Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pentru cine vrea sa faca cumparaturi : 42110
Article préféré à -30% (sauf pages vertes, prix rouges, pages rouges et prix mini, articles repetto, wellbox et converse)

Commande à -25% (catalogue hiver, Taillisime et Anne Weyburn), sauf: cf ci-dessus

Commande à -20% dans toutes les pages vertes du catalogue

Commande à -20% dans les pages meubles et déco, literie, gros électroménager, petit électroménager, + catalogues AMPM So Home, solution maison rentrée

+ sac détente Lafuma à 8€50 ref: 826.2136

Mergi la inceput

si altul:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0b55cc923bf538b985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hello fetelor! Ce mai cumparati frumos? Eu deocamdata nu mai iau nimic de la LR. Mi-am comandat carti, in schimb, ca au astia de la polirom niste carti faine la oferta de 5 lei bucata

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Hello fetelor! Ce mai cumparati frumos? Eu deocamdata nu mai iau nimic de la LR. Mi-am comandat carti, in schimb, ca au astia de la polirom niste carti faine la oferta de 5 lei bucata

cristina d.

un link,ceva...?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine
un link,ceva...?

Uite www.polirom.ro/oferta-euro/" target="_blank">aici Eu mi-am luat Numele ei era Viata, Fiica tamaduitorului de oase (o am, dar vreau sa o fac cadou.Imi place la nebunie Amy Tan), Agentia de detective nr.1 (for fun) si Wilt.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anne mersi. Incerc maine si la Germanos, poate am mai multe sanse.
si eu tot cu bateria in mana am fost, dar degeaba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui caterina71

Buna

Am si eu o mare rugaminte!

Am 2 comenzi care nu mi-au sosit, si 26 iunie si 2 iulie, si de 1 luna tot parlamentez cu ei sa-mi trimita banii, asa cum au facut cu un colet din mai. Numai ca atunci le-am cerut bon d'achat si l-au trimis intr-o saptamana. Acum, in schimb, mi-au trimis un formular pe care sa-l completez si sa-l trimit la ei. Problema e ca nu ma descurc sa-l completez, mi-a teama sa nu bifez vreo casuta gresit si sa nu mai primesc banii niciodata. A mai trimis cineva un astfel de formular la ei? Si apoi a primit cec-ul pe care sa-l foloseasca la alte cumparaturi? Ca nu vreau returnare pe card ca am inteles ca pierd 10 euro...

Daca ma poate ajuta cineva,nu ezitati. Am aproape 100 de euro blocati in 2 comenzi si un produs neajuns intr-o a treia...

Multzam frumos,
Cati

Numai feli a primit formular dintr-ala, asa stiu eu. Nu stiu amanunte...

Mergi la inceput

'neata

Mergi la inceput

Buna dimineata! Nashparlie vreme!

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68