Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 17
anne16 spune:
Pentru cine vrea sa faca cumparaturi : 42110
Article préféré à -30% (sauf pages vertes, prix rouges, pages rouges et prix mini, articles repetto, wellbox et converse)
Commande à -25% (catalogue hiver, Taillisime et Anne Weyburn), sauf: cf ci-dessus
Commande à -20% dans toutes les pages vertes du catalogue
Commande à -20% dans les pages meubles et déco, literie, gros électroménager, petit électroménager, + catalogues AMPM So Home, solution maison rentrée
+ sac détente Lafuma à 8€50 ref: 826.2136
miki68 spune:
Hello fetelor! Ce mai cumparati frumos? Eu deocamdata nu mai iau nimic de la LR. Mi-am comandat carti, in schimb, ca au astia de la polirom niste carti faine la oferta de 5 lei bucata
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Hello fetelor! Ce mai cumparati frumos? Eu deocamdata nu mai iau nimic de la LR. Mi-am comandat carti, in schimb, ca au astia de la polirom niste carti faine la oferta de 5 lei bucata cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
un link,ceva...?
miki68 spune:
citat din mesajul lui Jasmine un link,ceva...? |
Uite www.polirom.ro/oferta-euro/" target="_blank">aici Eu mi-am luat Numele ei era Viata, Fiica tamaduitorului de oase (o am, dar vreau sa o fac cadou.Imi place la nebunie Amy Tan), Agentia de detective nr.1 (for fun) si Wilt.
cristina d.
Giova spune:
Anne mersi. Incerc maine si la Germanos, poate am mai multe sanse.
si eu tot cu bateria in mana am fost, dar degeaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
claujro spune:
citat din mesajul lui caterina71 Buna Am si eu o mare rugaminte! Am 2 comenzi care nu mi-au sosit, si 26 iunie si 2 iulie, si de 1 luna tot parlamentez cu ei sa-mi trimita banii, asa cum au facut cu un colet din mai. Numai ca atunci le-am cerut bon d'achat si l-au trimis intr-o saptamana. Acum, in schimb, mi-au trimis un formular pe care sa-l completez si sa-l trimit la ei. Problema e ca nu ma descurc sa-l completez, mi-a teama sa nu bifez vreo casuta gresit si sa nu mai primesc banii niciodata. A mai trimis cineva un astfel de formular la ei? Si apoi a primit cec-ul pe care sa-l foloseasca la alte cumparaturi? Ca nu vreau returnare pe card ca am inteles ca pierd 10 euro... Daca ma poate ajuta cineva,nu ezitati. Am aproape 100 de euro blocati in 2 comenzi si un produs neajuns intr-o a treia... Multzam frumos, Cati |
Numai feli a primit formular dintr-ala, asa stiu eu. Nu stiu amanunte...
miki68 spune:
Buna dimineata! Nashparlie vreme!
cristina d.
alia_ro spune:
citat din mesajul lui miki68 Uite www.polirom.ro/oferta-euro/" target="_blank">aici |
Multumesc Miki.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut