Nou stil de viata (223)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

M-am uitat la un film, mi-am pregatit de mancare pentru maine la birou (piept de pui cu ceva legume) si ma pregatesc sa ma bag in pat.

Violeta, Vik, multumesc pentru aprecieri. Ma faceti sa rosesc. Vik, sa stii ca mi-a plouat in gura cand am citit de biftecul tartar! E foarte gustos daca e facut bine. Si reteta de paella, neaparat, cand ai timp (nu-i graba)... Io-s o mare gurmanda... Violeta, daca situatia este cum e, macar sa iti "intinzi antenele" si sa intrebi intre cunoscuti. In felul asta poti sa stii si cum e colectivul (din sursa interna), daca se iveste ceva.

Va pup pe toate. Noapte buna.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Daneila uite asa arata paella mea, numa' gindacii aia crocanti ai Tzunelei lipsesc si freza cea noua, poza e facuta la o zi dupa aranjatul la coafor si o noapte prin cluburi:) asa ca nu mai e nici madonna nici camila, e direct Charles.Mephala spor la sport, chiar daca sunt putine aparate pt o sala eu zic ca ajung, ia imagineaza-ti de aveai si bicicleta si stepper si toata celelalte acasa, ai fi zis ca ai o gramada de aparate numai timp sa fie pt ele:) Cit timp ai avea? O ora sa zicem cind e liber intre orele copiilor, pai juma de ora incalzire la stepper ori bicicleta si juma de ora exercitii, daca muncesti cu gantere de un kg si faci anumite exercitii(cind se lucreza cu gantere, neaparat muschii abdominali trebuiesc incordati in ei tre sa sustii greutatea bratelor si nu in coloana), tot sunt pe youtube exemple, poti imbina bratele si abdomenul, 15 minute sa zicem si e f bine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am revenit din vacanta!

Pozici din vacanta, gasiti la link-ul de la semnatura!
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Revin maine cu detalii...
Va imbratisez!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vik, cam asa gandesc si eu, o ora pe zi de sport e ok.
Rasfoiam pozele tale si am observat ca parul tau a trecut prin toate nuantele posibile, . Bruneta n-ai fost...sau nu stiu eu, :)?
oricum, iti statea bine satena, dar e fain si blondul asta prezent.

va las, noapte buna!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Noul capitol: 224

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput