Criza financiara mondiala
Raspunsuri - Pagina 10
Edip spune:
am dat un exemplu si nu am zis ca nu sunt case mai scumpe sau chiar mai ieftine decat cea din Huston... Iar ideea ca Bucurestiul s-a auto-inclus asta e o gluma.. speculatiile au fost si inca sunt la mare inaltime in Ro. Nu exista nici o logica intre venituri si preturi, calitatea vietii si preturi. Singura logica e... El Dorado:) Se pot fenta taxele si sunt destui care profita si speculeaza.. pana cand? cine stie... Si acum cativa ani citeam de ce cresc preturile la case in USA, Spania, UK ca sa enumar cateva...si uite acum. Sa cumperi in Ro la pretul asta e ca si cand iti iei Dacie la pret de Honda... ( sa nu crezi ca am interese sa scada sau sa creasca preturile in RO ca nu am nici o legatura cu asta).
Edip spune:
Guestus.. muta banii de la BRD ca e pe lista:)
http://bankimplode.com/
Asta ca o idee cum platesc altii pentru americani... plin de banci canadiene si europene pe lista aia... gurile rele spun ca asa se sterg datoriile facute de USA.. putin de la noi, putin de la ei:)
Mindy spune:
cei din US - cititi articolul asta: Cum sa supravietuim unui colaps economic total.
http://www.ehow.com/how_2130484_survive-total-economic-collapse.html?ref=fuel&utm_source=yahoo&utm_medium=ssp&utm_campaign=yssp_art
Suna cam ingrijorator..
In caz de colaps total singura grija va fi supravietuierea.. cica sa ne luam arme de vinatoare, sa crestem pui..parca ne intoarcem in timp. Ce bine a fi sa nu ajungem totusi acolo.
Dar ei ne zic sa fim pregatiti.
# Don't lose your food due to improper storage. Ensure everything is stored and sealed correctly.
# Learn how to store foods through Mormon resources.
# Investigate the best ways to store assets such as silver.
# Secure all guns and ammunition safely.
# Talk with your family members to get everyone in the mindset of preparing for an economic collapse or depression.
sirimie spune:
M-am amuzat cupios citind articolul despre total economic collapse . Cred ca trebuie sa scrie o carte cu "How to - for dummies" sa nu ii prinda cumva nepregatiti pe americani total economic collapse...
Pina una alta cred ca problema nu e totusi total collapse, ci colapsul mai mic in care numai aia mai saraci pierd bani cind cad bancile de investitii...
Planul american de salvare a fost aprobat. In ce consta, pina la urma? Nationalizeaza orice banca cu probleme? Am citit ca Bank of China vrea sa ajute pe americani sa scape de criza financiara, probabil vrea sa cumpere niste banci americane
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Guestus spune:
Pai sa mai vina acum aia destepti de la fel de fel de agentii care spuneau ca bancile din Ro sint riscante ....si le retrogradeaza in grup la -AAAAA....si investitiile in bancile din ex. UK trebuie urcate la +AAAAAAA.
Ktrinel spune:
show must go on. ...pt cei care ati blamat interventia statului in afacerile «private» in SUA.. cum explicati interventia in Europa asupra Fortis sau a guvernului Marii Britanii in problemele ipotecare ale Regatului? oare nu se putea rezolva si altfel ?
ilse spune:
E groaznic ce se intampla...
Cica "noi o ducem bine" asa zic guvernantii nostri de tot rasul...mister Harry Potter, asa arata Balkenende, prim-ministrul Olandei,tocmai bagara 4 miliarde in Fortis...mi se pare nesimtire pe fatza, de ce sa platim noi, ca niste nemernici de bancheri habar n-au avut cu ce se mananca economia asta grea, fir-ar ea sa fie de mama invataturii...sunt site-urile olandeze pline de la adresa cretinilor astora de mari sefi de banci si alte societati de asigurari care se platesc ei insisi cu salarii de zeci de milioane si restul fraierilor de platitori de taxe sa plateasca ei ce au gresit "micii dumnezei".
Mi-a placut ce a scris un tip:
"Privatize profit but socialize losses = fascisme"
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie M-am amuzat cupios citind articolul despre total economic collapse . Cred ca trebuie sa scrie o carte cu "How to - for dummies" sa nu ii prinda cumva nepregatiti pe americani total economic collapse... |
Pai unii mai prosti sau chiar mai putiun prosti au nevoie de un 'how to..' pt ca nu au mai trecut prin asa ceva la viata lor si vor sa stie la ce sa se astepte in caz de ce e mai rau. :)
Au uitat sa ne spuna sa incepem sa luam cursuri de arte martiale (pina mai avem bani), ca sa ne putem apara cind vin raufacatorii sa ne ia aurul si mincarea din dotare. :)
Vecina mea americanca (texana pur singe) zice legat de criza asta, ca americanii de un timp incoace sint cam rasfatati, grasi si spalati la creier, ca ar fi cazul sa mai slabeasca si sa se trezeasca putin la realitate.
valentinag spune:
Acum am vazut si eu ca senatul a respins planul Bush!Sa vedem ce-o mai fi...
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea