Ce parere aveti?

Ce parere aveti? | Autor: Adrianaa

Link direct la acest mesaj

Izvorul Muntelui, Bicaz, judetul Neamt 2008

Descriere: Perla turismului, peisaje unice, resursa de apa, ecosistem deosebit, specii valoroase, cercetare stiintifica, agrement.

www.ecotv.ro/videos/16/izvorul-muntelui-bicaz-jude%26Aring%3Bul-neam%26Aring%3B-2008.html" target="_blank">Lacul de la Bicaz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Probabil se va schimba ceva cand se va aplica legea si se vor da amenzi de fiecare data cand se arunca aiurea gunoi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De aceea ne inghesuim toti sa ne facem concediile pe afara, chiar si la vecinii bulgari, asta in ciuda faptului ca avem o natura si niste peisaje minunate. Dar nesimtirea este pe masura. Se aplica celebra vorba "ce tara frumoasa, pacat ca e locuita"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Doamne, ce curat era acu' vreo 20 ani.Curat si pazit de soldati! Ne batem joc de ce-i al nostru....halal sa ne fie !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Uff, am mai vazut astfel de imagini de acolo si mi se rupe inima. Am fost acolo si nicaieri pe unde am umblat nu am vazut peisaje mai superbe ca la Izvorul Muntelui! De ce oare nu au mila oamenii de natura asta minunata???

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu ma mir cum poti cei din clip sa stea linistiti si sa isi manance gratarul langa atata mizerie? Cum de nu ii impinge nimic sa stranga din jururl lor...prefera sa stea ca in cocina decat sa faca curat...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Pacat...mare pacat...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Lipsa de educatie si bun simt.
Bine ca nu dor. Ca altfel am auzi numai urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce e ciudat e ca aceeasi oameni care aici arunca gunoi pe unde apuca, daca pleaca in concediu in strainatate nu o mai fac.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Ce e ciudat e ca aceeasi oameni care aici arunca gunoi pe unde apuca, daca pleaca in concediu in strainatate nu o mai fac.

Simona - gunoiul ala nu s-a facut intr-o zi sau in 2 saptamani de concediu. Gunoiul ala e rezultatul a n ani de nepasare si indolenta.

Iar oamenii aia care pleaca in concediu in afara, obisnuiti sa faca/lase mizerie in urma lor - nu avea grija ca o vor face si pe alte meleaguri. Insa pe alte meleaguri primariile strang bani ptr curatenia orasului, si chiar se face curatenie. (ca sa iti dau exemplu de cati bani se strang: imagineaza-ti ca fiecare locuitor al unui oras, anual plateste la primarie o suma aproximativ egala cu suma pe care o plateste ptr impozitul pe casa).

Si evident - oamenii sunt altfel educati pe alte meleaguri. Si mai au si cosuri unde sa arunce mizeria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Pai nu se poate nega nici nesimtirea autoritatilor, oricare ar fi alea, de orice culoare. Daca pana si in buricul Bucurestiului te plimbi uneori cu o hartie in mana ca nu gasesti cos de gunoi in care sa o arunci, in mijlocul naturii ce pretentii sa mai avem...Omul nu prea e ajutat nici el sa mentina curatenia...
In strainatate omul vede ca e curat si se jeneaza sa arunce gunoiul aiurea. Aici vede mizeria si nu numai ca nu se jeneaza sa-si faca gratarul si sa se scalde in mijlocul ei dar, bineinteles, contribuie cu spor la cresterea acestei mizerii...
De la cine sa iei exemplu bun in Romania???

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput