Parinti criminali

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Am inteles ca li s- a oferit alternativa de a da copilul in plasament. Cu atat este mai condamnabila fapta lor.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Doamne, si am cunostinte care se roaga sa le dea DD un copilas...

Ce trist...bietul suflet...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Asa e Grodear...li s-a dat alternativa "pe tava"...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Doamne, si am cunostinte care se roaga sa le dea DD un copilas...

Ce trist...bietul suflet...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

eu,eu ,eu ma rog in fiecare secunda sa am un bebe si altii...................................

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Gabriela, sa dea DD sa vina bebeul pe care ti-l doresti...Doamne-ajuta!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Am sa scriu ceva, dar va rog sa nu intelegeti ca le iau apararea.
Vorbiti foarte usor despre plasament si despre ce urma sa fie cu acel copil. Se trece prin judecatorie, se citeaza "parintii" (adica o hartie, cu explicatii clare, pe care o poate citi oricine, postasul, vecinul, mama si tata). Daca ulterior cineva va dori sa adopte acel copil, vor fi intrebate rudele de pana la gradul al IV-lea inclusiv daca nu vor ei sa-l ia. Apoi, eventual, alta citatie la tribunal.
Va inchipuiti cum se poate speria cineva (mai ales un minor) cand aude ca o sa afle tot satul ca a facut un copil si l-a dat, poate parintii (bunicii copilului) nici nu stiu nimic despre sarcina, cate fete nu fug in alt oras sa nasca pentru ca sa nu le stie nimeni... .
Tot mai bine era daca exista "sertarul bebelusului", unde o astfel de mama, speriata de complicatele proceduri necesare pentru "a da" copilul, ar putea sa-l lase acolo, anonim... Ar mai avea o sansa la viata...
Sunt foarte trista cand scriu astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Citat:
Rozi Posted - 18/09/2008 : 13:39:43
--------------------------------------------------------------------------------
Vorbiti foarte usor despre plasament si despre ce urma sa fie cu acel copil. Se trece prin judecatorie, se citeaza "parintii" (adica o hartie, cu explicatii clare, pe care o poate citi oricine, postasul, vecinul, mama si tata). Daca ulterior cineva va dori sa adopte acel copil, vor fi intrebate rudele de pana la gradul al IV-lea inclusiv daca nu vor ei sa-l ia. Apoi, eventual, alta citatie la tribunal.
Va inchipuiti cum se poate speria cineva (mai ales un minor) cand aude ca o sa afle tot satul ca a facut un copil si l-a dat, poate parintii (bunicii copilului) nici nu stiu nimic despre sarcina, cate fete nu fug in alt oras sa nasca pentru ca sa nu le stie nimeni... .
Tot mai bine era daca exista "sertarul bebelusului", unde o astfel de mama, speriata de complicatele proceduri necesare pentru "a da" copilul, ar putea sa-l lase acolo, anonim... Ar mai avea o sansa la viata...

I-MI dau seama ca nu le ei apararea,dar nimic justifica omorarea unui suflet de inger
Puteau sa-l lase la o poarta de spital,la o poarta de biserica,pur si simplu la poarta politiei...

Nu prea stiu cazul ca nu l-am vazut,dar dupa cate am inteles de la fete,deja s-a aflat de cazul ei in sat nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geanina-nica

[quote]Rozi Posted - 18/09/2008 : 13:39:43
--------------------------------------------------------------------------------

NIMENI SI NIMIC NU LE DADEA DREPTUL SA-L OMOARE !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rozi

si crezi ca in ziua de azi, nu exista posibilitatea sa il lasi pe scarile bisericii/primariei/orfelinatului, etc?
Crezi ca va muri in drum fara sa il ia nimeni?
eu nu cred

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Ok, ma scuzati dar ma enervati! Nu am spus nicio clipa ca ceva le poate justifica fapta! Cine ma cunoaste stie ca n-as putea, niciodata, sustine asa ceva, am o mie de motive!
Eu nu mai scriu aici, scrieti ce vreti!

Mergi la inceput