Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Raport: 63,9

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ce concurs? Cat dureaza? ca eu am targetul de 55 Kg care avea limita de 15 sept, dar pt ca nu e realist, va fi 15 oct. Asa ca m-as baga si eu pe perioada asta.

Dar aviz amatoarelor de parteneriat, ca daca incep sportul, s-ar putea sa nu mai slabesc in Kg asa de mult, asa ca nu-s o partida prea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

RAPORT:STAGNARE

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Caro, ma gindeam ca perioada concursului sa fie de o luna, 9 septembrie - 7 octombrie. Astept alte sugestii daca aveti, deocamdata lista doritoarelor arata asa:
1. Vikinga
2. Tzuni
3. Delidana
4. Carolinah

Asteptam inscrieri.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Carolinah, sunt aici, te pup cu drag. Sunt stresata pt joi, in rest sunt ok. AM reluat munca.

Delidana, ok, asa facem. O sa iau parfumul. Doar sa fie. Daca nu e la Malll o sa incerc la Unirea.

Carina, te admir. Doamne da sa ti se implineasca visul si promit sa-ti fiu clienta!

Anky, te pup cu drag!

Mik, hai, mai scrie-ne, acum c-ai revenit...

Mamica dulce bine ai revenit!

Rolo, Roxa-Boxa, veniti mai des pe la noi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabrielama, sper ca nu stai ascunsa si mananci!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzunika,pentru...??
Si eu te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tzuni am venit si nu mai plec curand.
Acum stau si pandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daniela, locul tau e la mentinere, arati f.f.f. bine, .

Anda, am primit, astept mail, .

Claudia, nu, n-am dirigentie.
Tipam dupa poze, n-ai auzit? Sa te vedem tunsa si vopsita.

Carolinah, felicitari pentru abonament si sa te tii de sala, ok?

felicitari fetelor care-au slabit,

meniul de azi:
-ceai verde, un baton cereale fittnes
-macrou facut la teflon, cu lamaie si condimente, un strop de ulei
-pulpa de pui cu salata de varza si rosii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza . Pentru raport 91.4 . Nu prea sunt multumita de mine, dar macar nu-i stagnare sau in plus.

N-am reusit ieri sa scriu nimic deoarece fiind acasa a trebuit sa fac o mica curatenie. Apoi am avut niste prieteni la noi la masa si uite asa a trecut ziua.
Ieri am mancat asa:
MD - 1/4 toast bagel cu branza Phil si 1/2 rosie + 1/4 toast bagel cu sardine cu ceapa marinate in vin alb.
P - salata verde cu rosii, castravete, artei si ceapa dreasa cu sare, ulei de masline si otet din vin si 50g piept de pui, 30 g muschi de vita la gratar.
C - Mai ramasese niste salata de la pranza si-am mancat-o + 2 ligurite de paste care nu le-a mai papat Isabella.

Carmen ma bucur ca te-ai distrat cu colegele. Sa-ti fie asa tot anul. Stii tu prima zi...

Crys cat ma bucur pentru tine. [bia] Sper sa-ti placa noul job, sa te-acomodezi repede si sa ai colegi de gasca.

Tzuni la tine cum a fost? N-am reusit sa citesc din urma dar ultima data cand am citit erai in sedinta. Tot in sedinta?

Anda multumesc dinou pentru site-ul trimis. The daily plate. Se poate sa-mi mai trimit o data pe cel care l-ai postat saptamana trecuta cred, Sau capitolul trecut? Am crezut ca l-am salvat dar nu-l gasesc.

Plec la servici si am sa revin de-acolo. O zi superba va doresc.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput