Redoutistele fidele laredoute.fr (129)
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
Si totusi sa zic si eu buna dimineata ca asa-i frumos, nu?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristinacsa spune:
Buna dimineata,
Mie imi merge, dar am constat ca si de ieri pina azi au crescut preturile.
Ieri am pus in cos o rochita care era 6 e, acu e 9...
Graviduta spune:
Mai, da' pe mine ma contrariaza ceva: daca d-na LR.ro ne-a contactat pt o colaborare (nu am inteles exact in ce consta) si ne citeste (mai mult ca sigur) in continuare, de ce nu intra aici sa discutam. Vede, doar, cum toate dam cu presupusul: ca o sa fie preturile mai mari, ca nu o sa fie promotii/coduri cadou, ca deschide la inceput sau la sf de noiembrie. Mie, dupa mailul ei catre contul comun, mi s-ar fi parut de bun simt sa vina cu clarificari. Asa ar face orice afacerist interesat sa-si fidelizeze clientii. Ar oferi informatii. Dar cred ca nici ei nu stiu exact cum o sa se desfasoare lucrurile. Ca sa nu mai spun ca LR nici acum nu mi-a raspuns la intrebarea ce se intampla din noiembrie (sorry, Jasmine, i-am intrebat de 2 ori, pt ca eu chiar vreau sa stiu, nu sa dau acum comenzi si sa ma trezesc ca, de fapt, se mai poate comanda in noiembrie si LR.fr are reduceri bune).
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
anana17 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anne16
totusi asteptttttttttttt Grecia-Lefkada2008 |
iata un cod cu geanta, sper sa se vada link-ul.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5846347976d71b546c
Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png
anne16 spune:
buna dimineata
uitati ce am primit :
Trimis de Ministerul Mediului: Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI. Daca tu alegi sa trimiti acest email prietenilor tai, mediul iti va fi recunoscator.
desteptarea
Grecia-Lefkada2008
tusferi spune:
Buna dimineata la toata lumea!
1. Felicitari Nushulica, sa fie sanatos David!
2. Nu o sa comand nici eu de pe lr.ro daca preturile vor fi asa cum stim noi ca se fac afacerile in Romania.
3. Scuze ca sunt asa succinta si ca scriu rar, ma omoara astia la birou.
4. Am primit colet alaltaieri. O sa pun si eu ce am avut in el, cu review-uri desi multe cred ca le-ati comandat si voi.
Deci:
-www.laredoute.fr/vente-pull-col-bateau-femme.aspx?productid=324078878&documentid=207608&single=false&categoryid=22898399" target="_blank">puloveras kaki mai grosut decat ma asteptam si parca nu e asa dragut ca in poza, dar imi place
- www.laredoute.fr/vente-pull-col-rond.aspx?productid=324131232&documentid=207608&single=false&categoryid=22898399" target="_blank">puloveras alb asta nu-mi prea place. si asta e mai gros decat ma asteptam, e larg iar albul e urat (alb murdar). L-am bagat la spalat, sa vad ce-o iesi de el, oricum nu il imbrac asa
- www.laredoute.fr/vente-gilet-femme.aspx?productid=324052748&documentid=207608&single=false&categoryid=22898600" target="_blank">pulover cu fermoar culoare marin, nu prea imi place, e cam "prafuita" culoarea iar materialul nu mi se pare prea grozav
- www.laredoute.fr/vente-bermuda-puma.aspx?productid=324134514&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">bermuda Puma pe negru. Sunt dezamagita rau de ei. Sunt "evazati" rau la genunchi si nu-mi place cum arata, iar daca ii indoi asa cum sunt in poza cu cei albi, se fac prea scurti si nu ma avantajeaza. Poate o sa incerc sa ii stramtez putin la genunchi.
- www.laredoute.fr/vente-gilet-manches-courtes-femme.aspx?productid=324131026&documentid=207608&single=false&categoryid=22898600" target="_blank">bluzita kaki cu maneca scurta asta e foarte draguta, cam decoltata pentru mine, dar merge
- www.laredoute.fr/vente-gilet-femme.aspx?productid=324113427&documentid=207608&single=false&categoryid=22898600" target="_blank">pulover pe alb. Iar e murdar albul ala si mi-e si cam stramt, nu stiu daca pot pune ceva pe sub el. Porbabil ca se poarta peste sutien
- o camasa pe care n-o mai gasesc, dar o cunoasteti, ca au luat-o multe fete. e de pe aubaines, cu 2 euro, portocalie cu marginute albe (mai exista si varianta galbena, alba sau neagra). mi-e cam micuta si e mai subtire decat ma asteptam, dar e ok.
- www.laredoute.fr/vente-collier-de-perles-fantaisie.aspx?productid=324143622&documentid=414708&single=true&categoryid=22907886" target="_blank">colier negru pe care l-au mai luat si alte fete si care e dragut si intr-adevar e foarte usor desi pare masiv, e dintr-un plastic usurel
- www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-wyoming.aspx?productid=324140384&documentid=201208&single=false&categoryid=22898636" target="_blank">pulover cu fermoar pentru sotul. E putin lalau, dar a fost multumit ca i-am comandat si lui ceva si ca i-a venit
Cam atat am avut.
Inca ceva vroiam sa va mai spun. Am avut un colet care a sosit cand eram eu plecata in concediu. A fost in perioada de intarzieri din august. Le-am scris celor de la LR sa imi dea un bon d'achat si mi-au zis sa am rabdare ca se intorc cu intarziere coletele. Zilele trecute cand am auzit de nebunia cu laredoute.ro le-am scris sa imi dea mai repede bon d'achatul ala sa pot sa mai pun o comanda la ei si mi-a raspuns Christine ca o sa se intereseza de colet si ca o sa imi trimita a doua zi prin posta codul pentru bon d'achat si daca ii scriu a doua zi mi-l trimite si prin e-mail. I-am scris si mi-a trimis codul. Deci mai pregatesc o comanda.
Ca si coduri de reducere am primit pe mail 23086 sac Everyday si pana la 40% reducere din colectia de toamna...
*Jusqu'à - 40 % sur la sélection ‘Couleurs d’automne’. Offre valable du 23/09/08 au 12/11/08 inclus sur une sélection d'articles de l’opération ‘Couleurs d'automne’, sauf pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre.
La participation forfaitaire aux frais de traitement est de 5,40€ pendant toute la durée de l'opération .
La participation forfaitaire aux frais de traitement pour une commande comportant des articles encombrants est de 15€.
** Les commandes sont prioritaires pour l'attribution des cadeaux. Si vous souhaitez néanmoins le recevoir sans commander, demandez les uniquement par voie postale avant le 15/10/08 en indiquant le n° d'offre spéciale faisant référence à ce cadeau. Joignez un chèque ou un mandat poste de 5,50€ à l'ordre de la Redoute, sous enveloppe neutre timbrée à l'adresse suivante : "A vous de jouer" 59881 LILLE Cedex 09. Votre cadeau vous sera livré sous un délai de 4 mois en fonction des stocks disponibles. En cas de rupture de stock, vous recevez un cadeau de valeur commerciale similaire. Si vous ne suivez pas ces modalités, votre demande ne pourra être traitée. Votre cadeau ne bénéficie pas de la livraison 24h Chrono.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nc_bif756 As dori si eu daca poate cineva sa ma ajute. Doresc sa comand 2 perechi de blugi slim fit de la Active Wear si Tipster. Problema de care m`am lovit este marimea. Nu reusesc sa imi dau seama ce marime sa comand. Dupa tabelul tradus in romana la pantaloni eu avand 94 de cm in talie ar trebui sa comand marimea 50, dar la urmatorul tabel "corespondenta intre marimile us si frantuzesti" eu cum port 32 la blugi inseamna ca ar trebui sa comanda marimea 40. Sper ca imi voi gasi raspunsul pe acest forum. Mii de multumiri anticipat |
sub "Ma taille" este "Guide des tailles" si de acolo te ghidezi
mai multe lamuriri eu una personal nu stiu, pt barbati
desteptarea
Grecia-Lefkada2008
corbioana spune:
Jasmine, eu i-am comandat sotului meu pulover (nu cel ales de tine) su tricou de pe LR marimea aceea, 4 (l) si e L romanesc as zice eu pt ca el aici poarta L in general, deci cred ca e buna marimea.