Redoutistele fidele laredoute.fr (129)
Raspunsuri - Pagina 4
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinabojuc Miki ce fac motanii? www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina |
Fac a iarna. Dorm sub pilota toata ziua.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Feelor, sunteti tari!
M-am regasit cu totul in descrierile voastre cu hainele nepurtate niciodata si restul... Eu ma gandesc cu uimire cu ce m-oi fi imbracat iarna trecuta...zau, asa! Nu-mi mai amintesc. Facui rocada vara-iarna... si acu stiu ce sa bag in a treia comanda Macar am margele destule ca prinsei promotia la Promod cu 5 euro/ siragul
ella_74 spune:
pai Clau,
sezonul asta de iarna se poarta numa costumul lui Adam (sau Eva) accesorizat cu margele Promod
deci esti gata echipata
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
alinabojuc spune:
Miki ar trebui sa vii in vizita cu motanii la perusii mei.
La categoria hainelor nepurtate pot sa ma bag si eu.Mai ales la cele de vara.
Mai tineti minte parcaua aia cu gluga draguta din iarna trecuta? Aia de era la un moment dat 6 euro? Mi-a fost de mare ajutor pe vremea rece ce a fost saptamana trecuta. Cred ca e cel mai iubit articol luat de pe redut. Am vazut ca si acu mai este dar marimi mici. In orice caz e buna buna.Doar nasturii mai tre cusuti un pic.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
claujro spune:
Asta a fost 1.20 euro de la inceputurile Lr acuma....ia uitati: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?productid=324065595&documentid=545008&single=false&categoryid=32406815
Brigit spune:
Corect Clau! o am si eu si chiar o port cu drag, a fost in prima comanda pe care am facut-o si cam printre putinele lucruri din comanda aia de mi-au venit bine; restul le-am cadorisit.
Astia au innebunit rau de tot cu preturile !
April
Emma are nevoie de ajutor !
Lorenza spune:
Pai,daca LR-ul a fost asaltat de comenzi din Romania,si-au permis o crestere de preturi!
miki68 spune:
citat din mesajul lui claujro Asta a fost 1.20 euro de la inceputurile Lr acuma....ia uitati: http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?productid=324065595&documentid=545008&single=false&categoryid=32406815 |
O am, o dau. Degeaba. Nu-mi sta bine. E pentru "dudui" cu solduri precum amforele. Eu is precum scandura de calcat asa ca pe mine face niste "boalfe" pe solduri
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui alinabojuc Miki ar trebui sa vii in vizita cu motanii la perusii mei. www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina |
Te-ai saturat de ei, da' nu vrei sa-i omori cu mana ta?
cristina d.