MONTIGNAC (107) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

salut fetele

ieri am avut zi libera si-am alergat peste tot...si n-am intrat deloc pe-aici

anca, felicitari...sunt cu ochii pe tine...deci tine-te tare si raporteaza 7....eu cred ca ma reintorc la 8

andanii, nu dispera...suntem aici sa ne sprijinim reciproc...pleaca rusii si vei deveni din nou supla si frumoasa si cu putine kg de dat jos

androix, felicitari pentru ziua de ieri si rezultatele ei! asteptam cu nerabdare raportarea si mult succes in atingerea obiectivului din octombrie!

cris-gabi, ma bucur ca te simti mai bine ...eu imi fac orezul basmati la steamer si e gata in 20 minute (si iese foarte bun)

valentina, vad ca te tii foarte bine...bravo

raportez urmatoarele: raceala si muci la copii, suparare, stres, zi de nastere in familie, tort si alte nebunii, vizita de-a parintilor si bunicilor pe la mine cu tot felul de bunatati (placinta cu mere, chec, varza calita, porumb fiert)...cu alte cuvinte ZERO monti!!!

mi-am luat o pereche de pantaloni negri de la Zara care ma fac foarte supla asa ca am lucrat la capitolul iluzie optica....dar ce ma fac cand ma satur de pantalonii astia? ca prin toti ceilalti imi ies suncile...

si am mult de munca la birou si fetele mele nu dorm noaptea,cea mare ca nu respira bine de la mucii pe care i-am suflat toata noaptea, cea mica pentru ca-i dau dintii (sau cel putin asa sper, pentru ca mi-a si facut febra de vreo 2 seri incoace; eu nu sunt buna la verificat gingii umflate; o verific in fiecare zi in gura si nu vad nimic deosebbit)...nu sunt in cea mai buna forma...si cireasa de pe tort: sotul meu slabeste intr-un ritm ametitor fara niciun fel de dieta adica munceste mult si nu are timp sa manance in timpul zilei, mananca dimineata ce apuca si seara in drum spre casa ori ceva fast food ori pizza, deci nimic de cura, si tot slabeste. Si eu raman in urma si ma deprim complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ymca, bravo pentru achizitie. sa-i porti sanatoasa. si sanatate multa fetelor. legat de barbatii care slabesc...nu putem sa ne comparam cu ei...si al meu maninca dimineata fulgi de porumb cu lapte, cafea cu 2 linguri de zahar, la prinz mincare gatita cu piine (obligatoriu alba) - azi a avut tocana de cartofi cu carne de vita...seara o bere, alune, un sandvich cu piine alba evident...si nu pune un gram pe el. eu sa maninc asa, in doua luni n-as mai incapea pe usa...asta e soarta noastra

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

jelimoni si in ce data te-ai apucat????
cum sa nu te trec , pe toata lumea cine doreste , cine pofteste ....

eu ma simt ca o varza , varza .... mai trei zile si-mi revin, norocul meu e ca sunt acasa si-mi permit sa fiu planta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanitzo tu ce ai patit de plingi ?!
Te-ai molipsit si tu de la mine ?
Eu de doua luni decat pling si halesc ..iarasi plang....apoi halesc...

De Luni incerc si mai ales am promis sa fiu cuminte

Nu stiu cind voi mai raporta ceva...

Meniu azi:

md:1 iaurt mare "numa'bun"
p:1 fripturica de purcel cu rosii
c:ardei si castraveti

Va pup ,noapte buna

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse plang pentru ca ma simt tare rau si parca nu mai vrea cantarul asta sa tina cu mine deloc ... da , da, da parca a luat-o razna ... am pus fata de tabel si ma simt deprimata, grasa si urata dinou .... , m0am apucat si de mers la sala si nu stiu de ce nu o ia din loc deloc deloc , acuma cu rusii pe cap chiar am pus in plus ... infiorator ma simt

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

sanse plang pentru ca ma simt tare rau si parca nu mai vrea cantarul asta sa tina cu mine deloc ... da , da, da parca a luat-o razna ... am pus fata de tabel si ma simt deprimata, grasa si urata dinou .... , m0am apucat si de mers la sala si nu stiu de ce nu o ia din loc deloc deloc , acuma cu rusii pe cap chiar am pus in plus ... infiorator ma simt

ANDANII

Hai nu mai plange, capul sus. Eu cand ma uit la semnatura ta capat forta sa merg mai departe.
18 kg date jos sunt ceva. Hai ca-ti tin pumnii sa fie bine.

Sa scriu meniul de ieri:
mic dejun: paine, lapte equisa si gem
pranz: branza fagaras
cina: ou prajit, 1 cabanos, o bucatica de fritura de vitel la gratar, o felie de cascaval
gustare tarzie: 500ml suc de portocale 100%

Stiu ca mananc prea mult seara, dar la serviciu nu prea am unde sa mananc si nici unde sa tin mancarea, asa ca...............ma descurc cum pot.
Sper sa pot raporta joi stagnare, ca inca mai am ceva in plus.
Ce sa fac dar cu onomasticile astea nu am rezitat la prajituri

Mergi la inceput

Hola!
Cum sinteti azi? Andanii, hai ca esti tare...te duci iar la sala...ce as vrea sa am si eu ambitie...da cred ca o chem pe mam sa stea cu piciul si ma duc la piscina...macar de 2-3 ori pe saptamina...ce bine ar fi...am mai avut o data o tentativa, dar m-am lasat pagubasa...acum nici pilates nu pot face pt ca mi-e defect televizorul...scuze-scuze...

meniul de azi e iarasi fad si lipsit de inspiratie:
md-lapte degresat, crackers si zacusca
p-o gulie feliata cu sare
c-iaurt slab

plus o cutie de cola zero pe care am suflat-o deja si mai pe dupa-masa niste cioco neagra cu portocale...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

mai fetelor, da voi intrati de azi in silezio stampa? numai miine e raportul...ca de obicei joia e mai liniste .
hmmm, parca vad ca iar umplu singura pagina...mai ales ca Andanii e blue....

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

jelimoni si in ce data te-ai apucat????
cum sa nu te trec , pe toata lumea cine doreste , cine pofteste ....

eu ma simt ca o varza , varza .... mai trei zile si-mi revin, norocul meu e ca sunt acasa si-mi permit sa fiu planta

ANDANII

andanii in 7 aug.m-am apucat

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetelor eu nu v-am raspuns la intrebari..era mai complicat si eu plouata rau.
Am avut niste dureri mari de burta, plus ceva sangerari si o stare proasta rau. totul s-a intamplat exact in luna in care eu lasasem pilulele. Numai la Monti nu ma gandeam eu. Ma gandeam sa nu fiu cu bb in burtica si nu mai aveam chef de nimic mai ales ca eu nu am ganduri de bb2. Azi mi-a venit ciclu deci am scapat de stresul asta. Dar pb o am in continuare. Mananc doar cand mi-e foame si orice as manca si cat as manca dupa mi-e rau.
Si binenteles ca dupa ce am lasat pilule s-a dus si pofta de mancare si se vede si la cantar.
Inca sunt confuza..nu stiu cum sa fac...sa ma reapuc de pilule , sa dau o fuga la dr ca nu ma simt prea bine...ofof.
Spor voua!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput