Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am incercat eu codul cu trenciul si cica nu poate fi livrat international

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu am dat sambata o comanda. am incercat codul pentru trench cu toate ca nu-mi conveneau marimile disponibilie. N-a functionat. Am folosit pana la urma 14702, un cod primit mai demult, pentru cadou set de masa 24 piese, aplicabil la cumparaturi de 60 euro, asta e referinta
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14702&omniturecode=001RP8824

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Aveti idee la rochitele de genul acesteia daca am comandat pana acum 38/40, dar am luat niste bluze, pulovere si au parut destul de lejere, m-as putea avanta la o marime 34/36? Asta daca e lejera nu stiu cum ar pica la decolteu etc... Ce parere aveti? Eu in general sunt de 38 asa la bluze, mai problema la sold, dar pare usor larguta (1,68 cm, talie 74, sold 98- cam balena ce ziceti de treaba cu marimea?) MUltam!!!!

http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-cour-imprime-folk.aspx?productid=324152618&documentid=344708&single=false&categoryid=32984745

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Corbioana, eu sunt de 34 si comand plovere, camasi 34/36. Pana acuma au fost ok. La pantaloni si fuste comand o marime mai mare. dar la rochii de genul asta eu am comandat tot 34/36 si au fost ok. Eu cred ca un 36/38 ar fi ok, ca ea e lejera in jos dar s-ar putea sa te stranga la bust/mijloc.

Citat:
citat din mesajul lui corbioana

Aveti idee la rochitele de genul acesteia daca am comandat pana acum 38/40, dar am luat niste bluze, pulovere si au parut destul de lejere, m-as putea avanta la o marime 34/36? Asta daca e lejera nu stiu cum ar pica la decolteu etc... Ce parere aveti? Eu in general sunt de 38 asa la bluze, mai problema la sold, dar pare usor larguta (1,68 cm, talie 74, sold 98- cam balena ce ziceti de treaba cu marimea?) MUltam!!!!

http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-cour-imprime-folk.aspx?productid=324152618&documentid=344708&single=false&categoryid=32984745

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Leyla multumesc mult pt raspuns, problema e ca eu la noi sunt de 38 la bluze, mai imi vine pe ici-colo un S ratacit care probabil are alte notatii. Din ce am luat de la LR in comanda mea au fost pulovere si o bluza mai funky sa zic asa 38/40 si sunt toate lejere. La partea de jos sigur e posibil sa ma incadrez sau nu in 38, am luat o fusta si un pantalon corsar 40 si imi sunt pantalonii mari si fusta ok dar mai lejera pe mine, aia e ok.
Dar daca tu esti de 34 ma gandesc ca mie nu mi-ar veni... Ce bust ai? Eu am cam 90. Sunt si mai lata in spate.
Da, ce pacat ca nu exsista 36/38 ca marime...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

ce noutati ati mai vazut pe LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna

Am si eu o mare rugaminte!

Am 2 comenzi care nu mi-au sosit, si 26 iunie si 2 iulie, si de 1 luna tot parlamentez cu ei sa-mi trimita banii, asa cum au facut cu un colet din mai. Numai ca atunci le-am cerut bon d'achat si l-au trimis intr-o saptamana. Acum, in schimb, mi-au trimis un formular pe care sa-l completez si sa-l trimit la ei. Problema e ca nu ma descurc sa-l completez, mi-a teama sa nu bifez vreo casuta gresit si sa nu mai primesc banii niciodata. A mai trimis cineva un astfel de formular la ei? Si apoi a primit cec-ul pe care sa-l foloseasca la alte cumparaturi? Ca nu vreau returnare pe card ca am inteles ca pierd 10 euro...

Daca ma poate ajuta cineva,nu ezitati. Am aproape 100 de euro blocati in 2 comenzi si un produs neajuns intr-o a treia...

Multzam frumos,
Cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anne spune-mi si mie ce cod are bateria ta de la ceas?
pe a mea scrie SR632SW si am cautat de nebuna prin oras, cica nu exista asa ceva.
poate ma poti tu lamuri, ca habar n-am ce sa caut.
mersi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Anne spune-mi si mie ce cod are bateria ta de la ceas?
pe a mea scrie SR632SW si am cautat de nebuna prin oras, cica nu exista asa ceva.
poate ma poti tu lamuri, ca habar n-am ce sa caut.
mersi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Da, are aceasi serie.

Am fost cu bateria in mana la magazin care au baterii si mi-au gasit-o ei dupa model(au un carton cu gaurele)."Seriile nu coincid de la o marca la alta"- acesta a fost explicatia celor de la magazin....

Poti sa cauti si la Germanos.

Mergi la inceput