Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Marilena unde-ai disparut? Fetelor cred ca s-a furat mireasa.

revin. [/blue]

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Zuzilici, am bona la Meri. Am avut inca din primavara si am chemat-o ori de cate ori am avut nevoie sa merg sa fac treaba. Si vezi ca gresesti: macroul are geaca, nu pusca, da?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

pup]

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

am net, am net... tra la la
Da e bestia langa mine si URLAAAAAA asa ca... ne vedem poate mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce-ati avut, suratelor, cu macroul meu? desigur, era congelat, draga doamna Tzuni.

Rolo, felicitari pentru net, sa te vad mai activa, si la slabit si la scris.

Zuzi, ai dreptate: Tzuni gateste cu mult zgomot, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

in sfarsit am si eu timp sa va scriu. N-am apucat sa citesc tot din urma...

Si eu ca si Gabi sunt pe drumuri pana pe 12 septembrie...momentan in Viena, pana maine cand plec la St Petersburg.

Va pup,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Am intrat sa dau raportul - stagnare .Azi am stat la 2 ture de aerobic si am alergat si la banda vreo 10 minute ,dar era musai pt. ca a fost ziua unei colege si..nu puteam sa o refuz . Am sarit si peste cina si sper sa mai recuperez din caloriile consumate Vreau si eu la concurs V-am ,ma duc sa stau in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Fetelor, sunteti niste dragute , ma faceti sa rosesc. Nu-s manechin deloc, poza e facuta "intr-o dunga", adica eu stau strategic intr-o parte sa nu mi se vada soldurile, care-s late din constructie. Daca vreti, eu trec si la mentinere, desi va ziceam ca eu nu vreau neaparat sa slabesc, ci sa invat sa mananc sanatos. Si dupa ce invat sa mananc sanatos si ma repar cu sanatatea putin, sa ma invat si cu miscare mai multa.

Violeta, e tare rau cand te duci la serviciu si nu-ti place atmosfera... Nu te-ai gandit sa iti cauti altceva daca spui ca oamenii de acolo nu-s ok?

Claudia, ziceam si mai sus, manechin nu-s. Iar tanara... stii vorba ceea: "fost-ai lele, cat ai fost...". Asa si eu .

Rolo, daca Ileana striga adineauri pe langa tine, inseamna ca e mai bine decat dimineata, nu? Mai are febra?

Anda, sa stii ca eu stau in Cluj cam doua saptamani pe luna (in medie). Acum sunt tot in Cluj, plec la sfarsitul saptamanii. Cand iti deschizi restaurant sa stii ca eu ma abonez la tine .

Anky, sa stii ca si eu am trecut dimineata pe cereale cu iaurt. Am avut o perioada cand doar asta mancam de dimineata si mi-era tare bine. La un moment dat n-am mai putut sa mananc cereale, ma saturasem probabil de ele, dar acum le-am reluat. Cerealele mele au putine stafide si fructe uscate in ele si-s chiar bune.

Delia, ma treci si pe mine la sarbatoritii lunii septembrie (20, mai precis)? Iti multumesc si tie pentru aprecieri. Eu te invidiez pentru cat sport faci .

Carmen, ai apucat sa vezi cum e sala de sport de la scoala?

Tzuni, o sa ma gandesc si eu joi la Meri si la tine (joi e ziua cea mare, nu?)

Zuzilicea, meniul tau de ieri mi s-a parut ok. Poti sa iei si o gustare de un fruct. Poti incerca kiwi, nu stiu daca iti plac, dar se pare ca ajuta foarte mult la tranzitul intestinal asa ca e chiar indicat in diete. Cat despre no sweets, v-am scris ca m-am speriat cand am analizat ca de stres si pentru ca nu aveam niciodata timp mancam foarte multe dulciuri si patiserii. Degeaba is relativ slaba, daca dau in diabet, nu? Si sa stii ca stau cu ochii pe tine . Cat priveste vointa, sa stii ca daca noi nu hotarim pentru noi sa ne indreptam cand vedem ca facem ceva ce nu e ok, nu o sa o faca altcineva. Mai greu e pana ne hotarim, eu asa cred. Cel putin la mine asa e. Dar dupa ce m-am hotarit, sunt in stare sa daram si muntii . Stiu ca iti e greu, ca esti la inceput, dar incearca sa iti propui obiective realiste. Si sa nu te grabesti, sa ai rabdare. pentru ca stiu ca poti!

Lou, cum a fost cu prezentarea proiectului de azi?

Yubi, cand am citit prima oara am crezut ca o colega te-a invitat la sala de ziua ei, si tu n-ai putut sa o refuzi . Si mi-am zis: "Uite un mod original de a-ti petrece ziua de nastere!". Dupa aia am inteles de fapt ca intelesem prost! Oricum, felicitari pentru cele doua ture de aerobic!

Felicitari fetelor care au slabit!

Ma duc sa vad ce imi pregatesc de mancare pentru maine. Mai trec pe aici. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, nu mananc; stau ascunsa... pe drumuri. Maine (sper) va scriu de la Belgrade... daca avioanele nu imi joaca vreo farsa.

Azi am facut in total vreo 60 de pasi... de la scaun la masa cu dulciuri; inapoi la masa. Apoi am coborat si niste scari; pentru masa de pranz. Le-am urcat inapoi pana la sala de sedinte. Mai pe dupa-amiaza am admirat din nou masa cu prajituri. Parol, n-am mancat decat una.

Ma intorc vineri seara la 8.30; si luni dimineata la 6 plec la Praga.

Si tot asa...

la toata lumea.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gabi,

pe unde circuli? Poate ne vedem...

Coincidenta este ca eu stau la Praga, insa luni dimineata vin in Bucuresti, de unde plec miercuri dimineata la Bratislava.

Zi repede unde esti acum .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Ruxandra, pai io cred ca Gabi se invarte pe langa masa cu praji, hai mai Gabi ia si tu una si gandeste-te la noi! delegatii placute voua fara incidente neplacute!
Carmen, de data asta fara poza, nu ma pot obisnui cu culoarea asta, si in lumea asta numai persoane false se gasesc, nimeni nu-ti spune ca nu-ti sta bine!!!mie daca nu-mi place ceva, nu zic nimica, insa nu zic numai asa ca sa zic ceva! imaginati-va o tiganca vopsita blonda!cam asa arat eu!
revin maine la povesti!
pupici la toate!

Mergi la inceput