miki68 spune:
miki68 spune: Pai, propuneti teme de discutie Despre matzii mei am vorbit, despre cat is de "dasteapta si informata" am vorbit...
 Despre matzii mei am vorbit, despre cat is de "dasteapta si informata" am vorbit...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Jasmine spune:
Jasmine spune:pai de unde atata activitate cand mie mi-a iesit parul prin caciula de cand astept coletele alea din 23 si 30 august?

miki68 spune:
miki68 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Jasmine pai de unde atata activitate cand mie mi-a iesit parul prin caciula de cand astept coletele alea din 23 si 30 august? | 

felicia74 spune:
felicia74 spune: Mama Omida crezi ca vine comanda mea de pe 18 august pana pe 12 septembre? Ca am un costum de baie ptr fii-mea si as cam avea nevoie de el in concediu.
 crezi ca vine comanda mea de pe 18 august pana pe 12 septembre? Ca am un costum de baie ptr fii-mea si as cam avea nevoie de el in concediu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Lorenza spune:
Lorenza spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui miki68 
 Jas, da caciula jos ca sigur comenzile sunt din iulie  cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei | 

miki68 spune:
miki68 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui felicia74 Mama Omida  crezi ca vine comanda mea de pe 18 august pana pe 12 septembre? Ca am un costum de baie ptr fii-mea si as cam avea nevoie de el in concediu. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) | 

miki68 spune:
miki68 spune: mey, al tau trebuia sa vina deja
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei