Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui hcclara
imaginati-va o tiganca vopsita blonda!cam asa arat eu!
revin maine la povesti!
pupici la toate!

Claudia

Da' unde te-ai bronzat soro de esti tiganca???

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor:)Raport: 71,5kg.Anky cum a fost la concert!! Cred ca super! Am fost la un concert al Madonnei in Düssledorf exact cind eram insarcinata cu Nadja in 2-3 luni Ati mai fost si la party-ul de dupa? De asta Nadjei ii place muzica disco la nebunie)), cum aude Duffy incepe sa-si miste funduletul si abia are un an si 4 luni, de Duffy ii place de pe la un an cind a aprut melodia.Deli inainte la banda si eu cam pe 450kcal intr-o ora mergeam, dar acum ceva timp mi-am vazut o amica pe un altfel de aparat, si intr-o ora ajungea cam pe la 700-800kcal, nu e nici banda nici eliptica e alta chestie, nu-i stiu numele, poate il vad pe net, ala ti s-ar potrivi cel mai bine, pt ca prin pozitia corpului poti lucra mai multe grupe d emuschi din zona fund-coapse. Si transipri bine daca tii un ritm bun! Si mi-am zis ca trebuie sa fiu cam lenoasa daca eu ard numai 450kcal pe ora asa ca am mai crescut gradul de dificultate la mersul pe banda. Azi de ex am ars 650kcal, a fost greut, viteza 6-6,3 si inclinare 10-11, bine nu constant, mai incetineam la 5.5 cit sa-mi trag sufletul, cind oboseam in pozitia de urcat mai faceam o alergare de 5 minute rapida. In fata benzii am un tv, imi pun casti si trece timpul altfel.Mi-am tras freza noua, ca tot vorbisem de Madonna, e chiar in stilul ei, ma rog aduce si cu freza Camilei, hahah bine ca inca nu aduc cu CharlesMeniu azi:MD: juma de mar si o piinica neagra cu cerealesport: o ora banda, o ora aerobic(bodystiling)P: salata, piept de curcan, o felie piine neagra, o lg tzatzikiC: biftek tartar cu o piinica neagra si o juma de pahar vin rosudesert: o bucatica mica de prajitura de brinza cu mandarineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Sa scriu meniul de azi:
MD - 1 nectarina + cafea + ceai + 1/2 fat free muffin cu afine
P - Greek salad cu cubutele de piept de pui la gratar + o felie de pepene rosu.

Sunt asa de mandra de mine...Am avut putearea sa aleg si sa raman doar la salata greceasca chiar daca pentru colegi s-a comandat pizza. N-am gustat absolut deloc. YES! Se poate.

Diseara probabil c-am sa am salata cu piept de pui la gratar.
A si probabil c-am sa manac si cealalta jumatate de mufin in drum spre casa.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Zuzilici, is ok, bag munca multa, prin urmare ma simt vie si vesela. Imi place de tine ca ai mereu parte de petreceri si voie buna... Bravo! Si bravo pt raport!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Felicitari si tie pentru raport si asa cum ti-am zis vino tu vara la mine si-apoi mai vorbim de distractie. Sunt sigura c-o sa te simti bine la noi.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Vik ceva poze cu freza noua?
Cat priveste aparatul de care vorbeai in mesajul tau e cumva www.comparestoreprices.co.uk/images/bo/bowflex-treadclimber-tc-5000-treadmill--stepper--buy-with-interest-free-credit.jpg" target="_blank">acesta?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

raport azi dimineata: 66 kg , asa ca Delia please, scoate-ma si pe mine de la mentinere si trece-ma in lista: trebuie sa dau jos cele 2 kg puse. Asa ca neaparat vreau si eu in concurs.

Daniela arati superb. Iar soldurile nu ai ce sa le faci daca asa este constructia. Si la mine este la fel, cand ma ingras pe solduri si pe burta se vede prima data. Am incercat pentru coapse cu exercitii, insa se pare ca este foarte greu, iar in plus am nevoie si de masaj.
In ce priveste serviciul ai dreptate, ar trebui sa-mi caut si altceva, dar este destul de greu pentru ca eu nu sunt genul care se plimba, m-am obisnuit aici si ma gandesc ca in alta parte va trebui sa o iau de la capat, cu alt colectiv, si cine stie peste cine dau. Oricum ma gandesc din ce in ce mai serios, mai ales ca aici a inceput sa si "scartie" putin treaba.

In seara asta am fost cu nepoata mea la pizza (restanta de sambata), asa ca n-am "avut" ce face si am mancat si eu o pizza. Bine ca maine este miercuri si voi manca fructe si o supa de rosii.

Va doresc o noapte linistita.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve la ceas de noapte si inainte de finalul capitolului!
Am mult de recuperat, dar va ajung
Suntem bine.Destul de ocupati in ultima vreme si la fel de din pacate
Adicatelea, stationez la 88.De fapt am trecut usor sub limita, insa nu declar nimic pana nu vad acul cantarului la 87.
Sa stiti ca citesc tot de la sevici insa nu-mi permit sa va scriu.
Merg in continuare la sala desi la kg, nu se vede, insa la haine da si am inceput sa primesc si complimente
In weekend suntem mai mereu plecati.Am fost pe la Vatra Dornei, apoi am facut pomenirea de 40zile nasului si acum plec la Voronet la Team Building cu firma
Uite de-aia nu mai am vreme si timp de Dc .Abia tin in frau treburile casei (Traiasca sotul! care ma ajuta si caruia ii foarte multumesc).
La servici urmeaza sa primesc evaluarea de 3 luni si sa semnez contractul definitiv.Da Doamne!
Altceva?Nimic.
Va pup.Promit sa tot din urma.

Mergi la inceput

Zuzi nu e ala, ala din poza e stepper, las ca il caut, o treaba excelenta, imita intr-un fel mersul pe role, aluneca asa spre lateral nu stiu cum sa zic. Bravo pt salata! Hai ca la concursul asta te vad sub 90 neaparat:)Daniela arati f bine! Slabuta, tinerica si frumoasa! felicitari pt stilul de viata sanatos!Caludia mai ai pofta de paella sa ma culeg sa scriu nebunia de reteta? ori ma astepti pina ce fac eu ca sa si scriu pasii cum trebuie ca trebuie explicat multusor, chiar daca e simpla relativ de facut. Incarc o poza cu freza cea noua si am s apun si una cu paella.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Deli cum sa nu te aleg pereche:) merci de invitatie, facem echipa sportivelorVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Yubi, felicitari pentru cele doua ture de aerobic, .

Daniela, , esti constiincioasa, ne raspunzi fiecareia in parte.
Da, am vazut azi sala, modest echipata: doua biciclete, un aparat de ala multifunctional - poti lucra brate si picioare, bancutze pentru abdomene si-un stepper. Am inteles ca anul trecut nu s-au inghesuit colegele mele sa mearga la sala. Doar 2-3 au frecventat-o, timp de o luna-doua...cred ca voi merge (in functie si de orar) si sper sa fiu constanta.

Vio, sa-ti fie de bine pizza si post usor maine.

Puskin, sper ca sunteti bine, .

Eftimie, Doamne ajuta sa semnezi contractul definitiv.

Gabi, bravo tie c-ai rezistat prajiturilor. Zboruri placute!

Claudia, ei, poate exagerezi tu, mai bine ne aratai poze si fiecare isi dadea cu parerea...cum vrei, .

Zuzilici, bravo, ne faci sa fim mandre de tine, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput