Parinti criminali
Am vazut la stiri ca i-au gasit pe cei care au aruncat nou-nascutul in Arges...Doamne, cum e posibil asa ceva in ziua de azi! Cand ai acces liber la contraceptie, cand cei de la spital i-au intrebat daca nu vor sa-l lase in plasament...
Sper sa le dea 25 de ani, PEDEAPSA MAXIMA, ca sa ii dea de exemplu altora carora le-ar mai veni idei din astea... Doamne fereste!!!!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Raspunsuri
grodear spune:
Si chiar crezi ca daca le da pedeapsa maxima de 25 de ani, chiar o sa i si faca?
Lasa ca ies dupa 10 pentru buna purtare...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
gabriella1 spune:
ea e minora ,so va lua juma' din pedeapsa.El va fi scos "fara discernamnt la momentul savarsirii faptei" si uite asa va fi internat intr-un centru.
altii Il implora pe Dumnezeu in fiecare secunda sa le dea un bebe iar altii...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
IonescuOana spune:
M-a impresionat mult subiectul.
Sper sa nu supar pe nimeni ca am deschis un topic asa trist.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
geanina-nica spune:
Pe mine m-a socat aici unul care si-a aruncat fetita de 6 ani,dupa care s-a aruncat si el de la etaj:cica avea probleme cu nevasta
E plina lumea de nebuni....
OFF TOPICRAFATATA-TRECI PE LA NOI http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126351
grodear spune:
Da e plina lumea de nebuni si partea proasta este ca se inmultesc pe zi ce trece...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
miki68 spune:
Aia doi n-au fost parinti nici o clipa Titlul corect ar fi fost "Genitori criminali".
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gabriella1 spune:
mai bine mi-l dadeau mie pe bebe.Doamne,de ce cei care ii au ii omoara si io stau tzeapana pe paturi de spital ?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
CorinaDani spune:
lasand la o parte gestul criminal al celor doi, cred ca nu s-ar fi ajuns la astfel de cazuri daca tinerii ar fi mai informati; ma refer la cei de la tara sau cu un nivel scazut de educatie.
ar trebui gasita o metoda prin care sa li se spuna de pe bancile scolii (daca se duc la scoala, desigur...) sau sa se organizeze campanii de prezentare in mediile sarace/rurale, a mijlocelor contraceptive, a alterantivelor existente pentru cei care devin parinti dar nu pot/vor sa creasca copilul, etc.
de asemenea, poate ar fi utili niste psihologi/psihiatri sau asistenti sociali,la fiecare maternitate, sa discute cu tinerele mame, sa le explice ce inseamna responsabilitatea cresterii unui copil, ce inseamna depresia post-natala si alte aspecte...
accesul liber la contraceptie este o vorba frumoasa, cate cabinete de planificare familiala sunt in micile orase si sate/comune ? iar despre mersul la un control medical, e alta poveste...multe tinere, chiar cu un nivel mediu de educatie si instruire, nu se duc de jena, de rusine, etc.
asa ca sunt si vor mai fi multe cazuri din acestea, nu putem decat sa ne rugam pentru aceste suflete nevinovate...