despre casatoriile la varste foarte fragede
Raspunsuri - Pagina 2
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Cristina_A te inseli....Irina sigur le calugareste,iar subiectul asta e fara sens Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
am blog
Andrada spune:
Complet offtopic de pe blogul tau irina. Albina e insecta, toate insectele sint animale, mierea prin urmare nu e de post ca e produs de animal. Semintele sint ovule fertilizate deci numai plantele fertilizate de vint de ex porumb (nu de insecte-de ex floarea soarelui) pot fi considerate "kosher" (ca sa zic asa)?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Andrada Complet offtopic de pe blogul tau irina. Albina e insecta, toate insectele sint animale, mierea prin urmare nu e de post ca e produs de animal. Semintele sint ovule fertilizate deci numai plantele fertilizate de vint de ex porumb (nu de insecte-de ex floarea soarelui) pot fi considerate "kosher" (ca sa zic asa)? AL’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
am blog
Ingrid S spune:
Irina, daca fetele de 12-13 ani ajung sa aiba relatii sexuale si sa ramana gravide este vina parintilor care nu-s in stare sa le supravegheze sau sa le explice implicatiile si consecintele acestor relatii. Dar de aici si pana la a considera firesc mutilarea unor copile este o cale lunga si, personal, n-am crezut ca vei spune asa ceva vreodata.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Stanescu
|
m-am referit la adolescenti, era vorba si de fete, si de baieticat despre ce sa faca mamele de baieti- nu stiu, fiecare face cum il taie capul.
Personal, daca o sa am vreodata si baieti tot despre abstinenta pana la casatorie o sa-i invat. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Irina, daca fetele de 12-13 ani ajung sa aiba relatii sexuale si sa ramana gravide este vina parintilor care nu-s in stare sa le supravegheze sau sa le explice implicatiile si consecintele acestor relatii. Dar de aici si pana la a considera firesc mutilarea unor copile este o cale lunga si, personal, n-am crezut ca vei spune asa ceva vreodata.Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
Eu m-am referit la casatoria rromilor.
cat despre fetele de 12 ani active sexual, desigur ca e vina parintilor, dar multi parinti nu considera asta o vina,multora li se pare normal ca adolescentii sa fie activi sexual. Cati mai considera abstinenta pana la casatorie o optiune, in ziua de azi?Multora li se pare de-a dreptul ridicol. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
anky spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui irina.c.
m-am referit la adolescenti, era vorba si de fete, si de baieti cat despre ce sa faca mamele de baieti- nu stiu, fiecare face cum il taie capul. Personal, daca o sa am vreodata si baieti tot despre abstinenta pana la casatorie o sa-i invat. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007) am blog |
Ca sa vezi cum religia le spala la cite unii creierul...
anky spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maraki
Erau in trecut,asa se specifica in interviu. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Nu e vorba numai de trecut,ci si de prezent.Este odios de-a dreptul.
"Tigancile mici sunt operate astfel si astazi, in unele regiuni din tara"
irina.c. spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anky
|
am blog
monabella spune:
Mey eu nu crez asa ceva. Practica asta teribil de cruda tine de evul mediu nu de Romania secolului 21. Am citit pe undeva ca numai tari in AFrica mai fac asa ceva. Parca citisem intr0un roman acum 10+ ani de un egiptean parca despre o fata mutilata in halul asta care se infectase si a avut de suferit toata viata.
Asa ceva nu se poate. Cred ca ziaristii au vrut sa vinda ziarul. Nu va dati seama? Tigancile astea merg si ele la ginecolog. Nu s-ar fi sesizat ginecologii in presa la o asemena grozavie?
Cit despre off-topic: pestele are singe?