despre casatoriile la varste foarte fragede

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc.

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Hai ca asta m-a lasat muta - auzi, da' mamele de baieti ca sa faca, sa le taie...? Ca fatucele alea, zic io, nu se "culca" intre ele, nu? Sau unii are voie, ca e barbati?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

1. Voi chiar discutati un articol din Libertatea?

Onorez si offtopicul,
2. salutand pe aceasta cale instituirea regulii nr. cinspemii cinspe in practicile ortodoxe: in post e voie sa se manance insecte fara sange si frutti di mare (cele cu aripioare si solzi :-)).
Si, totusi, la numaratoare, numarul regulilor a ramas acelasi. Corect! A trebuit scoasa in regim de urgenta regula aia nesuferita cu abstinenta. Era in chip malefic sabotata de risotto ai frutti di mare .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Onorez si offtopicul,
2. salutand pe aceasta cale instituirea regulii nr. cinspemii cinspe in practicile ortodoxe: in post e voie sa se manance insecte fara sange si frutti di mare (cele cu aripioare si solzi :-)).
Si, totusi, la numaratoare, numarul regulilor a ramas acelasi. Corect! A trebuit scoasa in regim de urgenta regula aia nesuferita cu abstinenta. Era in chip malefic sabotata de risotto ai frutti di mare .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Onorez si offtopicul,

wait a second. Risotto se face cu supa de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

wait a second. Risotto se face cu supa de pui.

well, spune-i lu' chef asta, nu-mi spune mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Irina draga, la hormonii care exista in mancare si nu numai in ziua de azi, asteapta-te ca fetitelor tale sa le vina prima menstruatie la 8-9 ani di DA la 13 sa le bata gandul sa faca sex.Este o consecinta naturala.Daca vor si face depinde de educatia pe care le-o dai.La fel si modul in care se vor proteja cand vor face.Daca crezi ca pt asta tb sa le mutilezi................

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

extraordinar cum exagerati...unde spune mai oameniu buni, Irinca ca e de acord cu mutilarea fetitelor?
Si daca acestea sunt principiile ei crestinesti, asta e.
In ziua de azi anormalul e considerat normal...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Uite aci spune

"decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc."

Poate a fost o exprimare nefericita, da' nefericita rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Uite aci spune

"decat sa aiba relatii intime cu cine apuca, incepand cu 12 -13 ani, cum fac multi adolescenti azi, mi se pare mai cinstit obiceiul tiganesc."

Poate a fost o exprimare nefericita, da' nefericita rau.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Irina , daca e adevarat ce ai scris , nu pot decat sa-ti spun ceva:
cum ti-l cresti , asa il ai . Asta ca sa nu auzim pe la stirile de la ora 17 ca a fost o avalansa de mutilari prin tara.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput