Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

anne16,

esti putin virulenta,nu te supara ca-ti spun.

e un forum liber, unde fiecare vine si scrie, citeste, face ce vrea si nu ni se pretinde nimic.

hai sa lasam libertate in continuare, fiecare sa vina si sa plece cand vrea fara sa se simta cumva obligat cu ceva.

inca o data te rog sa nu te superi, insa te-am vazut atat de dornica sa primesti si tu un cod , cod care probabil nu va veni din varii motive: lipsa de timp/chef/fair play, dezinteres, etc sau pur simplu lipsa de cod.

iar distinctia cu fete noi si fete vechi nu e relevanta dupa mine, dar tu esti prea amarata ca n-ai un cod minune...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

nu sunt "amarata"- am coduri, eu l-am pus

oricum, multumesc pentru ceea ce ai scris

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

anne16,

esti putin virulenta,nu te supara ca-ti spun.

e un forum liber, unde fiecare vine si scrie, citeste, face ce vrea si nu ni se pretinde nimic.

hai sa lasam libertate in continuare, fiecare sa vina si sa plece cand vrea fara sa se simta cumva obligat cu ceva.

inca o data te rog sa nu te superi, insa te-am vazut atat de dornica sa primesti si tu un cod , cod care probabil nu va veni din varii motive: lipsa de timp/chef/fair play, dezinteres, etc sau pur simplu lipsa de cod.

iar distinctia cu fete noi si fete vechi nu e relevanta dupa mine, dar tu esti prea amarata ca n-ai un cod minune...

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

nu sunt "amarata"- am coduri, eu l-am pus

oricum, multumesc pentru ceea ce ai scris

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

PS: Scuze
Nu mai scriu nimic. Doar am sa citesc si eu cum fac alte persoane.

Oricum nu mai ai nevoie de informatii.
Am spus si de unde iau codurile.
Asa ca nu mai prezint interes.

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna dimineata.ioana,merci de masuratori.eu am 102 la deci inclin sa cred ca nici 168 nu ma cuprinde,nu cred ca e asa mare diferenta de cm intre 162 si 168....pacat,asa mult imi placea hainuta,tot pe negru o pusesem in cos...
fetelor,astia cu redutul ro ne-au starnit rau dupa cum vad.nu va mai faceti inima rea ca ii boicotam noi cand vor aparea

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nc_bif756 spune:

As dori si eu daca poate cineva sa ma ajute. Doresc sa comand 2 perechi de blugi slim fit de la Active Wear si Tipster. Problema de care m`am lovit este marimea. Nu reusesc sa imi dau seama ce marime sa comand. Dupa tabelul tradus in romana la pantaloni eu avand 94 de cm in talie ar trebui sa comand marimea 50, dar la urmatorul tabel "corespondenta intre marimile us si frantuzesti" eu cum port 32 la blugi inseamna ca ar trebui sa comanda marimea 40. Sper ca imi voi gasi raspunsul pe acest forum. Mii de multumiri anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Apare acum si pe google situl :

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=laredoute.ro&meta=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Apare acum si pe google situl :

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=laredoute.ro&meta=

Neata! si a fost activat si in trafic ranking. Acu 2 zile scriau ca inca nu e activat. si uitati ce scrie aici: http://stat.trafic.ro/stat/laredoute
si http://stat.trafic.ro/stat/laredoute/localizare/judet/2008/09/25/#stat

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

ahaa deci isi monitorizeaza vizitatorii cu cat se apropie momentul cu atat mai tare ma enervez...

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

Dau eu o de dimineata sa nu va mai enervati cu lr.ro, ieri mama era imbracata cu geaca de 1euro care i-am luato tateai stiti voi alea de vant si ii zic:gata cu gecile de 1 euro si ea imi spune: lasa ca gasiti voi alte surse pe net ehehehe ce optimista

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata si di la Dej
Din pacate tre sa plec la scarbici, vorba lui Miki.Acolo net ciuciu. Miki io voiam sa devina prieteni motanii cu perusii nu m-am gandit la rau.
Si totusi se cunosc ceva preturi ale redutului din romania? presupun ca or fi mai mari si ca pe celelalte siteuri de prin europa si sua

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Io nu vreau sa vina iarna;din partea mea sa nu se grabeasca deloc.

Cine ma lumineaza si pe mine cu marimile alea la puloverul cu fermoar?

Mi-am amintit ceva : a fost mai demult pe site un dispozitiv de taiat cartofii pai,cred ca vi-l amintiti.Era o chestie cu un maner pe care apasai si iesea cartoful taiat.Am luat si eu o chestie din asta dar n-am folosit-o,era sigilata in cutie.Saptamana trecuta am fost la cineva si i-am dus cadou scula asta.Cand a testat-o am constatat ca nu taie deloc.Lamele alea patrate nu sunt ascutite.As vrea sa le intreb pe cele care au luat chestia asta anul trecut : la voi tot asa a fost?Nu mai stiu cine o luase,parca Madau.

Jas, si eu am luat dispozitivu ala. Deja e istorie. L-am aruncat de prin primavara pentru ca se rupeau pe rand lamele alea. Intai una... si am zis ca-l mai tin, dar cand s-a rupt si a doua... l-am aruncat. Destul de prost facut.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput