stanga si dreapta, dar tot ce produc este de foarte proasta calitate.
Am ajuns sa alegem produsele in functie de tara producatoare.

Imi este groaza de lacomia lor si de nonsalanta cu care omoara copii, oameni sau le distrug sanatatea pe viata, everything for the money.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Este foarte adevarat. Colegii chimisti sint in alerta. Ei analizeaza acum bomboanele importate din China, pt ca in USA nu se importa lapte de acolo).
Producatorii chinezi in disperarea dupa profit au diluat laptele,dar au dat de alta problema, cantitatea de proteine(care se poate verifica prin nivelul azotului) nu mai corespundea normelor deja stabilite. Atunci au inceput sa foloseasca melamina ..si asa au aparut.. insuficientele renale, mai ales la copii..Se vorbeste de 53 000 de victime..

...ne vom "sinucide"...prin lacomie..

edit...despre aceste bomboane vorbesc
http://en.wikipedia.org/wiki/White_Rabbit_Creamy_Candy

daca exista in Ro, nu le cumparati!

Si aici tot caramelele alea le-au retras de pe piata. Noi nu importam lapte praf din China si eu nu cumpar niciodata produse alimentare de la magazine chinezesti sau chiar de la supermarket, in primul rind pt. ca nu sint halal. Aveti grija cu alimentele made in China, mai bine evitati sa luati orice fel de produs alimentar. Nu e cazul acum sa boicotam toate produsele lor, la urmei cind cumperi cheap, te astepti si la calitate de 2 bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nici noi nu cumparam absolut nimic alimentar de la asiatici...
Aceeasi poveste a fost mai demult cu mincarea pt ciini si pisici..
Cind am scris ne vom distruge..m-am referit la "NOI"...toti, de peste tot..si asa in general, nemaiputind avea control asupra a ceea ce mincam..urmarile vor fi unele imediate,altele poate peste ani buni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

valiu, valiu!!
Pai spuneti-mi si mie ce altele intra in categoria asta de alimente chinezesti periculoase?? Ca eu folosesc sosuri chinezesti de tot felul, de exemplu.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

In articol e urmatorul fragment:
"Printre acestea se afla produse care exista si in Romania, ceea ce ar putea determina autoritatile din Romania sa ia masuri asemanatoare celor din celelalte tari europene."

Oare ia cineva masuri???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

O sa mi iau o vaca sa pasca asfaltul din curte si niste gaini sa oua si cred ca asta o sa mananc de acum in colo. Cine stie ce alte porcarii mai mari mancam si nu stim de ele...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Chinezii astia ar impacheta si un rahat in folie straluctitoare si l-ar vinde. Au impanzit lumea intreaga cu produsele lor de calitate jalnica...chiar nu stiam ca exista si lapte praf chinezesc...

Mergi la inceput