Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 18
carina spune:
Zuzi: http://www.caloriesperhour.com/tutorial.php
Si apropos, mai bine slabit incet si sigur decat mult si inconstant. Felicitari!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Anky....asa, de drag...ca n-am mai facut-o de mult!
Rolo, bine faci, te asteptam cat mai des. Poate te inscrii in concurs.
Zuzilici, is ok, bag munca multa, prin urmare ma simt vie si vesela. Imi place de tine ca ai mereu parte de petreceri si voie buna... Bravo! Si bravo pt raport!
Mephala, macrou ala era viu sau congelat? N-am mancat niciodata...
Delidana, ce faaaaaci?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Delidana spune:
Tzuni, mi-e o foame...., ma duc sa vaz ce am prin frigider sa asortez la o salata.
Zuzi, las' ca-i bine asa, putin cite putin...nu vrei la concurs?
Incerc sa-mi imaginez cum arata un macrou viu in tigaia lui Carmen...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Rolo imi pare rau ca printesa ta nu se simte prea bine. Sanatate multa ii doresc si sper sa nu fie nimic grav asa cum gandesti tu.
Dana Arati super maica si chestia cu NO Sweets! ma face sa cred ca ai o vointa de fier. Iaca daca da pe-afara arunca si la mine, please. Si nu uita, stai cu ochii pe mine.
Anda Doamne ajuta! sa-ti deschizi restaurantul cat mai curand. Asta-i un plan pentru pensionare? Am crezut ca-ti place ceea ce faci acum si-i doar un hobby gatitul. Ce sa zic bafta multa.
Claudia nici n-a inceput bine saptamana si esti deja cu lenea-n tine? Hai nu privi doar din umbra, participa la discutii.
Vik n-am reusit sa scriu chiar daca am citit, dar sunt foarte de-acord cu concursul propus. Ce inima tanara ai ....distractii, peste distractii la tine. N-am mai fost intr-un club de anul trecut de la ziua lui barbata-meu. Ba nu, mint! Am fost anul acesta in Cuba in fiecare seara. Si la noi la petreceri se lasa cu dans tot timpul asa ca, nu-i Club dar e OK! Deci sa inceapa concursul ca ma bag si eu.
Delidana sa ma treci si pe mine in concurs, please.
Marilena unde-ai disparut? Fetelor cred ca s-a furat mireasa.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Incerc sa-mi imaginez cum arata un macrou viu in tigaia lui Carmen... |
rolo spune:
Ma gandeam sa ma bag si io la concurs da nu am inca baterii la cantar. Daca reusesc sa cumpar pana incepeti ma bag.
Zuzi multzu de gandurile bune
Va las, fug acasa la bestie. Nu am internet acasa asa ca ne vedem maine, pana atunci pupici tuturor.
Zuzilici spune:
Anky nu ma dau batuta. Acum ca-s cu voi mai des, nici atat n-am sa mai renunt la telul meu.
Caro si mii de multumiri. Felicitari pentrui pierderea in greutate.
Anda multumesc.
Rolo imi place de tine. Hai bafta multa si baga-te la concurs daca tot zici ca ai sa fi alaturi de noi mai consecvent.
Delidana nu numai ca-i viu macroul dar probabil ca trebuie sa si "puste", nu? La Tzuni toate mancarurile se fac cu mult zgomot....pentru nimic.
Mei, Tzuni cu cine ai lasat-o pe Meri?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzi: imi place ce fac acum dar sunt constienta ca nu o sa ma tina bateriile (a se citi nervii) sa fac asta pana la pensie. Am de ingrijit 30 de oameni si 8 proiecte cu clientii aferenti in momentul de fata. In fiecare clipa tre sa stiu statusul la fiecare in parte, sa ma asigur ca oamenii au ce lucra, sunt fericiti si multumiti si sa raspund si la intrebari tehnice din oricare proiect. Pe termen lung te cam scoate din uz oricat ti-ar placea. Iar partea cu restaurantul sper sa nu se intample doar la pensie ci mult mai repede.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Zuzilici, am bona la Meri. Am avut inca din primavara si am chemat-o ori de cate ori am avut nevoie sa merg sa fac treaba. Si vezi ca gresesti: macroul are geaca, nu pusca, da?
Delidana spune:
S-au inscris la concurs:
1. Vikinga
3. Tzuni
4. Delidana
5. Carolinah
6. Zuzilici
7. Rolo??
Am uitat pe careva?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan