Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O vreau eu daca e 40 sau 42.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

O vreau eu daca e 40 sau 42.

E 40. Cum ti-o dau?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am reusit sa citesc absolut tot ce ati scris, am sperat insa sa nu fie chiar atat de serios subiectul LR.ro. Vad ca este insa destul de serios...si sunt trista. Nu am si nici nu solicit parola contului comun dar daca cineva din fetele vechi pot sa-mi faca si mie un update la info pe privat sau Ym sunt curioasa de ce se intampla, e chiar interesanta situatia.
Pana una alta o sa incerc si eu sa mai comand cat se poate. De la LR.ro (unde in mod ciudat eu am putut sa ma inregistrez, dupa care voi toate vad ca nu reusiti sa va inscrieti) nu amd e gand sa comand avand in vedere ca sunt mai mult decat convinsa ca daca vor deschide preturile vor fi cel putin duble decat la LR. Nici nu prevad reduceri la 1 eur...

Multe felicitari Nushu! Sa traiasca David si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:

Asta a fost 1.20 euro de la inceputurile Lr acuma....ia uitati: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?productid=324065595&documentid=545008&single=false&categoryid=32406815

si eu am luat-o; am dat-o de pomana la menajera cu tot cu eticheta; am luat 38 si mi-a fost mica, desi am si fuste 38 LR care imi sunt mari si a trebuit sa le modific.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!
mai dar aveti un spor la scris, nu va mai citisem de la 3 si acum am citit jumatate de ora si m-am inspirat.
De suparare cu LR m-am dus la tantea mea care vinde haine in rate si mi-am luat boarfe de 5 mil (nu va inchiputi ca prea multe, la 850 mii ploverul, da macar erau furaciune de italia hehehe), deci mi-am facut un cadou ca acum 3 ani m-am chinuit sa il nasc pe fiimiu, meritam, nu?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Salut. ce-i cu la redoute romania? asta inseamna ca nu mai putem comanda de pe .fr? cand se deschide in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

Sa vina iarnaaaa!

nu dorii
astazi la ora 11 a fost lapovita la Pitesti
si este doar la 115km de intrarea in Bucuresti

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Io nu vreau sa vina iarna;din partea mea sa nu se grabeasca deloc.

Cine ma lumineaza si pe mine cu marimile alea la puloverul cu fermoar?

Mi-am amintit ceva : a fost mai demult pe site un dispozitiv de taiat cartofii pai,cred ca vi-l amintiti.Era o chestie cu un maner pe care apasai si iesea cartoful taiat.Am luat si eu o chestie din asta dar n-am folosit-o,era sigilata in cutie.Saptamana trecuta am fost la cineva si i-am dus cadou scula asta.Cand a testat-o am constatat ca nu taie deloc.Lamele alea patrate nu sunt ascutite.As vrea sa le intreb pe cele care au luat chestia asta anul trecut : la voi tot asa a fost?Nu mai stiu cine o luase,parca Madau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Jasmine,dispozitivul de taiat cartofi, eu l-am luat de la metro si sunt foarte multumita de ea.
Nu stiu cum arata cea de pe LR.
Am sa fac maine o foto cu cea cumparata de mine

Eu la tricouri m-am ghidat dupa ce este in paranteza.

Mergi la inceput