MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
androixule esti super tare cu jumatatea ta de kil raportata de ce sa nu te lauzi e meritul tau .... al nostru nu
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
cris-gabi spune:
Buna dimineata,
Nu e nimeni la o cana de ceai fierbinte?
Am reusit sa fiu cuminte ieri, cu exceptia orei de la cina ( 21.30), dar de acum regula, nu mai pap dupa ora 19, decat ceva usor ca sa nu ma roada stomacul.
Meniul de ieri:
dimineata: idem ieri
gustare: un mar
pranz: o rosie, un castravete, 2 cubulete de telemea si unul de branza topita
gustare: 2 biscuiti cu gem conform + o nectarina
cina: pastrav la gratar cu usturoi si o liniuta de cioco 70%.
Unde sunteti fetelor.............? M-ati lasat singura
Pupici
zavalita spune:
Buna fetelor! Sunt o mai veche "cititoare" a forumului dar de postat prea putin...am 1,58 si 82 kg,deci un membru cu greutate...
salivez de o jumatate de ora la ideile de meniuri de pe prima pagina. Oooof, vreau si eu sa ma alatur voua spre un nou stil de viata(nu ma dati afara, asa-i?)
acum imi tot muncesc creierii ce sa prepar cand ies de la munca...imi tot fac o lista si neamii..ce bunatati insirati voi aici fetelor
sa va zic ce-am mancat pana acum?
4 felii salam
1 bucatica pui
1 mar
3 morcovi
struguri
10 covrigei vanilati
un colac de bodaproste( de e vineri)
2 cafele
toate astea pana la ora 9 dimineata, dar de! m-am trezit devreme tare azi la 3.
ufa! sa va mai zic ca-s aidoma miresii lui benny hill...cand m-a cunoscut aveam 50 de kg....cand m-am maritat 3 ani mai tarziu aveam 62 si acum....82?..huoooooooooooooo, las' ca ma fac iar topmodel
andanii spune:
eu sunt aici .... cum sa te las singurica ... nu sunt eu de straja lui monti non stop
pap si eu ceva si plec la sala
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
anca.b spune:
salut si de la mine!
azi nu am mai scris ce am mincat ca nu are nici un rost.
tot ce stiu e ca de la ora asta nu mai bag nimic in gura. sint tare suparata pe mine insami.
miine sper sa ies putin din oras, macar pt citeva ore, daca nu ploua. iar dupa-masa mergem la ziua lui soacra-mea...nu-mi fac griji, ea stie ce maninc eu si se conformeaza...problema e ca n-am luat cadou...anul asta e treaba lui fi-su...si parca vad ca se lasa cu flori si un plic cu bani (scuze ca am fost un pic off topic).
Androix, felicitari!!!! si poti sa te lauzi cit de mult...poate ne mai impulsionezi si pe noi.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
zavalita, bine ai venit! sigur ca nu te dam afara! si mai sint si altele cu greutate pe aici...sau care au foat cu greutate si acum ne sint modele de viata noua.
sa scrii repede inca 4 mesaje ca sa scapi de moderare si sA putem discuta in timp real.
esti haioasa cu nevasta lui benny hill...al meu m-a cunoscut pe la 75 de kile, m-a luat mai grasa decit sint acum (cred ca aveam cel putin 90 cind am fost mireasa); deci acum sint pe drumul cel bun, am 80...poate ma marit iarasi...hihihihi
pupici si spor la dieta!
Povestea Nasterii
zavalita spune:
merci,merci de primire...am inceput sa tin un jurnal alimentar si valeu doamne! ce cifre pot sa scot!
stiu ca monti nu-i cu numaratul caloriilor dar wow!
in alte ordine de idei, cate editii are cartea lui monti? sau ma rog cate carti are, pe prima pagina se vorbeste de "prima carte".
sunt diferente mari intre editii?
anca.b spune:
Salutare, natiune!!!!
Azi vad ca numai glucidic bag pe sub nas: micul dejun a fost lapte cu finn crisp, iar prinzul zacusca cu wassa.
cina sigur va fi proteica pt ca ma duc in vizita!
Zavalita, nu e monti cu numaratul de calorii, insa sa stii sa oricum va trebui sa supraveghezi marimea portiilor. cel putin in cazul meu nu functioneaza nimic daca nu reduc putin cantitatile. nu zic sa faci foamea, ca nici eu nu as putea...
cartile lui monti sint in doua editii din cite stiu eu. in a doua e mai permisiv cu anumite alimente care sint considerate abateri in prima.
Povestea Nasterii
zavalita spune:
mai dar e inanimat tare topicul asta....o fi din cauza vichedului?ce ati pregatit bun?? eu am facut o supa de linte cu mult usturoi si tarta de piersici facuta de mama...ei bine am ingurcitat si altele dar ordinea-i cam haotica si oricum vb singura pe aici
haideti fetelor, dati buzna pe aici!!!!
andanii spune:
zavalita bine ai venit ....
in we a fost tare mare activitatea pe aici , eu am avut multa treaba si nu am reusit nici sa va citesc , aveam emotii ca ajungeti la pag 20 ... da ati avut voi grija sa nu ... nu ?
we asta am incercat sa fac dinou peste pe sare, e deja a doua oara .... crisstinuta helppp myyyyy ...... sarea trebuie sa fie fina sau grunjoasa ??? se lasa umed pestele sau se sterge ????? mie mi-a iesit ori deloc saratpe o parte , acuma l-am intors si s-a sarat pe ambelel parti ffff tare , am pus sare grunjoasa si pestele l-am pus umed ... e bun dar noi nu prea mancam sarat tare si e cam aiuea ... e fain ca e copt ... am facut salau ... iti dai seama ca s-a uscat ca lemnul
ANDANII