Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
Totusi, sa zic si eu buna dimineata ca am intrat cam abrupt, fara preparative Si de rigoare.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anema_mica spune:
Buna dimineata va dau si eu!
Cine imi da si mie un link cu husele acelea pt saltelele de pat prin care nu trece umezeala? Ma tot uit pe site dar nu le gasesc...Multumesc anticipat!
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anema_mica Buna dimineata va dau si eu! Cine imi da si mie un link cu husele acelea pt saltelele de pat prin care nu trece umezeala? Ma tot uit pe site dar nu le gasesc...Multumesc anticipat! |
www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=housse%20matelas%20impermeable" target="_blank">aici
cristina d.
anema_mica spune:
Multumesc Miky! Si inca o intrebare pt ca stiu ca esti mai veche in redouteala : in perioada soldurilor din ianuarie se vor mai reduce si aceste huse? Acum sunt reduse cu doar 25%...
miki68 spune:
citat din mesajul lui anema_mica Multumesc Miky! Si inca o intrebare pt ca stiu ca esti mai veche in redouteala : in perioada soldurilor din ianuarie se vor mai reduce si aceste huse? Acum sunt reduse cu doar 25%... |
Nu stiu. Nu m-au interesat si nu le-am urmarit.
cristina d.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui anema_mica Multumesc Miky! Si inca o intrebare pt ca stiu ca esti mai veche in redouteala : in perioada soldurilor din ianuarie se vor mai reduce si aceste huse? Acum sunt reduse cu doar 25%... |
ma bag eu sa-ti raspund : nu se stie care produse vor fi reduse mai mult in perioada aia.
camelia_daniela spune:
Eu n-am mai gasit nimik interesant ... acum ma orientez dupa bluze/ tricouri cu menaeca lunga si cam atat !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit