MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu mai bocesc si eu ca si asa-i mai mare inundatia aici ca-n pasajele Bucurestene

Bag un meniu:

md:neshte mezeluri
p:cascaval si putina carne de vita fiarta
c:ardei si castraveti

Nu prea intru ...sant prea stresata cu fiica'mea care a inceput scoala...

Sint varza ,nu-mi arde de nimic

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Am uitat....

Nu va ingrijorati....pofta de mancare AM!

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse nu te stresa de scoala , o sa fie bine
si al meu merge acuma in cls Va , emotii cat carul , cum e cu mai multi profi, ii este dor de doamna .... of doamne greu mai este cu copii astia
jelimoni modific dimineata
ele hai ca o sa fie bine, mai bine dute la doctor si vezi ce zice nu fa de capul tau asemenea schibari ... sunt alaturi de tine da ? nu mai fii ingrijorata
anca chiar te mobilizezi vazandu-mi semnatura ??? of doamne cat ma bucur toata lumea imi spune ca nu se vad cele 2 kg in plus , da eu sunt turbata rau pe chestia asta ... imi vine sa sparg oglinzile din casa.... si cu rusii pe cap am mers la sala ... niciodata nu am mers asa , da nu mai rezist sa stau o saptamana pentru motivul asta ... si a fost ok , mai ok decat speram

cam asta despre mine .... abia astept sa miscceva sa ma laud cademult nu am mai facut-o

va pup pe toate somn usor

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
hai ca iar sint prima la raport...ce sa fac daca bb imi da liber numai asa...

raport: 79,2 kg !!!!

sint super fericita...am reusit sa scad sub 80...demult n-am mai avut eu greutate cu 7 in fata...sper sa mai dau ceva jos pina la ziua mea, care e in octombrie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

buna dimineata!
hai ca iar sint prima la raport...ce sa fac daca bb imi da liber numai asa...

raport: 79,2 kg !!!!

sint super fericita...am reusit sa scad sub 80...demult n-am mai avut eu greutate cu 7 in fata...sper sa mai dau ceva jos pina la ziua mea, care e in octombrie.

Povestea Nasterii

bravo anca!!!tot asa s-o tii!
eu am cam trisat si ca urmare stagnez....macar n-am pus la locazi inca nu mi-am luat micul dejun dar incerc sa fiu cuminte
va pup si multa ambitie la toate, fug la pitic marait!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bravo, Anca! Daca m-as tine si eu de treaba asa serios ca tine as avea si eu rezultate frumoase, dar eu sunt cam vaca
Oricum raportez si eu in sfarsit o scadere fata de tabel: 82 Cu siguranta as depasi vitza melcului daca as fi cuminte si rezultatele care ma socheaza s-ar mentine pana in ziua de joi daca n-as mai manca seara. Dar sa pastram o nota optimista promit ca incep si eu aerobicul de indata ce se acomodeaza fi-miu la gradinita ca deocamdata fara urlete si tavaleli pe jos nu putem sa-l lasam acolo.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Felicitari fetelor pentru rezultate

Eu nu am cu ce ma lauda. Saptamana trecuta din 7 zile,4 am papat dulciuri si doar de 3 zile sunt cuminte. Asa ca azi la raport: Stagnare
Am 78,9kg doar 100g mai putin care cred ca este apa, asa ca nu are rost sa ne complicam cu modificatul.
O pastram pentru saptmana viitoare la raport

Si meniul de ieri:
mic dejun: identic cu ieri: lapte, paine, equisa si gem
gustare: o piersica
pranz: orez cu lapte si scortisoara - a iesit yammmmmmmm
cina: o felie de sunca, una de cascaval, putin gratar de vitel si o mare portie de inghetata - totul conform
Ma bucur ca am reusit o zi Monti.Sper sa ma tin de asta ca sa pot raporta si eu ceva
Vad ca pe aici nu prea gateste nimeni, vreau si eu ceva bun de mancare si care sa se faca si usor.Cred ca dau o fuga pe Culinar.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Anca ,tare ma bucur pentru tine...felicitari
Eu parca am mai slabit un kilogram ,am 51kg cred ca acum am ajuns la greutatea din tabel....dar nu e relevant ,am fost zilele astea tot plecata,am mancat tare ,tare putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Moni, multumesc si aici. tu sa ai grija de lapticul tau, si abia apoi pt cele 3 kile pe care le ai in plus...sincer, nu se vad deloc. eu stiu ca tu le simti acolo, insa chiar nu se vad...arati minunat

Crisstinuta, multumesc. pupicei si saptamina viitoare sint sigura ca vei raporta o scadere fata de tabel.

Criss
, ce harnicutza esti tu, cum gatesti de toate monti. bravo tie...mie mi-e o lene...mai bine nu maninc decit sa ma apuc de facut ceva...cred ca de asta si reusesc sa dau jos...maninc ce gasesc in frigider sa fie monti, nu-mi place prea mult si prin urmare maninc putin de tot...

Androix, felicitari pentru scadere. si la mine e viteza melcului...insa s-a dus mult de tot si cred ca de asta...daca te apuci si de aerobic or sa zboare kilogramele. cum zicem, eu tot amenint ca ma apuc de sport din nou, dar nu-mi iesi figura...sint o mare lenesa...si nu eram asa...offff

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Incurajata de voi m-am pus sa fac o ciorba de peste. Mi-e pofta de multa vreme dar ma tot codeam pentru ca mi-e sila sa il curat, dar aseara am descoperit ca poti cumpara peste din carrefour si ti-l si curata daca vrei Probabil voi care luati frecvent stiati asta deja dar eu sunt foarte incantata de noua mea descoperire. Si sper ca de-acum sa mancam si noi mai mult peste.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput