MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

cred ca e si vremea asta de vina de ne simtim toate asa de kko. eu cred ca maninc mult (in mare parte monti) din cauza oboselii...stefan e racit, ii ies si doi dinti, nu doarme bine noaptea, prin urmare nici noi, nu prea putem iesi afara, in casa e f greu sa distrez copilul non-stop...asta e...o sa treaca. pentru toate

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

eu incep bine fiecare zi si termin dezastruos fiecare zi...fara exceptii

adica micul dejun exista, e monti: mananc niste fructe simple, precedate de ceva apa plata sau niste branza 0% cu wasa sau iaurtel 0%.

pranzul e si el in mare parte monti: mananc o fripturica, o salata, un peste, depinde ce am si ce gasesc pe langa birou.

ei, dar seara, parca ma transform in alt om: aseara am servit rapid o punga pufuleti, o felie carne porc la cuptor cu paine alba si niste orez cu lapte.

si inca a fost o seara buna, ca am avut altele cu niste amestecuri fascinante de ciocolata, popcorn si salata de fructe

nu stiu ce sa mai fac; ma deprima faptul ca in weekend am de predat niste lucrari pentru un curs si cred ca mananc asa de nervi.

Parca ai scris despre mine...............
Nici eu nu reusesc sa ma abtin seara
De unde cumpar o portie mare de voiinta?Ca a mea este pe terminate............
Sa declaram meniul de ieri:
Mic dejun: 2 mere
Pranz: orez cu lapte ( conform)
cina: pui cu smantana si cascaval la cuptor+ 2 felii de paine cu tarate.
Pana aici a fost ok, insa am bagat repede un desert glucidic Monti: Biscuiti cu gem 3 bucati
Cred ca nu trebuie sa ma mir de ce nu dau jos nimic....
Sa vedem daca am curaj sa mai intru maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

cred ca e si vremea asta de vina de ne simtim toate asa de kko. eu cred ca maninc mult (in mare parte monti) din cauza oboselii...stefan e racit, ii ies si doi dinti, nu doarme bine noaptea, prin urmare nici noi, nu prea putem iesi afara, in casa e f greu sa distrez copilul non-stop...asta e...o sa treaca. pentru toate

Tinem pumnii lui Sefan sa iasa repede dintii
Cred ca esti zombi in perioada asta
Pupici

Mergi la inceput

Cris, . o sa treaca...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

mai fetelor, pai eu inchid, eu deschid?
na' hai sa zic eu prima, ca nu am cu ce ma lauda. stagnare pe toata linia...nu am fost 100% cuminte, deci nici pretentii nu pot sa am

partea proasta a fost ca am mincat mult. acum cred ca am trecut hopul si ma linistesc si eu...

md de azi: lapte cu finn crisp.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si la mine la fel.............stagnare.
Trebuie sa ma cumintesc.De 2 saptamani nimic, nimic...........

Halal raport am dat.
Sa scriu ce am papat ieri:
mic dejun: paine, equisa, gem ,lapte
gustare:o nectarina
pranz: ou fiert, telemea 2 feliute, 2 guri de cascaval, o rosie, un castravete
cina ( pe la ora 21 - atunci s-a facut pestele) - pastrav la gratar ( 1 bucata) cu usturoi si 3 biscuiti digestivi ( de la diabetici ) cu gem
. Stiu ca nu trebuia sa amestec glucidele cu lipidele, mai bine papam cioco...............
Spor la raport, vreau sa va felicit macar pe voi, ca eu merit un bat, ca nu am fost cuminte.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

andanii binenteles ca stagneaza ..... asta e , mergem inainte ... poate mi se trage de la prea multa miscare , am mers zilnc la sala acuma si cine stie mi se intareesc muschii.... alta explicatie nu am sa-mi dau

lasati fetelor ca trebe sa am partenere mult timp ... de slabiti prea repede plecati de la mine nu ? asa ca mai stagnati si voi

restul fetelor ce mai ziceti , ce mai spuneti , ce mai faceti , ce mai mancati , cu ce va mai laudati ... ziceti ceva ... doamne ce slaba activitate pe aici

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Stagnare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

va transmit in direct cotele apelor dunarii...ymca - stagnare nici nu mai stiu de cand nu am raportat o scadere, dar vorba lui andanii, voi petrece mai mult timp in aceasta minunata companie

de ieri seara am stopat cina, poate asa voi avea si eu un raport bun saptamana viitoare

pana nu predau lucrarile pentru scoala nu sunt buna de nimic deci nu voi fi un partener prea activ nici saptamana viitoare...in weekend merg iar la birou, fetele mele racite, una bucata bunic in reparatii la spital pana maine, agitatie mare pe toate planurile.

daca e sa nu se schimbe ceva in viata mea atunci e pofta de mancare! care-i enorma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa raportez si eu pana nu se schimba ziua! 81.5 V-am zis eu ca merg cu un melc de ocazie Bun si asa decat deloc. Abia astept sa il obisnuiesc pe Filip la gradi si sa-l pot lasa de luni pana vineri la bunici ca sa pot sa dau un sut in fund melcului astuia ca sa mearga si el un pic mai repede. Aaa adik sa ma duc la aerobic asa cum ma tot laud.
Sa nu ma injurati: abia dupa ce am postat am citit raportarile voastre si am vazut ca mai toate stati pe loc si vin eu sa ma dau mare cu juma de kil nu vroiam sa va fac in ciuda.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput