Parinti criminali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Rozi, eu nu am spus ca le'ai gasi lor scuze. Dar ana sa se faca si la noi locu' ala unde poti lasa pruncul sub anonimat, exista metode mai...rudimentare
hai nu te supara

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

rozi-scuze daca te-am inervat,dar nu am vrut sa te suparam,doar mi-am dat si eu cu parerea,la ce ziceai:-cu demersurile si cu hartiile care trebuie facute,pentru a da in adoptie un copil.
Si cum ziceai :va da-ti seama cum se sperie,cineva mai( ales un minor)etc..........
Scuza-ma inca o data daca am inteles gresit,

SI NICI DECUM AM VREUT SA TE ATAC PE TINE vorbeam de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Nu cred ca exista scuza ptr acesti parinti CRIMINALI!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nici eu nu pot sa gasesc explicatii pt. ce au facut...Oricat as incerca, NU POT...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

Nici eu nu pot sa gasesc explicatii pt. ce au facut...Oricat as incerca, NU POT...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

mai bine te scapa de soacra

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

mai bine te scapa de soacra

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

parerea mea e ca ar trebui sa li se dea pedeapsa la moarte asa cum au facut si ei cu ingerasul ala mic.DD de ce e plina lumea asta de nebuni?
mi-au dat lacrimile cand am citit am si eu un copil si ma doare sufletul ca sunt nevinovati.

Mergi la inceput