Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 19
vio_dia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diotima off topic:mi-am comandat sambata de pe tmlewin.co.uk 4 camasi pt birou. stiu magazinul din anglia, specializat pe camasi barbatesti, din materiale super (nu se compara cu ce se gaseste pe la noi, raport calitate-pret). o camasa 20-25 lire. ajung intr-o saptamana, iti trimit email in mom trimiterii comenzii, inca unul cu tracking no. cand imi ajung va dau feedback. |
Ai mai comandat de la ei? Cum sunt marimile, se potrivesc? M-a tenta si mine vreo 2 camasi si vad ca au reduceri acum.Oare tot la posta vin?
Sorry de off topic fetelorCred ca m-am imbolnavit de tot de cand cu LR, acum vreau sa golesc cardul de tot
carolinah spune:
din pacate cu rochia aceea a fost o iluzie, tot nu au marimea mea si nu am curajul sa comand mai mica, desi am mai luat rochii 40 si mi-au fost mari, si le-am recomandat in 38 si mi s-au potrivit. Insa asta pare ingusta...
ralucadiana spune:
fetelor dupa cat timp dupa ce ati primit comanda v-a venit in posta note d'avoir? eu am primit o comanda de vreo saptamana jumate si nu mai ajunge note d'avoir odata.ce ma sfatuiti sa fac?
sa le scriu oare? sau sa mai astept?
diotima spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vio_dia
Ai mai comandat de la ei? Cum sunt marimile, se potrivesc? M-a tenta si mine vreo 2 camasi si vad ca au reduceri acum.Oare tot la posta vin? Sorry de off topic fetelorCred ca m-am imbolnavit de tot de cand cu LR, acum vreau sa golesc cardul de tot |
Si-a comandat prietenul meu, vreo 10 camasi pana acum, iar masurile i s-au potrivit. De asemenea, mai am o prietena care isi de la ei de mai mult timp, si stiu ca si la ea sunt ok masurile. Ideea e ca merita, pentru ca material din ala la camasi nu gasesti la noi, la camasile de dama. Vezi ca in explicatia produsului (camasii), iti spune si ce fel de material e: au vreo 4 tipuri de material. de asemenea, sa fii atenta si la cele 4 croieli de camasi, descrise pe prima pagina de la women's shirts.
Da, vin la posta, dar pana acum noua nu ni s-a intamplat sa nu vina.Oricum, ai si tracking no, deci il urmaresti prin europa.
mirunajr spune:
Scuze pentru off/topic, dar aici am vazut ca se gasesc rezolvari pentru mai multe probleme, ptr ca sinteti foarte saritoare... Vreau si eu o bona pentru o fetita de 2 ani, zona Militari. Astept mesaaje pe PM...Incerc si eu sa-mi ajut o angajata care trebuie sa se intoarca la munca.
Multumesc! si nu ma injurati, pleaseeee!
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silar Am primit si eu ieri comanda din 2 iulie. silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006) |
2 iulie? Cum mai, dupa 2 luni?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
nu cumva e vorba de 2 august?
Eu ma conversez cu LR, cica sa ma duc la oficiu sa intreb de colet. Ei nu inteleg ca nu mai vine?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)