Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata,
pentru ca n-am somn (emotii de gradinita) am zis sa intru si aici putin desi nu am nimic de raportat, nu am comenzi de primit, nu v-am citit de multicel. Ma uit afara si nu pot sa cred ca vineri eram pe plaja, noi sambata am revenit de la mare. Am decis sa las putin deoparte LR dar...am rezistat eroic cateva sapamani, sa vad ce o sa fac in continuare, pentru ca ma tot uit si majoritatea hainelor ii sun scurte lui Ale, pijamalele la fel, ne trebuie si pantofi si sa dea naiba dupa experienta cu LR tot ce vad la noi mi se pare fie mai prost, fie mai scump, fie ambele. Asa ca voi scotoci putin sa vad cu ce se lauda prieteni nostri francezi.
Va pup si va urez o toamna frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata, aissa ma bucur sa te vad si multumesc. Bafta la gradi, nu pot sa cred ca a trecut timpul atat de repede. Si eu cu emotii la greu... desi poate ar fi trebuit sa ma obisnuiesc.

Cat despre LR eu astept un pachet... de proba!

Bafta la scoala si la gradinita!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o toamna frumoasa.Am mii de emotii:INCEPE GRADINITA!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata si succes la gradi/scoala tuturor piticilor!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata

si la noi prima zi dupa vacanta, doar ca noi mergem la cresa.
s-a schimbat sala pt grupa ei si ea nu vroia sa intre in cea noua, vroia tot unde era inainte, am convins-o aratandu-i ca fetele pe care le cunoaste ea sunt in noua sala. a marait putin cand am plecat dar nu a fost plans ci asa un marait cu mami mami...
am fata mare deja ce mai.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

'neata
Bucurati-va ca va mai lasa sa ii conduceti pana la clasa.
Baietii mei nici nu m-au lasat sa intru pe poarta scolii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neata tuturor si bafta la scoli si gradinite piticilor!

Am gasit niste adidasi pt baietei si as vrea sa-i iau piticului meu care are 3 ani si 3 luni si poarta un 27 la adidas sau chiar 28 depinde de modelel de pe la noi. In cm pe hartie are cam 16 - 16 1/2.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5398185&SizeCode=00027&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Ce parere aveti, ce marime i-ar trebui aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Buna dimineata. Din cauza vremii de afara si a lipsei unei hainute/gecute mai groase, care sa mearga pe vremea asta urata de afara, am intrat pe LR in cautare de haine de pitic. am incercat si codul ala pt trenciul negru, mai mult in speranta ca imi va reduce 16E promisi in mailul trimis de ei. Well, trenciul apare ca fiind dispo peste 3 sapt, la cod imi spune ca nu este valabil, iar reducere de 16E ioc.
"Je bénéficie d'un code offre spéciale : 15792
Attention, le code offre spéciale 15792 n'existe pas.
Merci de modifier votre saisie ou de revoir les conditions d'attribution de cette offre."

NU mai inteleg nimic. A comandat cineva de curand, in baza ofertei lor de -16E?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si eu tot incerc sa lansez o comanda si n-am niciun cod s amearga...nimic...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

incerca-ti aceste coduri:
25% sur tous les catalogues LaRedoute, Taillissime, Anne Weyburn et So'Home

20% sur gros catalogue (sport, électroménager, meuble et déco + pages vertes)

le sac argenté et son bijou à 7.90euros au lien de 39.90 euros (ref : 868.3999)

47171 (taille 38/40)
47201 (taille 42/44)
47244 (taille 46/48)

saptamana trecuta mergeau.....acum vad ca nu mai sunt disponibile decat peste 3 saptamani trechiul, in rest reduce

Mergi la inceput