MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Moni, multumesc si aici. tu sa ai grija de lapticul tau, si abia apoi pt cele 3 kile pe care le ai in plus...sincer, nu se vad deloc. eu stiu ca tu le simti acolo, insa chiar nu se vad...arati minunat

Crisstinuta, multumesc. pupicei si saptamina viitoare sint sigura ca vei raporta o scadere fata de tabel.

Criss
, ce harnicutza esti tu, cum gatesti de toate monti. bravo tie...mie mi-e o lene...mai bine nu maninc decit sa ma apuc de facut ceva...cred ca de asta si reusesc sa dau jos...maninc ce gasesc in frigider sa fie monti, nu-mi place prea mult si prin urmare maninc putin de tot...

Androix, felicitari pentru scadere. si la mine e viteza melcului...insa s-a dus mult de tot si cred ca de asta...daca te apuci si de aerobic or sa zboare kilogramele. cum zicem, eu tot amenint ca ma apuc de sport din nou, dar nu-mi iesi figura...sint o mare lenesa...si nu eram asa...offff

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

anca mersi mult de compliment!sincer ma simt bine in pielea mea si sunt tare tare fericita ca am atat gramada de kg ce le pusesem in sarcina..doar burta ma mai deranjeaza ..nici nu-i de mirare ca o mai ramas grasimute pe ea la ce burtoi am avut da m-am gandit si eu si tin mult sa imi pastrez lapticul si sa stii ca se si simte!!si ieri seara si azi a adormit doar cu titzi!e asa o usurare pt amandoi cand il vad cum se linisteste la san.vad cca tot fac lapte praf degeaba abia seara asta m-am gandit sa fierb numai apa, dau titzi si daca vad ca nu-i ajunge fac repede laptele praf

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

felicitari anca tine-o tot asa , mergi bine de tot
felicitari androix chiar de e putin, nu te ingruora , important este ca slabim da?
ieri am fost plecata aproape toata ziua , sunt in concediu fetele si binenteles ca nu prea stau acasa ,colind toata ziua prin oras ce fain e sa stai acasaaaaa .... of of
ma pun sa modific .... in we probabil ca voi fi pleata , da voi sa fiti cuminti da?

raport la mine inca nu .... nu am reusit sa atung cele 72 kg ... mai am , merg la sala , cuminte sunt, instructoarea mi-a sugerat sa schimbam genul de miscare , sa incep pilates sau cardio tranig ... ca s-ar putea sa se fi obisnuit orgaismul cu miscarea asta si de aceea nu mai dau jos spre disperarea mea in fine nu ma mai plang da ? am slabit , sunt ok, mai slabesc , cand incep incep sa dau jos ... nu are sens ca sa ma stresez nu?

cristinut vad ca si tu mai dai jos ... oare de unde , la cat esti tu de slabaaaa nu cred ca voi ajunge ca tine niciodata in viata mea urmatoare ... poate in alta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Andanii, merci!
asa de bucuroasa sint...azi de dimineata m-am urcat iar pe cintar si am vazut ca arata mai putin ca ieri...va zic saptamina viitoare cit...ca duminica merg la o nunta, deci s-ar putea sa-mi anulez avantajul.

Moni, da inainte cu lapticul...si burtica merge jos cu sport...abdomene...stii tu...pe linga dieta

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

facut modificarile , felicitari fetelor slabanoage

jelimoni te-am trecut si pe tine

eu nu am nimic de raportattt

bafta pe joia viitoare

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Haha! Am indeplinit 85% din targetul meu modest pentru inceput. Am dat 11 kile jos de cand am nascut adik un an si 4 luni, nu e chiar asa de rau. Dar e cazul sa ma cumintesc si sa ma pun pe treaba serioasa ca de-acum nu cred ca mai dau jos asa din inertie.
Pana in octombrie vreau sa ajung la 80. Si odata acomodat la gradinita Filip imi fac abonament la aerobic, mai trebuie sa-mi cumpar adidasi si sa rezolv problema balcoanelor. Voi ce purtati la sala? Nu reusesc sa gasesc o bustiera calumea ca sa nu-si ia zborul dansele. Ce sa fac???

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Anca,inca o data bravo.Cea mai mare provocare e sa mergi la nunta aia si sa nu faci nici o abatere
Andanii,tu chiar meritai un conccediu...imi place ca esti cuminte.
Androix,eu cu bustiera nu te pot ajuta ,la mine " dansele" sunt aproape inexistente,trebuie sa le mai ajut cu buretei,numai cand am fost gravida" dansele" il faceau pe sot sa viseze cum as fi putut fi....

Mergi la inceput

Androix, vezi la cei de la quelle...au ceva sutiene pt numere mari...special pt sport, sint cu balene si cu bretele in cruce pe spate, mai late...mi s-au parut ok, voiam sa-mi iau. insa nu mai e cazul, ca si mie mi s-au dus sinii...aveam 90D cind am nascut...acum am 75B

Crisstinuta, eu incerc...am noroc ca la nuntile de la noi meniul este in mare majoritate monti: aperitivele sint ok (las deoparte tartinele), aperitivul cald e peste sau cas pane (il maninc fara crusta), friptura o pap in general fara cartofi ca cei de la restaurant sint bleah...dupa prajituri nu ma prea topesc eu...abaterea va fi vinul, daca or da ceva sa-mi placa...daca nu beau cola toatae seara...si sigur n-o sa aiba light...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Vinul nu-i asa mare abatere ,depinde cat bei.Decat cola mai bine apa minerala.....dar nu-i problema trebuie sa te mai simti si bine doar esti la o nunta.Mai ,da eu n-am fost de demult la o nunta....
Totul e sa nu o iei chiar urat pe aratura...
Tu ai slabit tare mult Anca .Adu-mi aminte cand ai inceput dieta si cat ai slabit.

Mergi la inceput

Cristinuta, am inceput acum 5 luni (pe 15 aprilie) si am dat jos 18 kile pina acum. mai am de dat vreo 9-10 ca sa fiu super . nu am tinut foarte strict, am mai avut abateri, am fost si in concediu...insa am redus destul de mult portiile.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Felicitari anca.b Esti tare .E prima tura de monty ,nu?Si eu am slabit bine prima data.
Sa nu te pacalesti dupa ce-ti atingi telul cu gandul ca dai repede jos pentru ca a 2,3-a oara nu mai este atat de usor.

Oare o sa mai raportez si eu vreo data ceva?!

Azi am papat:

md:paine integrala de secara si alte bazaconii cu dulceata de afine dietetica
p:salata de ardei si castraveti
g:fistic
c:legume

Azi am mancat ca si o capra ...numai balarii

Va pup fetelor

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput