Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Stiu ca v-ati luat asta-vara blugii astia, i-am vanat si nu i-am prins atunci. Acum au aparut din nou (aseara erau 13 euro). Cum sunt?

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation-denim-coupe-large.aspx?productid=324134001&documentid=207608&single=false&categoryid=45745579

sunt ok, f.ok, eu i-am purtat in continuu

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

mai sunt tentata de astea, dar...la fel sunt in ceatza, review-uri 0 barat..hmm...or fi ceea ce par??
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-souples.aspx?productid=324108253&documentid=346108&single=false&categoryid=32411661

Dap, daca scrie piele, apoi e piele. te ghidezi si dupa pretul initial

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

mai sunt tentata de astea, dar...la fel sunt in ceatza, review-uri 0 barat..hmm...or fi ceea ce par??
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-souples.aspx?productid=324108253&documentid=346108&single=false&categoryid=32411661

Yannis

dap, asta mi-era clar. dubiul meu era legat de culoare daca sunt chiar asa si in realitate si de ele ca design daca vin frumos pe picior. si mai e o chestie: "Tour de mollet pour le 38 : 37 cm ." Aveti idee ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Citat:
citat din mesajul lui diotima

Yannis

dap, asta mi-era clar. dubiul meu era legat de culoare daca sunt chiar asa si in realitate si de ele ca design daca vin frumos pe picior. si mai e o chestie: "Tour de mollet pour le 38 : 37 cm ." Aveti idee ce inseamna?

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)

inseamna ca la masura 38 circumferinta gambei este 37 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

aha, sar'mana, Jas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pt fetele noi:

v-ati suparat "ca tiganul pe sat"?

V-am cerut si eu un cod, pt ca vreau sa dau o comanda .
Eu am pus coduri si voi nic

Au trecut aproape 5 ore si nu mi-ati dat nici un raspuns se poate?

Credeti ca pe mine fetele care sunt vechi pe aici m-au primit altfel?

Dar eu am avut bunul simt sa pun link-uri si coduri

concluzia am contribuit, nu am "luat totul de-a gata"

Fiti si voi mai sociabile nu v-a suparati "ca magarul pe sac"

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Si pentru Pitzinuca:

Ai promis: un catalog in limba romana

Ar fi bine sa te tii de "cuvant"=promisiune,etc .....asa mi se pare corect

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Codul acesta l-am primit ieri 23086 ofera o geanta cadou si conditiile de mai jos

*Jusqu'à - 40 % sur la sélection ‘Couleurs d’automne’. Offre valable du 23/09/08 au 12/11/08 inclus sur une sélection d'articles de l’opération ‘Couleurs d'automne’, sauf pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre.
La participation forfaitaire aux frais de traitement est de 5,40€ pendant toute la durée de l'opération .
La participation forfaitaire aux frais de traitement pour une commande comportant des articles encombrants est de 15€.

www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23086&omniturecode=001RP0311" target="_blank">http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23086&omniturecode=001RP0311

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Codul acesta l-am primit ieri 23086 ofera o geanta cadou si conditiile de mai jos

*Jusqu'à - 40 % sur la sélection ‘Couleurs d’automne’. Offre valable du 23/09/08 au 12/11/08 inclus sur une sélection d'articles de l’opération ‘Couleurs d'automne’, sauf pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre.
La participation forfaitaire aux frais de traitement est de 5,40€ pendant toute la durée de l'opération .
La participation forfaitaire aux frais de traitement pour une commande comportant des articles encombrants est de 15€.

www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23086&omniturecode=001RP0311" target="_blank">http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=23086&omniturecode=001RP0311

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

anne16,

esti putin virulenta,nu te supara ca-ti spun.

e un forum liber, unde fiecare vine si scrie, citeste, face ce vrea si nu ni se pretinde nimic.

hai sa lasam libertate in continuare, fiecare sa vina si sa plece cand vrea fara sa se simta cumva obligat cu ceva.

iti dau dreptate pana la un punct: ar fi fost frumos ca toate cele care vin sa citeasca aici, noi sau vechi, sa puna si un cod din cand in cand sau si mai important pentru mine, sa puna review-uri pentru ce au cumparat.

inca o data te rog sa nu te superi, insa te-am vazut atat de dornica sa primesti si tu un cod , cod care probabil nu va veni din varii motive: lipsa de timp/chef/fair play, dezinteres, etc sau pur simplu lipsa de cod.

iar distinctia cu fete noi si fete vechi nu e relevanta dupa mine, dar tu esti prea amarata ca n-ai un cod minune...

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput