Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diotima

off topic:mi-am comandat sambata de pe tmlewin.co.uk 4 camasi pt birou. stiu magazinul din anglia, specializat pe camasi barbatesti, din materiale super (nu se compara cu ce se gaseste pe la noi, raport calitate-pret). o camasa 20-25 lire. ajung intr-o saptamana, iti trimit email in mom trimiterii comenzii, inca unul cu tracking no. cand imi ajung va dau feedback.

Ai mai comandat de la ei? Cum sunt marimile, se potrivesc? M-a tenta si mine vreo 2 camasi si vad ca au reduceri acum.Oare tot la posta vin?

Sorry de off topic fetelorCred ca m-am imbolnavit de tot de cand cu LR, acum vreau sa golesc cardul de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

din pacate cu rochia aceea a fost o iluzie, tot nu au marimea mea si nu am curajul sa comand mai mica, desi am mai luat rochii 40 si mi-au fost mari, si le-am recomandat in 38 si mi s-au potrivit. Insa asta pare ingusta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

fetelor dupa cat timp dupa ce ati primit comanda v-a venit in posta note d'avoir? eu am primit o comanda de vreo saptamana jumate si nu mai ajunge note d'avoir odata.ce ma sfatuiti sa fac?
sa le scriu oare? sau sa mai astept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Citat:
citat din mesajul lui diotima

off topic:mi-am comandat sambata de pe tmlewin.co.uk 4 camasi pt birou. stiu magazinul din anglia, specializat pe camasi barbatesti, din materiale super (nu se compara cu ce se gaseste pe la noi, raport calitate-pret). o camasa 20-25 lire. ajung intr-o saptamana, iti trimit email in mom trimiterii comenzii, inca unul cu tracking no. cand imi ajung va dau feedback.

Ai mai comandat de la ei? Cum sunt marimile, se potrivesc? M-a tenta si mine vreo 2 camasi si vad ca au reduceri acum.Oare tot la posta vin?

Sorry de off topic fetelorCred ca m-am imbolnavit de tot de cand cu LR, acum vreau sa golesc cardul de tot

Si-a comandat prietenul meu, vreo 10 camasi pana acum, iar masurile i s-au potrivit. De asemenea, mai am o prietena care isi de la ei de mai mult timp, si stiu ca si la ea sunt ok masurile. Ideea e ca merita, pentru ca material din ala la camasi nu gasesti la noi, la camasile de dama. Vezi ca in explicatia produsului (camasii), iti spune si ce fel de material e: au vreo 4 tipuri de material. de asemenea, sa fii atenta si la cele 4 croieli de camasi, descrise pe prima pagina de la women's shirts.
Da, vin la posta, dar pana acum noua nu ni s-a intamplat sa nu vina.Oricum, ai si tracking no, deci il urmaresti prin europa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Nu are nimeni aviz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Scuze pentru off/topic, dar aici am vazut ca se gasesc rezolvari pentru mai multe probleme, ptr ca sinteti foarte saritoare... Vreau si eu o bona pentru o fetita de 2 ani, zona Militari. Astept mesaaje pe PM...Incerc si eu sa-mi ajut o angajata care trebuie sa se intoarca la munca.

Multumesc! si nu ma injurati, pleaseeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Am primit si eu ieri comanda din 2 iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silar

Am primit si eu ieri comanda din 2 iulie.

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

2 iulie? Cum mai, dupa 2 luni?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Decat deloc..... este bine si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nu cumva e vorba de 2 august?

Eu ma conversez cu LR, cica sa ma duc la oficiu sa intreb de colet. Ei nu inteleg ca nu mai vine?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput