despre casatoriile la varste foarte fragede
Raspunsuri - Pagina 4
unboticutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
unde am zis eu ca e fireasca mutilarea?n-am zis nimic de mutilare, ma bucur ca n-ai crezut ca voi spune asa ceva vreodata, fiindca nici n-am zis. Mutilarea de orice fel e o cruzime, probabil ar trebui trecuta la abuz, sau ceva de genul asta. Eu m-am referit la casatoria rromilor. |
irina a explicat mai sus ca nu se refera la mutilare; e drept ca exprimarea din postul initial e ambigua.
in alta ordine de idei si total offtopic va invit la putina toleranta; eu am avut multe de invatat de la irina, de la educatia copiilor pana la dragostea crestina .
sa nu-i uitam!
columbiana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anky
Ca sa vezi cum religia le spala la cite unii creierul... Anca , Bianca si Cris |
vezi sa nu te doara capul iremediabil si fara spalarea creierului de la atitea ciocane...
paote-mi explici si mie care-i legatura intre abstinenta tinerilor de 13-18 ani de la viata sexuala si batutul in cap, pentru ca nu o vad nicaieri!
http://www.floriinro.ro/
nickole spune:
Cam greu cu abstinenta pana la casatorie. Cum imi spunea o buna prietena: cei doi trebuie sa se cunoasca si dpdv sexual..poate dupa noaptea nuntii isi dau seama ca nu e cum ar fi dorit si dupa cativa ani incep sa calce pe carari 'laturalnice'.
O casnicie reusita si plina de dragoste nu se tine doar cu comunicare verbala sa zic asa, ci si cu comunicare sexuala, cu acea atractie pe care unii au pus-o pe seama chimiei.
Sunt mama de 2 baietei dar si daca as avea fete as spune acelasi lucru. Sper sa le pot amana inceperea acestei activitati pana pe la 16 ani dar dupa aia prefer sa le cumpar prezervative decat sa-mi vina cu surprize . Ideea e ca voi vorbi deschis cu ei si decizia le va apartine, nu le voi impune nimic pt ca vor face exact pe dos si eu nu voi sti. Daca as fi avut fete la fel as fi procedat.As fi cautat metoda potrivita de contraceptie pentru varsta lor. Mai bine previi chestiunea, care oricum deja ii tenteaza de pe la 14-15 ani, pe fete mai devreme. Sunt curioasa cate persoane in ziua de azi mai asteapta noaptea nuntii.. ar fi un topic interesant.
IonescuOana spune:
'Ai de capul meu. Ti se ridica parul in cap dupa ce citesti chestia asta. Brrr
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
neliaCris spune:
APROPO DE SOACRE!!!!
DE CE SE CRED ELE ASA DE IMPORTANTE IN ALEGEREA BAIATULUI SAU?DOAR EL SE ....CU EA NU SOACRA!!!!
grodear spune:
Pai de, soacra nu tre' sa aibe si ea o parere? Ca doar de aia e soacra!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
neliaCris spune:
Ralu,ai sa vezi tu cand se va marita ficata si va da peste o soacra acra care ii spune ca nu stie sa faca nici mancare,nici nimic.si multe altele.eu una aunt cu sufletul negru din partea asta de subiect.am ajuns chiar cand ma cert cu sotul din mizilicuri imi aduc aminte tot ce mi-a facut soacra si incep sa il urasc si pe el ca a lasat-o.e o nebunie.eu o sa fiu soacra mare.mare smechera din pix ca ea.vai de mama lor.glumesc.am un baietel de 6 luni.pupici
grodear spune:
Nelia Cris, eu am zis la modul ironic, nu ca as tine cu soacrele. Sunt impotriva lor din instinct!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
neliaCris spune:
DAR UN SUBIECT CU SOACRE NU DESCHIDE NIMENI SAU A MAI FOST DESCHIS CANDVA?as fi avuta si eu mai multe lucruri de zis si ar putea intra si ele MANDRELE sa ne lamureasca odata ce e cu toata smecheria lor..........................
AR putea si mie sa imi explice cineva cum sa pun si eu poze aicileaa?